Velg en side

Meny

    • Buffet

    • Lunsjbuffet

      196,-

      Lunsjbuffeten serveres hver mandag - fredag fra 11.30 - 13.30

      Består av fire varmretter som varierer fra dag til dag. Rettene inkluderer kjøtt, fisk og vegetarretter. Serveres med en smakfull salat, belgfrukter, dressinger, sauser og marinerte grønnsaker.

      The Buffet it closed during the summer holidays.

    • Smørbrød

    • Smørbrød Kylling

      167,-

      Krydderstekt kylling, tomat, avocado, parmensan, rødløk, mozzarella og pesto        

    • Rekesmørbrød

      167,-

      Pillede reker, avocado, reddik, cherry tomat, vårløk, dillolje, fennikel og sitron    

    • Salater

    • Krydderstekt kylling

      172,-

      Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vårløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette          

    • Bakt Brie

      174,-

      Beter, tomat, grønnkål, vårløk, nøttesmør, vinagrette, valnøtter og brød.

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      69,-

          

    • Pommes frites

      42,-
    • Sidesalat

      49,-

    • Oliven med pesto

      49,-

       

    • Dessert

    • Sjokoladetrøffel Tavernan

      32,-

      pr stk.   

    • Karamellisert sitron panacotta

      95,-

      med italiensk marengs. 

    • Vaniljeis

      98,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

    • Butterscotch Budino

      115,-

      serveres med salt karamell og daim crumble.

    • Pasta

    • Pappardelle

      205,-

      Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan            

    • Morkelsopprisotto

      195,-

      Steinsopp med ventricina og hjemmelaget kyllingkraft. 

    • Mushroom Pappardelle

      205,-

      Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Skorpe Margherita

      139,-

      Basilikum   

    • Skorpe Diavola

      189,-

      Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto        

    • Skorpe Parma

      196,-

      Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe Tavernan

      194,-

      Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika        

    • Skorpe Filleto

      196,-

      Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat og tomatsaus     

    • Skorpe Finocchio

      189,-

      Fenikkel salami, oliven, artisjokk, spinat og parmesan    

    • Skorpe Salsiccia

      194,-

      Hvit saus. Salsiccia, fløte, brokkoli, ruccola, hvitløk, pinjekjerner og parmesan       

    • Skorpe Quatro fromaggio

      189,-

      Hvit saus. Fløte, mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe pollo

      196,-

      Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan        

    • Skorpe Choritzo

      194,-

      Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto        

    • Skorpe Tørrfisk

      215,-

      Hvit saus. Tørrfisk, svart oliven, ruccola, parmesan og trøffel.

    • Skorpe Bacon

      194,-

      Hvit saus. Bacon, rødlok og gorgonzola.

    • Skorpe Funghi

      210,-

      Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.    

    • Salater

    • Krydderstekt kylling

      172,-

      Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vårløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette          

    • Bakt Brie

      174,-

      Beter, tomat, grønnkål, vårløk, nøttesmør, vinagrette, valnøtter og brød.

    • Fjøler

    • Skinkefjøl

      195,-

      Spekemat med chimichurri         

    • Ostefjøl

      195,-

      Tørket frukt pure, ristede nøtter         

    • Pasta

    • Pappardelle

      205,-

      Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan            

    • Morkelsopprisotto

      195,-

      Steinsopp med ventricina og hjemmelaget kyllingkraft. 

    • Mushroom Pappardelle

      205,-

      Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.

    • Sjømat

    • Hvitvinsdampet blåskjell

      195,-

      Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli           

    • Kremet fiskesuppe

      169,-

      Torsk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød og smør       

    • Fish n chips

      192,-

      Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus, syltet agurk og pommes frites        

    • Ishavsrøye

      295,-

      Hjemmelaget potetmos, gulrot, redikk, blåskjell beurre blanc og rogn.

    • Bakt tørrfisk

      295,-

      Ertepure, porsjert egg, parmasmør og saltkokte poteter. 

    • Dessert

    • Sjokoladetrøffel Tavernan

      32,-

      pr stk.   

    • Karamellisert sitron panacotta

      95,-

      med italiensk marengs. 

    • Vaniljeis

      98,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

    • Butterscotch Budino

      115,-

      serveres med salt karamell og daim crumble.

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Skorpe Margherita

      139,-

      Basilikum   

    • Skorpe Diavola

      189,-

      Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto        

    • Skorpe Parma

      196,-

      Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe Tavernan

      194,-

      Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika        

    • Skorpe Filleto

      196,-

      Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat og tomatsaus     

    • Skorpe Finocchio

      189,-

      Fenikkel salami, oliven, artisjokk, spinat og parmesan    

    • Skorpe Salsiccia

      194,-

      Hvit saus. Salsiccia, fløte, brokkoli, ruccola, hvitløk, pinjekjerner og parmesan       

    • Skorpe Quatro fromaggio

      189,-

      Hvit saus. Fløte, mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe pollo

      196,-

      Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan        

    • Skorpe Choritzo

      194,-

      Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto        

    • Skorpe Tørrfisk

      215,-

      Hvit saus. Tørrfisk, svart oliven, ruccola, parmesan og trøffel.

    • Skorpe Bacon

      194,-

      Hvit saus. Bacon, rødlok og gorgonzola.

    • Skorpe Funghi

      210,-

      Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.    

    • Grill

    • Tre smaker

      325,-

      Kylling med tomatsalsa Brasserte svinekjaker med chimichurry Storfebrisket med estragonsmør. Serveres med skorpe naturell, potetsalat, bakte tomater og salat. Minimum 2 personer, pris per person      

    • Beef & Chips

      296,-

      Norsk indrefilet, rødvinssaus, bearnaise-saus og chips          

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      69,-

          

    • Pommes frites

      42,-
    • Sidesalat

      49,-

    • Oliven med pesto

      49,-

       

ALLERGENER

 Gluten, hvete –  melk –  Egg –  Fisk –  Skalldyr –  Soya –  Hasselnøtt, nøtter –  Sesamfø –  Sennep –  Seleri

 Bløtdyr –  Sulfit –  Mandler –  Løk –  Valnøtter

Meny

    • Buffet

    • Lunsjbuffet

      196,-

      Lunsjbuffeten serveres hver mandag - fredag fra 11.30 - 13.30

      Består av fire varmretter som varierer fra dag til dag. Rettene inkluderer kjøtt, fisk og vegetarretter. Serveres med en smakfull salat, belgfrukter, dressinger, sauser og marinerte grønnsaker.

      The Buffet it closed during the summer holidays.

    • Smørbrød

    • Smørbrød Kylling

      167,-

      Krydderstekt kylling, tomat, avocado, parmensan, rødløk, mozzarella og pesto        

    • Rekesmørbrød

      167,-

      Pillede reker, avocado, reddik, cherry tomat, vårløk, dillolje, fennikel og sitron    

    • Salater

    • Krydderstekt kylling

      172,-

      Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vårløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette          

    • Bakt Brie

      174,-

      Beter, tomat, grønnkål, vårløk, nøttesmør, vinagrette, valnøtter og brød.

    • Pasta

    • Pappardelle

      205,-

      Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan            

    • Morkelsopprisotto

      195,-

      Steinsopp med ventricina og hjemmelaget kyllingkraft. 

    • Mushroom Pappardelle

      205,-

      Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Skorpe Margherita

      139,-

      Basilikum   

    • Skorpe Diavola

      189,-

      Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto        

    • Skorpe Parma

      196,-

      Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe Tavernan

      194,-

      Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika        

    • Skorpe Filleto

      196,-

      Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat og tomatsaus     

    • Skorpe Finocchio

      189,-

      Fenikkel salami, oliven, artisjokk, spinat og parmesan    

    • Skorpe Salsiccia

      194,-

      Hvit saus. Salsiccia, fløte, brokkoli, ruccola, hvitløk, pinjekjerner og parmesan       

    • Skorpe Quatro fromaggio

      189,-

      Hvit saus. Fløte, mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe pollo

      196,-

      Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan        

    • Skorpe Choritzo

      194,-

      Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto        

    • Skorpe Tørrfisk

      215,-

      Hvit saus. Tørrfisk, svart oliven, ruccola, parmesan og trøffel.

    • Skorpe Bacon

      194,-

      Hvit saus. Bacon, rødlok og gorgonzola.

    • Skorpe Funghi

      210,-

      Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.    

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      69,-

          

    • Pommes frites

      42,-
    • Sidesalat

      49,-

    • Oliven med pesto

      49,-

       

    • Dessert

    • Sjokoladetrøffel Tavernan

      32,-

      pr stk.   

    • Karamellisert sitron panacotta

      95,-

      med italiensk marengs. 

    • Vaniljeis

      98,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

    • Butterscotch Budino

      115,-

      serveres med salt karamell og daim crumble.

    • Salater

    • Krydderstekt kylling

      172,-

      Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vårløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette          

    • Bakt Brie

      174,-

      Beter, tomat, grønnkål, vårløk, nøttesmør, vinagrette, valnøtter og brød.

    • Fjøler

    • Skinkefjøl

      195,-

      Spekemat med chimichurri         

    • Ostefjøl

      195,-

      Tørket frukt pure, ristede nøtter         

    • Pasta

    • Pappardelle

      205,-

      Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan            

    • Morkelsopprisotto

      195,-

      Steinsopp med ventricina og hjemmelaget kyllingkraft. 

    • Mushroom Pappardelle

      205,-

      Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Skorpe Margherita

      139,-

      Basilikum   

    • Skorpe Diavola

      189,-

      Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto        

    • Skorpe Parma

      196,-

      Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe Tavernan

      194,-

      Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika        

    • Skorpe Filleto

      196,-

      Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat og tomatsaus     

    • Skorpe Finocchio

      189,-

      Fenikkel salami, oliven, artisjokk, spinat og parmesan    

    • Skorpe Salsiccia

      194,-

      Hvit saus. Salsiccia, fløte, brokkoli, ruccola, hvitløk, pinjekjerner og parmesan       

    • Skorpe Quatro fromaggio

      189,-

      Hvit saus. Fløte, mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe pollo

      196,-

      Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan        

    • Skorpe Choritzo

      194,-

      Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto        

    • Skorpe Tørrfisk

      215,-

      Hvit saus. Tørrfisk, svart oliven, ruccola, parmesan og trøffel.

    • Skorpe Bacon

      194,-

      Hvit saus. Bacon, rødlok og gorgonzola.

    • Skorpe Funghi

      210,-

      Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.    

    • Grill

    • Tre smaker

      325,-

      Kylling med tomatsalsa Brasserte svinekjaker med chimichurry Storfebrisket med estragonsmør. Serveres med skorpe naturell, potetsalat, bakte tomater og salat. Minimum 2 personer, pris per person      

    • Beef & Chips

      296,-

      Norsk indrefilet, rødvinssaus, bearnaise-saus og chips          

    • Sjømat

    • Hvitvinsdampet blåskjell

      195,-

      Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli           

    • Kremet fiskesuppe

      169,-

      Torsk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød og smør       

    • Fish n chips

      192,-

      Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus, syltet agurk og pommes frites        

    • Ishavsrøye

      295,-

      Hjemmelaget potetmos, gulrot, redikk, blåskjell beurre blanc og rogn.

    • Bakt tørrfisk

      295,-

      Ertepure, porsjert egg, parmasmør og saltkokte poteter. 

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      69,-

          

    • Pommes frites

      42,-
    • Sidesalat

      49,-

    • Oliven med pesto

      49,-

       

    • Dessert

    • Sjokoladetrøffel Tavernan

      32,-

      pr stk.   

    • Karamellisert sitron panacotta

      95,-

      med italiensk marengs. 

    • Vaniljeis

      98,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

    • Butterscotch Budino

      115,-

      serveres med salt karamell og daim crumble.

ALLERGENER

 Gluten, hvete –  melk –  Egg –  Fisk –  Skalldyr –  Soya –  Hasselnøtt, nøtter –  Sesamfø –  Sennep –  Seleri

 Bløtdyr –  Sulfit –  Mandler –  Løk –  Valnøtter