Velg en side

Meny

    • Buffet

    • Lunsjbuffet

      194,-

      Lunsjbuffeten serveres hver mandag - fredag fra 11.30 - 13.30

      Består av fire varmretter som varierer fra dag til dag. Rettene inkluderer kjøtt, fisk og vegetarretter. Serveres med en smakfull salat, belgfrukter, dressinger, sauser og marinerte grønnsaker.

    • Smørbrød

    • Smørbrød Kylling

      167,-

      Krydderstekt kylling, tomat, avocado, parmensan, rødløk, mozzarella og pesto        

    • Rekesmørbrød

      167,-

      Pillede reker, avocado, reddik, cherry tomat, vårløk, dillolje, fennikel og sitron    

    • Salater

    • Krydderstekt kylling

      172,-

      Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vårløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette          

    • Bakt Brie

      174,-

      Beter, tomat, grønnkål, vårløk, nøttesmør, vinagrette, valnøtter og brød.

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      69,-

          

    • Pommes frites

      42,-
    • Sidesalat

      49,-

    • Oliven med pesto

      49,-

       

    • Dessert

    • Sjokoladetrøffel Tavernan

      32,-

      pr stk.   

    • Karamellisert sitron panacotta

      95,-

      med italiensk marengs. 

    • Vaniljeis

      98,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

    • Butterscotch Budino

      115,-

      serveres med salt karamell og daim crumble.

    • Pasta

    • Pappardelle

      205,-

      Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan            

    • Morkelsopprisotto

      195,-

      Steinsopp med ventricina og hjemmelaget kyllingkraft. 

    • Mushroom Pappardelle

      205,-

      Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Skorpe Margherita

      139,-

      Basilikum   

    • Skorpe Diavola

      189,-

      Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto        

    • Skorpe Parma

      196,-

      Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe Tavernan

      194,-

      Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika        

    • Skorpe Filleto

      196,-

      Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat og tomatsaus     

    • Skorpe Finocchio

      189,-

      Fenikkel salami, oliven, artisjokk, spinat og parmesan    

    • Skorpe Salsiccia

      194,-

      Hvit saus. Salsiccia, fløte, brokkoli, ruccola, hvitløk, pinjekjerner og parmesan       

    • Skorpe Quatro fromaggio

      189,-

      Hvit saus. Fløte, mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe pollo

      196,-

      Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan        

    • Skorpe Choritzo

      194,-

      Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto        

    • Skorpe Tørrfisk

      215,-

      Hvit saus. Tørrfisk, svart oliven, ruccola, parmesan og trøffel.

    • Skorpe Bacon

      194,-

      Hvit saus. Bacon, rødlok og gorgonzola.

    • Skorpe Funghi

      210,-

      Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.    

    • Salater

    • Krydderstekt kylling

      172,-

      Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vårløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette          

    • Bakt Brie

      174,-

      Beter, tomat, grønnkål, vårløk, nøttesmør, vinagrette, valnøtter og brød.

    • Fjøler

    • Skinkefjøl

      195,-

      Spekemat med chimichurri         

    • Ostefjøl

      195,-

      Tørket frukt pure, ristede nøtter         

    • Pasta

    • Pappardelle

      205,-

      Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan            

    • Morkelsopprisotto

      195,-

      Steinsopp med ventricina og hjemmelaget kyllingkraft. 

    • Mushroom Pappardelle

      205,-

      Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.

    • Sjømat

    • Hvitvinsdampet blåskjell

      195,-

      Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli           

    • Kremet fiskesuppe

      169,-

      Torsk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød og smør       

    • Fish n chips

      192,-

      Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus, syltet agurk og pommes frites        

    • Ishavsrøye

      295,-

      Hjemmelaget potetmos, gulrot, redikk, blåskjell beurre blanc og rogn.

    • Bakt tørrfisk

      295,-

      Ertepure, porsjert egg, parmasmør og saltkokte poteter. 

    • Dessert

    • Sjokoladetrøffel Tavernan

      32,-

      pr stk.   

    • Karamellisert sitron panacotta

      95,-

      med italiensk marengs. 

    • Vaniljeis

      98,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

    • Butterscotch Budino

      115,-

      serveres med salt karamell og daim crumble.

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Skorpe Margherita

      139,-

      Basilikum   

    • Skorpe Diavola

      189,-

      Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto        

    • Skorpe Parma

      196,-

      Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe Tavernan

      194,-

      Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika        

    • Skorpe Filleto

      196,-

      Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat og tomatsaus     

    • Skorpe Finocchio

      189,-

      Fenikkel salami, oliven, artisjokk, spinat og parmesan    

    • Skorpe Salsiccia

      194,-

      Hvit saus. Salsiccia, fløte, brokkoli, ruccola, hvitløk, pinjekjerner og parmesan       

    • Skorpe Quatro fromaggio

      189,-

      Hvit saus. Fløte, mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe pollo

      196,-

      Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan        

    • Skorpe Choritzo

      194,-

      Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto        

    • Skorpe Tørrfisk

      215,-

      Hvit saus. Tørrfisk, svart oliven, ruccola, parmesan og trøffel.

    • Skorpe Bacon

      194,-

      Hvit saus. Bacon, rødlok og gorgonzola.

    • Skorpe Funghi

      210,-

      Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.    

    • Grill

    • Tre smaker

      325,-

      Kylling med tomatsalsa Brasserte svinekjaker med chimichurry Storfebrisket med estragonsmør. Serveres med skorpe naturell, potetsalat, bakte tomater og salat. Minimum 2 personer, pris per person      

    • Beef & Chips

      296,-

      Norsk indrefilet, rødvinssaus, bearnaise-saus og chips          

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      69,-

          

    • Pommes frites

      42,-
    • Sidesalat

      49,-

    • Oliven med pesto

      49,-

       

ALLERGENER

 Gluten, hvete –  melk –  Egg –  Fisk –  Skalldyr –  Soya –  Hasselnøtt, nøtter –  Sesamfø –  Sennep –  Seleri

 Bløtdyr –  Sulfit –  Mandler –  Løk –  Valnøtter

Meny

    • Buffet

    • Lunsjbuffet

      194,-

      Lunsjbuffeten serveres hver mandag - fredag fra 11.30 - 13.30

      Består av fire varmretter som varierer fra dag til dag. Rettene inkluderer kjøtt, fisk og vegetarretter. Serveres med en smakfull salat, belgfrukter, dressinger, sauser og marinerte grønnsaker.

    • Smørbrød

    • Smørbrød Kylling

      167,-

      Krydderstekt kylling, tomat, avocado, parmensan, rødløk, mozzarella og pesto        

    • Rekesmørbrød

      167,-

      Pillede reker, avocado, reddik, cherry tomat, vårløk, dillolje, fennikel og sitron    

    • Salater

    • Krydderstekt kylling

      172,-

      Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vårløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette          

    • Bakt Brie

      174,-

      Beter, tomat, grønnkål, vårløk, nøttesmør, vinagrette, valnøtter og brød.

    • Pasta

    • Pappardelle

      205,-

      Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan            

    • Morkelsopprisotto

      195,-

      Steinsopp med ventricina og hjemmelaget kyllingkraft. 

    • Mushroom Pappardelle

      205,-

      Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Skorpe Margherita

      139,-

      Basilikum   

    • Skorpe Diavola

      189,-

      Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto        

    • Skorpe Parma

      196,-

      Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe Tavernan

      194,-

      Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika        

    • Skorpe Filleto

      196,-

      Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat og tomatsaus     

    • Skorpe Finocchio

      189,-

      Fenikkel salami, oliven, artisjokk, spinat og parmesan    

    • Skorpe Salsiccia

      194,-

      Hvit saus. Salsiccia, fløte, brokkoli, ruccola, hvitløk, pinjekjerner og parmesan       

    • Skorpe Quatro fromaggio

      189,-

      Hvit saus. Fløte, mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe pollo

      196,-

      Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan        

    • Skorpe Choritzo

      194,-

      Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto        

    • Skorpe Tørrfisk

      215,-

      Hvit saus. Tørrfisk, svart oliven, ruccola, parmesan og trøffel.

    • Skorpe Bacon

      194,-

      Hvit saus. Bacon, rødlok og gorgonzola.

    • Skorpe Funghi

      210,-

      Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.    

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      69,-

          

    • Pommes frites

      42,-
    • Sidesalat

      49,-

    • Oliven med pesto

      49,-

       

    • Dessert

    • Sjokoladetrøffel Tavernan

      32,-

      pr stk.   

    • Karamellisert sitron panacotta

      95,-

      med italiensk marengs. 

    • Vaniljeis

      98,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

    • Butterscotch Budino

      115,-

      serveres med salt karamell og daim crumble.

    • Salater

    • Krydderstekt kylling

      172,-

      Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vårløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette          

    • Bakt Brie

      174,-

      Beter, tomat, grønnkål, vårløk, nøttesmør, vinagrette, valnøtter og brød.

    • Fjøler

    • Skinkefjøl

      195,-

      Spekemat med chimichurri         

    • Ostefjøl

      195,-

      Tørket frukt pure, ristede nøtter         

    • Pasta

    • Pappardelle

      205,-

      Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan            

    • Morkelsopprisotto

      195,-

      Steinsopp med ventricina og hjemmelaget kyllingkraft. 

    • Mushroom Pappardelle

      205,-

      Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Skorpe Margherita

      139,-

      Basilikum   

    • Skorpe Diavola

      189,-

      Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto        

    • Skorpe Parma

      196,-

      Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe Tavernan

      194,-

      Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika        

    • Skorpe Filleto

      196,-

      Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat og tomatsaus     

    • Skorpe Finocchio

      189,-

      Fenikkel salami, oliven, artisjokk, spinat og parmesan    

    • Skorpe Salsiccia

      194,-

      Hvit saus. Salsiccia, fløte, brokkoli, ruccola, hvitløk, pinjekjerner og parmesan       

    • Skorpe Quatro fromaggio

      189,-

      Hvit saus. Fløte, mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe pollo

      196,-

      Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan        

    • Skorpe Choritzo

      194,-

      Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto        

    • Skorpe Tørrfisk

      215,-

      Hvit saus. Tørrfisk, svart oliven, ruccola, parmesan og trøffel.

    • Skorpe Bacon

      194,-

      Hvit saus. Bacon, rødlok og gorgonzola.

    • Skorpe Funghi

      210,-

      Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.    

    • Grill

    • Tre smaker

      325,-

      Kylling med tomatsalsa Brasserte svinekjaker med chimichurry Storfebrisket med estragonsmør. Serveres med skorpe naturell, potetsalat, bakte tomater og salat. Minimum 2 personer, pris per person      

    • Beef & Chips

      296,-

      Norsk indrefilet, rødvinssaus, bearnaise-saus og chips          

    • Sjømat

    • Hvitvinsdampet blåskjell

      195,-

      Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli           

    • Kremet fiskesuppe

      169,-

      Torsk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød og smør       

    • Fish n chips

      192,-

      Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus, syltet agurk og pommes frites        

    • Ishavsrøye

      295,-

      Hjemmelaget potetmos, gulrot, redikk, blåskjell beurre blanc og rogn.

    • Bakt tørrfisk

      295,-

      Ertepure, porsjert egg, parmasmør og saltkokte poteter. 

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      69,-

          

    • Pommes frites

      42,-
    • Sidesalat

      49,-

    • Oliven med pesto

      49,-

       

    • Dessert

    • Sjokoladetrøffel Tavernan

      32,-

      pr stk.   

    • Karamellisert sitron panacotta

      95,-

      med italiensk marengs. 

    • Vaniljeis

      98,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

    • Butterscotch Budino

      115,-

      serveres med salt karamell og daim crumble.

ALLERGENER

 Gluten, hvete –  melk –  Egg –  Fisk –  Skalldyr –  Soya –  Hasselnøtt, nøtter –  Sesamfø –  Sennep –  Seleri

 Bløtdyr –  Sulfit –  Mandler –  Løk –  Valnøtter