Velg en side

Meny

    • Buffet

    • Lunsjbuffet

      200,-

      Buffeten vår tar sommerferie! Den er tilbake 1.August.
      Men ikke glem at vi har masse andre gode lunsjretter gjennom hele sommeren!

      Består av varmretter som varierer fra dag til dag. Rettene inkluderer kjøtt, fisk og vegetarretter. Serveres med en smakfull salat, belgfrukter, dressinger, grønnsaker.

       

    • Smørbrød

    • Rekesmørbrød

      184,-

      Pillede reker, avocado, cherry tomat, vårløk, dillolje, fennikel og sitron    

    • Smørbrød Kylling

      184,-

      Krydderstekt kylling, tomat, avocado, parmensan, rødløk, mozzarella og pesto        

    • Salater

    • Blomkål salat

      186,-

      Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-
               

    • Krydderstekt kylling

      196,-

      Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vårløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette          

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      74,-

          

    • Oliven med pesto

      63,-

       

    • Pommes frites

      44,-
    • Sidesalat

      63,-

    • Tørrfisk kroketter

      84,-

      Med tartarsaus.            

    • Dessert

    • 2 kuler sorbet

      68,-

      Mango og bringebær.

    • Butterscotch Budino

      115,-

      Med salt karamell og daim crumble.    

    • Pavlova

      126,-

      Med sitronkrem, kardermomme, bakt plomme og pistasjenøtter.

    • Sjokoladetrøffel Tavernan

      38,-

      pr stk.   

    • Vaniljeis

      79,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

    • Varm Financiere

      129,-

      Med rabarbra og eplekompott, vaniljeis og sprø solsikkefrø.

    • Pasta

    • Glutenfri + 20 kr.

    • Mushroom Pappardelle

      240,-

      Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.

    • Pappardelle

      230,-

      Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan            

    • Risotto

      224,-

      Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.  

    • Sjømat

    • Bakt kveite / Kun middag

      340,-

      Med gremolata, potetpuré, broccolini, bakt gulrot og chorizosmør med mandler.      

    • Fish n chips

      220,-

      Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus og pommes frites        

    • Fiskesuppe

      182,-

      Fisk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.       

    • Hvitvinsdampet blåskjell

      230,-

      Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.   

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Månedens Skorpe

      224,-

      Spør servitøren om hva som er månedens anbefalte skorpe fra kjøkkenet!

    • Skorpe Chorizo

      220,-

      Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto        

    • Skorpe Deluxe

      220,-

      Parma, valnøtter, honning, stracciatella og Hoffsaus.    

    • Skorpe Diavola

      220,-

      Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto        

    • Skorpe Filleto

      224,-

      Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.     

    • Skorpe Funghi

      224,-

      Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.    

    • Skorpe Margherita

      178,-

      Basilikum   

    • Skorpe N´duja

      220,-

      N´duja, straciatella og basilikum

    • Skorpe Parma

      224,-

      Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe pollo

      208,-

      Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan        

    • Skorpe Quatro fromaggio

      198,-

      Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe Salame

      214,-

      Mozzarella, ventricina salami, blåmuggost, rødløk, honning og mandler.    

    • Skorpe Spicy Bacon

      216,-

      Cheddar, bacon, hvitløk, ananas og kandisert jalapeño.

    • Skorpe Tartufo

      216,-

      Hvit saus, mozzarella, trøffelsalami, champignon, parmesan og oregano.

    • Skorpe Tavernan

      220,-

      Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika        

    • Skorpe Vegan

      224-

      Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.    

x
    • Salater

    • Blomkål salat

      186,-

      Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-
               

    • Krydderstekt kylling

      196,-

      Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vårløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette          

    • Fjøler

    • Ostefjøl

      230,-

      Tørket frukt pure, ristede nøtter         

    • Skinkefjøl

      230,-

      Spekemat med chimichurri         

    • Pasta

    • Glutenfri + 20 kr.

    • Mushroom Pappardelle

      240,-

      Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.

    • Pappardelle

      230,-

      Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan            

    • Risotto

      224,-

      Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.  

    • Sjømat

    • Bakt kveite / Kun middag

      340,-

      Med gremolata, potetpuré, broccolini, bakt gulrot og chorizosmør med mandler.      

    • Fish n chips

      220,-

      Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus og pommes frites        

    • Fiskesuppe

      182,-

      Fisk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.       

    • Hvitvinsdampet blåskjell

      230,-

      Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.   

    • Dessert

    • 2 kuler sorbet

      68,-

      Mango og bringebær.

    • Butterscotch Budino

      115,-

      Med salt karamell og daim crumble.    

    • Pavlova

      126,-

      Med sitronkrem, kardermomme, bakt plomme og pistasjenøtter.

    • Sjokoladetrøffel Tavernan

      38,-

      pr stk.   

    • Vaniljeis

      79,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

    • Varm Financiere

      129,-

      Med rabarbra og eplekompott, vaniljeis og sprø solsikkefrø.

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Månedens Skorpe

      224,-

      Spør servitøren om hva som er månedens anbefalte skorpe fra kjøkkenet!

    • Skorpe Chorizo

      220,-

      Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto        

    • Skorpe Deluxe

      220,-

      Parma, valnøtter, honning, stracciatella og Hoffsaus.    

    • Skorpe Diavola

      220,-

      Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto        

    • Skorpe Filleto

      224,-

      Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.     

    • Skorpe Funghi

      224,-

      Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.    

    • Skorpe Margherita

      178,-

      Basilikum   

    • Skorpe N´duja

      220,-

      N´duja, straciatella og basilikum

    • Skorpe Parma

      224,-

      Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe pollo

      208,-

      Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan        

    • Skorpe Quatro fromaggio

      198,-

      Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe Salame

      214,-

      Mozzarella, ventricina salami, blåmuggost, rødløk, honning og mandler.    

    • Skorpe Spicy Bacon

      216,-

      Cheddar, bacon, hvitløk, ananas og kandisert jalapeño.

    • Skorpe Tartufo

      216,-

      Hvit saus, mozzarella, trøffelsalami, champignon, parmesan og oregano.

    • Skorpe Tavernan

      220,-

      Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika        

    • Skorpe Vegan

      224-

      Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.    

    • Grill

    • Beef & Chips

      360,-

      Norsk indrefilet, rødvinssaus, bearnaise-saus og chips,        

    • Kalv saltimbocca

      340,-

      Med potetpuré, broccolini, bakt gulrot og morkelsaus.        

    • Tre smaker

      380,-

      (Minimum 2 personer eller flere)
      Flankstek med bearnaise, kyllinglår med chimichurri og spareribs av svin med BBQ-glasur. Serveres med salat, pommes frites og skorpe naturell.        

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      74,-

          

    • Oliven med pesto

      63,-

       

    • Pommes frites

      44,-
    • Sidesalat

      63,-

    • Tørrfisk kroketter

      84,-

      Med tartarsaus.            

x

ALLERGENER

 Gluten, hvete –  melk –  Egg –  Fisk –  Skalldyr –  Soya –  Hasselnøtt, nøtter –  Sesamfø –  Sennep –  Seleri

 Bløtdyr –  Sulfit –  Mandler –  Løk –  Valnøtter

Meny

    • Buffet

    • Lunsjbuffet

      200,-

      Buffeten vår tar sommerferie! Den er tilbake 1.August.
      Men ikke glem at vi har masse andre gode lunsjretter gjennom hele sommeren!

      Består av varmretter som varierer fra dag til dag. Rettene inkluderer kjøtt, fisk og vegetarretter. Serveres med en smakfull salat, belgfrukter, dressinger, grønnsaker.

       

    • Smørbrød

    • Rekesmørbrød

      184,-

      Pillede reker, avocado, cherry tomat, vårløk, dillolje, fennikel og sitron    

    • Smørbrød Kylling

      184,-

      Krydderstekt kylling, tomat, avocado, parmensan, rødløk, mozzarella og pesto        

    • Salater

    • Blomkål salat

      186,-

      Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-
               

    • Krydderstekt kylling

      196,-

      Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vårløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette          

    • Pasta

    • Glutenfri + 20 kr.

    • Mushroom Pappardelle

      240,-

      Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.

    • Pappardelle

      230,-

      Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan            

    • Risotto

      224,-

      Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.  

    • Sjømat

    • Bakt kveite / Kun middag

      340,-

      Med gremolata, potetpuré, broccolini, bakt gulrot og chorizosmør med mandler.      

    • Fish n chips

      220,-

      Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus og pommes frites        

    • Fiskesuppe

      182,-

      Fisk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.       

    • Hvitvinsdampet blåskjell

      230,-

      Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.   

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Månedens Skorpe

      224,-

      Spør servitøren om hva som er månedens anbefalte skorpe fra kjøkkenet!

    • Skorpe Chorizo

      220,-

      Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto        

    • Skorpe Deluxe

      220,-

      Parma, valnøtter, honning, stracciatella og Hoffsaus.    

    • Skorpe Diavola

      220,-

      Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto        

    • Skorpe Filleto

      224,-

      Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.     

    • Skorpe Funghi

      224,-

      Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.    

    • Skorpe Margherita

      178,-

      Basilikum   

    • Skorpe N´duja

      220,-

      N´duja, straciatella og basilikum

    • Skorpe Parma

      224,-

      Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe pollo

      208,-

      Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan        

    • Skorpe Quatro fromaggio

      198,-

      Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe Salame

      214,-

      Mozzarella, ventricina salami, blåmuggost, rødløk, honning og mandler.    

    • Skorpe Spicy Bacon

      216,-

      Cheddar, bacon, hvitløk, ananas og kandisert jalapeño.

    • Skorpe Tartufo

      216,-

      Hvit saus, mozzarella, trøffelsalami, champignon, parmesan og oregano.

    • Skorpe Tavernan

      220,-

      Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika        

    • Skorpe Vegan

      224-

      Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.    

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      74,-

          

    • Oliven med pesto

      63,-

       

    • Pommes frites

      44,-
    • Sidesalat

      63,-

    • Tørrfisk kroketter

      84,-

      Med tartarsaus.            

    • Dessert

    • 2 kuler sorbet

      68,-

      Mango og bringebær.

    • Butterscotch Budino

      115,-

      Med salt karamell og daim crumble.    

    • Pavlova

      126,-

      Med sitronkrem, kardermomme, bakt plomme og pistasjenøtter.

    • Sjokoladetrøffel Tavernan

      38,-

      pr stk.   

    • Vaniljeis

      79,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

    • Varm Financiere

      129,-

      Med rabarbra og eplekompott, vaniljeis og sprø solsikkefrø.

x
    • Salater

    • Blomkål salat

      186,-

      Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-
               

    • Krydderstekt kylling

      196,-

      Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vårløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette          

    • Fjøler

    • Ostefjøl

      230,-

      Tørket frukt pure, ristede nøtter         

    • Skinkefjøl

      230,-

      Spekemat med chimichurri         

    • Pasta

    • Glutenfri + 20 kr.

    • Mushroom Pappardelle

      240,-

      Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.

    • Pappardelle

      230,-

      Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan            

    • Risotto

      224,-

      Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.  

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Månedens Skorpe

      224,-

      Spør servitøren om hva som er månedens anbefalte skorpe fra kjøkkenet!

    • Skorpe Chorizo

      220,-

      Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto        

    • Skorpe Deluxe

      220,-

      Parma, valnøtter, honning, stracciatella og Hoffsaus.    

    • Skorpe Diavola

      220,-

      Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto        

    • Skorpe Filleto

      224,-

      Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.     

    • Skorpe Funghi

      224,-

      Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.    

    • Skorpe Margherita

      178,-

      Basilikum   

    • Skorpe N´duja

      220,-

      N´duja, straciatella og basilikum

    • Skorpe Parma

      224,-

      Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe pollo

      208,-

      Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan        

    • Skorpe Quatro fromaggio

      198,-

      Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe Salame

      214,-

      Mozzarella, ventricina salami, blåmuggost, rødløk, honning og mandler.    

    • Skorpe Spicy Bacon

      216,-

      Cheddar, bacon, hvitløk, ananas og kandisert jalapeño.

    • Skorpe Tartufo

      216,-

      Hvit saus, mozzarella, trøffelsalami, champignon, parmesan og oregano.

    • Skorpe Tavernan

      220,-

      Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika        

    • Skorpe Vegan

      224-

      Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.    

    • Grill

    • Beef & Chips

      360,-

      Norsk indrefilet, rødvinssaus, bearnaise-saus og chips,        

    • Kalv saltimbocca

      340,-

      Med potetpuré, broccolini, bakt gulrot og morkelsaus.        

    • Tre smaker

      380,-

      (Minimum 2 personer eller flere)
      Flankstek med bearnaise, kyllinglår med chimichurri og spareribs av svin med BBQ-glasur. Serveres med salat, pommes frites og skorpe naturell.        

    • Sjømat

    • Bakt kveite / Kun middag

      340,-

      Med gremolata, potetpuré, broccolini, bakt gulrot og chorizosmør med mandler.      

    • Fish n chips

      220,-

      Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus og pommes frites        

    • Fiskesuppe

      182,-

      Fisk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.       

    • Hvitvinsdampet blåskjell

      230,-

      Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.   

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      74,-

          

    • Oliven med pesto

      63,-

       

    • Pommes frites

      44,-
    • Sidesalat

      63,-

    • Tørrfisk kroketter

      84,-

      Med tartarsaus.            

    • Dessert

    • 2 kuler sorbet

      68,-

      Mango og bringebær.

    • Butterscotch Budino

      115,-

      Med salt karamell og daim crumble.    

    • Pavlova

      126,-

      Med sitronkrem, kardermomme, bakt plomme og pistasjenøtter.

    • Sjokoladetrøffel Tavernan

      38,-

      pr stk.   

    • Vaniljeis

      79,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

    • Varm Financiere

      129,-

      Med rabarbra og eplekompott, vaniljeis og sprø solsikkefrø.

x

ALLERGENER

 Gluten, hvete –  melk –  Egg –  Fisk –  Skalldyr –  Soya –  Hasselnøtt, nøtter –  Sesamfø –  Sennep –  Seleri

 Bløtdyr –  Sulfit –  Mandler –  Løk –  Valnøtter