Velg en side

Meny

    • Buffet

    • Lunsjbuffet - Stengt inntill videre pga COVID-19

      196,-

      Lunsjbuffeten serveres hver mandag - fredag fra 11.30 - 13.30

      Består av fire varmretter som varierer fra dag til dag. Rettene inkluderer kjøtt, fisk og vegetarretter. Serveres med en smakfull salat, belgfrukter, dressinger, sauser og marinerte grønnsaker.

      The Buffet it closed during the summer holidays.

    • Smørbrød

    • Rekesmørbrød

      167,-

      Pillede reker, avocado, reddik, cherry tomat, vårløk, dillolje, fennikel og sitron    

    • Smørbrød Kylling

      167,-

      Krydderstekt kylling, tomat, avocado, parmensan, rødløk, mozzarella og pesto        

    • Salater

    • Blomkål salat

      165,-

      Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-

    • Krydderstekt kylling

      174,-

      Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vårløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette          

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      69,-

          

    • Bruschetta / kun lunsj

      59,-

      Sprøstekt brød med hvitløk, toppet med tomat, basilikum og balsamico.    

      Ekstra parmaskinke: 35,-

    • Oliven med pesto

      49,-

       

    • Pommes frites

      42,-
    • Sidesalat

      49,-

    • Tørrfisk kroketter

      79,-

      Med tartarsaus.            

    • Dessert

    • 2 kuler sorbet

      59,-

      Mango og bringebær.

    • Honningpannakotta

      105,-
      105,-

      Rabarbra og jordbær coulis, toppet med pistasjnøtter.  

    • Sjokoladekrem

      115,-

      Sjokolade og kaffekrem med bringebær coulis.  

    • Sjokoladetrøffel Tavernan

      32,-

      pr stk.   

    • Vaniljeis

      79,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

    • Pasta

    • Glutenfri + 20 kr.

    • Mushroom Pappardelle

      220,-

      Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.

    • Pappardelle

      215,-

      Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan            

    • Risotto

      210,-

      Bacon, erter, gresskar og chevrekrem.    

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Skorpe Chorizo

      194,-

      Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto        

    • Skorpe Deluxe

      198,-

      Parma, valnøtter, honning, stracciatella og Hoffsaus.    

    • Skorpe Diavola

      194,-

      Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto        

    • Skorpe Filleto

      196,-

      Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.     

    • Skorpe Finocchio

      189,-

      Fenikkel salami, oliven, artisjokk, spinat og parmesan    

    • Skorpe Flambée

      194,-

      Hvit saus, Gruyere, bacon og karamellisert løk

    • Skorpe Funghi

      210,-

      Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.    

    • Skorpe Margherita

      149,-

      Basilikum   

    • Skorpe N´duja

      196,-

      N´duja, straciatella og basilikum

    • Skorpe Parma

      196,-

      Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe pollo

      196,-

      Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan        

    • Skorpe Quatro fromaggio

      194,-

      Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe Salsiccia

      194,-

      Hvit saus. Salsiccia, fløte, brokkoli, ruccola, hvitløk, pinjekjerner og parmesan       

    • Skorpe Tavernan

      194,-

      Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika        

    • Skorpe Vegan

      200,-

      Rødbetpesto, østersopp, cherrytomat, ruccula og urter. 

x
    • Salater

    • Blomkål salat

      165,-

      Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-

    • Krydderstekt kylling

      174,-

      Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vårløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette          

    • Fjøler

    • Ostefjøl

      195,-

      Tørket frukt pure, ristede nøtter         

    • Skinkefjøl

      195,-

      Spekemat med chimichurri         

    • Pasta

    • Glutenfri + 20 kr.

    • Mushroom Pappardelle

      220,-

      Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.

    • Pappardelle

      215,-

      Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan            

    • Risotto

      210,-

      Bacon, erter, gresskar og chevrekrem.    

    • Sjømat

    • Bakt kveite

      305,-

      Pastinakkpurè, rotgrønnsaker og sandefjordsmør.     

    • Fish n chips

      198,-

      Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus og pommes frites        

    • Fiskesuppe

      179,-

      Fisk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.       

    • Hvitvinsdampet blåskjell

      220,-

      Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.   

    • Dessert

    • 2 kuler sorbet

      59,-

      Mango og bringebær.

    • Honningpannakotta

      105,-
      105,-

      Rabarbra og jordbær coulis, toppet med pistasjnøtter.  

    • Sjokoladekrem

      115,-

      Sjokolade og kaffekrem med bringebær coulis.  

    • Sjokoladetrøffel Tavernan

      32,-

      pr stk.   

    • Vaniljeis

      79,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Skorpe Chorizo

      194,-

      Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto        

    • Skorpe Deluxe

      198,-

      Parma, valnøtter, honning, stracciatella og Hoffsaus.    

    • Skorpe Diavola

      194,-

      Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto        

    • Skorpe Filleto

      196,-

      Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.     

    • Skorpe Finocchio

      189,-

      Fenikkel salami, oliven, artisjokk, spinat og parmesan    

    • Skorpe Flambée

      194,-

      Hvit saus, Gruyere, bacon og karamellisert løk

    • Skorpe Funghi

      210,-

      Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.    

    • Skorpe Margherita

      149,-

      Basilikum   

    • Skorpe N´duja

      196,-

      N´duja, straciatella og basilikum

    • Skorpe Parma

      196,-

      Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe pollo

      196,-

      Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan        

    • Skorpe Quatro fromaggio

      194,-

      Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe Salsiccia

      194,-

      Hvit saus. Salsiccia, fløte, brokkoli, ruccola, hvitløk, pinjekjerner og parmesan       

    • Skorpe Tavernan

      194,-

      Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika        

    • Skorpe Vegan

      200,-

      Rødbetpesto, østersopp, cherrytomat, ruccula og urter. 

    • Grill

    • Beef & Chips

      296,-

      Norsk indrefilet, rødvinssaus, bearnaise-saus og chips,        

    • Lammecarrè

      295,-

      Lam med søtpotet gratin, grønnsaker og rødvinsaus.    

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      69,-

          

    • Bruschetta / kun lunsj

      59,-

      Sprøstekt brød med hvitløk, toppet med tomat, basilikum og balsamico.    

      Ekstra parmaskinke: 35,-

    • Oliven med pesto

      49,-

       

    • Pommes frites

      42,-
    • Sidesalat

      49,-

    • Tørrfisk kroketter

      79,-

      Med tartarsaus.            

x

ALLERGENER

 Gluten, hvete –  melk –  Egg –  Fisk –  Skalldyr –  Soya –  Hasselnøtt, nøtter –  Sesamfø –  Sennep –  Seleri

 Bløtdyr –  Sulfit –  Mandler –  Løk –  Valnøtter

Meny

    • Buffet

    • Lunsjbuffet - Stengt inntill videre pga COVID-19

      196,-

      Lunsjbuffeten serveres hver mandag - fredag fra 11.30 - 13.30

      Består av fire varmretter som varierer fra dag til dag. Rettene inkluderer kjøtt, fisk og vegetarretter. Serveres med en smakfull salat, belgfrukter, dressinger, sauser og marinerte grønnsaker.

      The Buffet it closed during the summer holidays.

    • Smørbrød

    • Rekesmørbrød

      167,-

      Pillede reker, avocado, reddik, cherry tomat, vårløk, dillolje, fennikel og sitron    

    • Smørbrød Kylling

      167,-

      Krydderstekt kylling, tomat, avocado, parmensan, rødløk, mozzarella og pesto        

    • Salater

    • Blomkål salat

      165,-

      Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-

    • Krydderstekt kylling

      174,-

      Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vårløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette          

    • Pasta

    • Glutenfri + 20 kr.

    • Mushroom Pappardelle

      220,-

      Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.

    • Pappardelle

      215,-

      Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan            

    • Risotto

      210,-

      Bacon, erter, gresskar og chevrekrem.    

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Skorpe Chorizo

      194,-

      Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto        

    • Skorpe Deluxe

      198,-

      Parma, valnøtter, honning, stracciatella og Hoffsaus.    

    • Skorpe Diavola

      194,-

      Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto        

    • Skorpe Filleto

      196,-

      Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.     

    • Skorpe Finocchio

      189,-

      Fenikkel salami, oliven, artisjokk, spinat og parmesan    

    • Skorpe Flambée

      194,-

      Hvit saus, Gruyere, bacon og karamellisert løk

    • Skorpe Funghi

      210,-

      Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.    

    • Skorpe Margherita

      149,-

      Basilikum   

    • Skorpe N´duja

      196,-

      N´duja, straciatella og basilikum

    • Skorpe Parma

      196,-

      Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe pollo

      196,-

      Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan        

    • Skorpe Quatro fromaggio

      194,-

      Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe Salsiccia

      194,-

      Hvit saus. Salsiccia, fløte, brokkoli, ruccola, hvitløk, pinjekjerner og parmesan       

    • Skorpe Tavernan

      194,-

      Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika        

    • Skorpe Vegan

      200,-

      Rødbetpesto, østersopp, cherrytomat, ruccula og urter. 

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      69,-

          

    • Bruschetta / kun lunsj

      59,-

      Sprøstekt brød med hvitløk, toppet med tomat, basilikum og balsamico.    

      Ekstra parmaskinke: 35,-

    • Oliven med pesto

      49,-

       

    • Pommes frites

      42,-
    • Sidesalat

      49,-

    • Tørrfisk kroketter

      79,-

      Med tartarsaus.            

    • Dessert

    • 2 kuler sorbet

      59,-

      Mango og bringebær.

    • Honningpannakotta

      105,-
      105,-

      Rabarbra og jordbær coulis, toppet med pistasjnøtter.  

    • Sjokoladekrem

      115,-

      Sjokolade og kaffekrem med bringebær coulis.  

    • Sjokoladetrøffel Tavernan

      32,-

      pr stk.   

    • Vaniljeis

      79,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

x
    • Salater

    • Blomkål salat

      165,-

      Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-

    • Krydderstekt kylling

      174,-

      Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vårløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette          

    • Fjøler

    • Ostefjøl

      195,-

      Tørket frukt pure, ristede nøtter         

    • Skinkefjøl

      195,-

      Spekemat med chimichurri         

    • Pasta

    • Glutenfri + 20 kr.

    • Mushroom Pappardelle

      220,-

      Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.

    • Pappardelle

      215,-

      Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan            

    • Risotto

      210,-

      Bacon, erter, gresskar og chevrekrem.    

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Skorpe Chorizo

      194,-

      Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto        

    • Skorpe Deluxe

      198,-

      Parma, valnøtter, honning, stracciatella og Hoffsaus.    

    • Skorpe Diavola

      194,-

      Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto        

    • Skorpe Filleto

      196,-

      Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.     

    • Skorpe Finocchio

      189,-

      Fenikkel salami, oliven, artisjokk, spinat og parmesan    

    • Skorpe Flambée

      194,-

      Hvit saus, Gruyere, bacon og karamellisert løk

    • Skorpe Funghi

      210,-

      Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.    

    • Skorpe Margherita

      149,-

      Basilikum   

    • Skorpe N´duja

      196,-

      N´duja, straciatella og basilikum

    • Skorpe Parma

      196,-

      Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe pollo

      196,-

      Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan        

    • Skorpe Quatro fromaggio

      194,-

      Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe Salsiccia

      194,-

      Hvit saus. Salsiccia, fløte, brokkoli, ruccola, hvitløk, pinjekjerner og parmesan       

    • Skorpe Tavernan

      194,-

      Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika        

    • Skorpe Vegan

      200,-

      Rødbetpesto, østersopp, cherrytomat, ruccula og urter. 

    • Grill

    • Beef & Chips

      296,-

      Norsk indrefilet, rødvinssaus, bearnaise-saus og chips,        

    • Lammecarrè

      295,-

      Lam med søtpotet gratin, grønnsaker og rødvinsaus.    

    • Sjømat

    • Bakt kveite

      305,-

      Pastinakkpurè, rotgrønnsaker og sandefjordsmør.     

    • Fish n chips

      198,-

      Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus og pommes frites        

    • Fiskesuppe

      179,-

      Fisk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.       

    • Hvitvinsdampet blåskjell

      220,-

      Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.   

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      69,-

          

    • Bruschetta / kun lunsj

      59,-

      Sprøstekt brød med hvitløk, toppet med tomat, basilikum og balsamico.    

      Ekstra parmaskinke: 35,-

    • Oliven med pesto

      49,-

       

    • Pommes frites

      42,-
    • Sidesalat

      49,-

    • Tørrfisk kroketter

      79,-

      Med tartarsaus.            

    • Dessert

    • 2 kuler sorbet

      59,-

      Mango og bringebær.

    • Honningpannakotta

      105,-
      105,-

      Rabarbra og jordbær coulis, toppet med pistasjnøtter.  

    • Sjokoladekrem

      115,-

      Sjokolade og kaffekrem med bringebær coulis.  

    • Sjokoladetrøffel Tavernan

      32,-

      pr stk.   

    • Vaniljeis

      79,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

x

ALLERGENER

 Gluten, hvete –  melk –  Egg –  Fisk –  Skalldyr –  Soya –  Hasselnøtt, nøtter –  Sesamfø –  Sennep –  Seleri

 Bløtdyr –  Sulfit –  Mandler –  Løk –  Valnøtter