Meny
-
-
Buffet
-
Lunsjbuffet kl.11 til 13 (mandag til fredag)
264,-Består av varmretter som varierer fra dag til dag. Rettene inkluderer kjøtt, fisk og vegetarretter. Serveres med en smakfull salat, belgfrukter, dressinger og grønnsaker.
-
Smørbrød
-
Skagensmørbrød
240,-Serveres med brød, salat, dill, pepperrot, sitron og løk.

-
Smørbrød Kylling
240,-Krydderstekt kylling, tomat, avocado, parmensan, rødløk, mozzarella og pesto Â
 Â
Â
  
-
Salat Lunsj
-
Krydderstekt kylling Salat
245,-Bladsalat, lun kyllingfilet, cherrytomat, vÃ¥rløk, ristede hasselnøtter, parmesandressing, honning og sitronvinagrette. Serveres med brød.Â
Â
 Â
 Â
 Â
 
-
Chevre salat
245,-Bladsalat, chevre, bakt bete, marinert bete, valnøtter, granateple, bjørnebærdressing, honning og brød.
Â
Â
Â
  
Ekstra kylling: 50,- / Ekstra bacon: 50,-
-
Sideretter
-
Brød og aioli
84,-
 Â
  
-
Fetaost & N´duja
190,-Fetakrem, n´duja vinaigrette, bakte tomater cherrytomat, persille, pizzabrød.
Â
Â
Â
 
-
Hvitløksbrød fra pizzaovn
96,-
 
-
Oliven
75,-
 
-
Parmesan fries med trøffel
85,-
Â
Â
Â
 
-
Pommes frites
55,-
-
Sidesalat
72,-

-
Spicy n`duja kjøttboller
160,-I hjemmelaget tomatsaus med n`duja og parmesan.
Â
 
-
Tørrfisk kroketter
96,-Med tartarsaus.
Â
Â
Â
Â
 
-
Dessert
-
2 kuler sorbet
78,-
-
Affogato
92,-Med vaniljeis og espresso

-
Butterscotch Budino
132,-Karamellkrem med salt karamell og daim crumble.
Â
 
-
Eple financière
145,-Kake laget av marsipan, med eple, vanilje, karamellsaus og vaniljeis.

-
Sjokoladekake
135,-Serveres med sjokoladekrem og bringebær coulis.
Â
Â
 
-
Sjokoladetrøffel
42,-pr stk. Â

-
Vaniljeis
92,-Serveres med olivenolje og maldonsalt. Â
Â
 
-
-
-
Pasta
-
Mushroom Pappardelle
260,-Pappardelle pasta med champignonkrem, østerssopp, steinsopp, trøffelolje, grønnkål og parmesan.
Â
Â
 
-
Pappardelle høyrygg
270,-Pappardelle pasta med raguy av langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis, gressløk og parmesan Â
Â
 Â
Â
 
-
Risotto
270,-Steinsopp kraft, chorizo, sopp, parmesan og gressløk.
 
-
Tagliatelle
290,-Med scampi, blåskjell, cherrytomater, persille, chili, hvitløk og sitron.

-
Sjømat lunsj
-
Fish n chips
270,-Lange, ertepuré, tartarsaus og pommes frites.
 Â
Â
Â
Â
 
-
Fiskesuppe
255,-Dagens fisk, reker, blÃ¥skjell og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.Â
Â
Â
Â
Â
 
-
Hvitvinsdampet blåskjell
270,-Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.Â
Â
Â
 
*Kan fås laktosefri med kokosmelk.
-
Skorpe
Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."
-
Skorpe Chorizo
270,-Hvit saus, mozzarella, chorizo pølse, rødløk, chili, og grønn pesto Â
 Â
  
-
Skorpe Diavola
270,-Mozzarella, ventricina salami, rødløk, jalapenos og pesto Â
Â
 
-
Skorpe Filetto
280,-Hvit saus, mozzarella, indrefilet av okse, gorgonzola, champignonkrem og champignon.Â
 Â
 -
Skorpe Flambee
255,-Hvit saus, gruyere, mozzarella, bacon og karamellisert løk.

-
Skorpe Funghi
255,-Hvit saus, mozzarella, champignonkrem, østersopp, champignon, ruyccola og trøffelolje.Â
  
-
Skorpe Margherita
194,-Mozzarella og fersk basilikum Â
 
-
Skorpe N´duja
255,-N´duja pølse, stracciatella og fersk basilikum

-
Skorpe Parma
275,-Mozzarella, Cherrytomater, sopp, sort oliven, parmesan, spinat og parmaskinke Â
  
-
Skorpe Pollo
255,-Hvit saus, mozzarella, kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, chimichurri og parmesan Â
 Â
  
-
Skorpe Quatro Formaggi
255,-Hvit saus, mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan
 
-
Skorpe Salame
265,-Mozzarella, ventricina salami, gorgonzola, rødløk, honning og mandler.
Â
 
-
Skorpe Tartufo
270,-Hvit saus, mozzarella, trøffelsalami, champignon, parmesan og oregano.

-
Skorpe Tavernan
265,-Mozzarella, braisert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika Â
Â
  
-
Skorpe Vegan
250-Røbetpesto, bakt løk, fenikkel og squash, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.
Â
 
-
-
-
Salater
-
Krydderstekt kylling Salat
245,-Bladsalat, lun kyllingfilet, cherrytomat, vårløk, ristede hasselnøtter, parmesandressing og honning & sitron vinaigrette. Serveres med brød.

-
Ekstra kylling: 50,- / Ekstra bacon: 50,-
-
Chevre salat
245,-Bladsalat, chevre, bakt bete, marinert bete, valnøtter, granateple, bjørnebærdressing, honning og brød.
Â
Â
Â
  
Ekstra kylling: 50,- / Ekstra bacon: 50,-
-
Fjøler
-
Ostefjøl
240,-Flatbrød, grissini, fruktpuré og ristede nøtter Â
Â
Â
 
-
Skinkefjøl
240,-Flatbrød, grissini og chimichurri.Â
Â
 
-
Pasta
-
Mushroom Pappardelle
260,-Pappardelle pasta med champignonkrem, østerssopp, steinsopp, trøffelolje, grønnkål og parmesan.
Â
Â
 
-
Pappardelle høyrygg
270,-Pappardelle pasta med raguy av langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis, gressløk og parmesan Â
Â
 Â
Â
 
-
Risotto
270,-Steinsopp kraft, chorizo, sopp, parmesan og gressløk.
 
-
Tagliatelle
290,-Med scampi, blåskjell, cherrytomater, persille, chili, hvitløk og sitron.

-
Sjømat
-
Bakt Breiflabb
390,-Serveres med potetpurè, grønne bønner og chorizo saus. Â
Â
Â
 
-
Bakt tørrfisk
410,-Med gulrot, spinat, bakte cherrytomater, posjert egg, poteter, brunet smør og parma chips.

-
Fish n chips
270,-Lange, ertepuré, tartarsaus og pommes frites.
 Â
Â
Â
Â
 
-
Fiskesuppe
255,-Dagens fisk, reker, blÃ¥skjell og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.Â
Â
Â
Â
Â
 
-
Hvitvinsdampet blåskjell
270,-Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.Â
Â
Â
 
*Kan fås laktosefri med kokosmelk.
-
Dessert
-
2 kuler sorbet
78,-
-
Affogato
92,-Med vaniljeis og espresso

-
Butterscotch Budino
132,-Karamellkrem med salt karamell og daim crumble.
Â
 
-
Eple financière
145,-Kake laget av marsipan, med eple, vanilje, karamellsaus og vaniljeis.

-
Sjokoladekake
135,-Serveres med sjokoladekrem og bringebær coulis.
Â
Â
 
-
Sjokoladetrøffel
42,-pr stk. Â

-
Vaniljeis
92,-Serveres med olivenolje og maldonsalt. Â
Â
 
-
-
-
Skorpe
Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."
-
Skorpe Chorizo
270,-Hvit saus, mozzarella, chorizo pølse, rødløk, chili, og grønn pesto Â
 Â
  
-
Skorpe Diavola
270,-Mozzarella, ventricina salami, rødløk, jalapenos og pesto Â
Â
 
-
Skorpe Filetto
280,-Hvit saus, mozzarella, indrefilet av okse, gorgonzola, champignonkrem og champignon.Â
 Â
 -
Skorpe Flambee
255,-Hvit saus, gruyere, mozzarella, bacon og karamellisert løk.

-
Skorpe Funghi
255,-Hvit saus, mozzarella, champignonkrem, østersopp, champignon, ruyccola og trøffelolje.Â
  
-
Skorpe Margherita
194,-Mozzarella og fersk basilikum Â
 
-
Skorpe N´duja
255,-N´duja pølse, stracciatella og fersk basilikum

-
Skorpe Parma
275,-Mozzarella, Cherrytomater, sopp, sort oliven, parmesan, spinat og parmaskinke Â
  
-
Skorpe Pollo
255,-Hvit saus, mozzarella, kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, chimichurri og parmesan Â
 Â
  
-
Skorpe Quatro Formaggi
255,-Hvit saus, mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan
 
-
Skorpe Salame
265,-Mozzarella, ventricina salami, gorgonzola, rødløk, honning og mandler.
Â
 
-
Skorpe Tartufo
270,-Hvit saus, mozzarella, trøffelsalami, champignon, parmesan og oregano.

-
Skorpe Tavernan
265,-Mozzarella, braisert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika Â
Â
  
-
Skorpe Vegan
250-Røbetpesto, bakt løk, fenikkel og squash, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.
Â
 
-
Grill
-
Beef & Chips
410,-Norsk indrefilet, rødvinsaus og bakte grønnsaker. Serveres med pommes frites og bernaisesaus.Â
 Â
  
-
Lammecarré
390,-Serveres med potetpurè, ovnsbakt gulrot, spinat og balsamico saus.
Â
 
-
Tre smaker
420,-(Minimum 2 personer eller flere)
Flankstek med bearnaise, kyllinglår med chimichurri og spareribs av svin med BBQ-glasur. Serveres med salat, pommes frites og skorpe naturell.
Â
Â
Â
 
-
Sideretter
-
Brød og aioli
84,-
 Â
  
-
Fetaost & N´duja
190,-Fetakrem, n´duja vinaigrette, bakte tomater cherrytomat, persille, pizzabrød.
Â
Â
Â
 
-
Hvitløksbrød fra pizzaovn
96,-
 
-
Oliven
75,-
 
-
Parmesan fries med trøffel
85,-
Â
Â
Â
 
-
Pommes frites
55,-
-
Sidesalat
72,-

-
Spicy n`duja kjøttboller
160,-I hjemmelaget tomatsaus med n`duja og parmesan.
Â
 
-
Tørrfisk kroketter
96,-Med tartarsaus.
Â
Â
Â
Â
 
-
ALLERGENER
Kornslag, gluten
Melk –
 Egg –
 Fisk –
 Skalldyr –
Soyabønner –
Nøtter-
 Sesamfø –
 Sennep –
 Seleri
 Bløtdyr –
Svoveldioksid og sulfitter. –
Peanøtter-
Lupin-
 Valnøtter
Meny
-
-
Buffet
-
Lunsjbuffet kl.11 til 13 (mandag til fredag)
264,-Består av varmretter som varierer fra dag til dag. Rettene inkluderer kjøtt, fisk og vegetarretter. Serveres med en smakfull salat, belgfrukter, dressinger og grønnsaker.
-
Smørbrød
-
Skagensmørbrød
240,-Serveres med brød, salat, dill, pepperrot, sitron og løk.

-
Smørbrød Kylling
240,-Krydderstekt kylling, tomat, avocado, parmensan, rødløk, mozzarella og pesto Â
 Â
Â
  
-
Salat Lunsj
-
Krydderstekt kylling Salat
245,-Bladsalat, lun kyllingfilet, cherrytomat, vÃ¥rløk, ristede hasselnøtter, parmesandressing, honning og sitronvinagrette. Serveres med brød.Â
Â
 Â
 Â
 Â
 
-
Chevre salat
245,-Bladsalat, chevre, bakt bete, marinert bete, valnøtter, granateple, bjørnebærdressing, honning og brød.
Â
Â
Â
  
Ekstra kylling: 50,- / Ekstra bacon: 50,-
-
Pasta
-
Mushroom Pappardelle
260,-Pappardelle pasta med champignonkrem, østerssopp, steinsopp, trøffelolje, grønnkål og parmesan.
Â
Â
 
-
Pappardelle høyrygg
270,-Pappardelle pasta med raguy av langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis, gressløk og parmesan Â
Â
 Â
Â
 
-
Risotto
270,-Steinsopp kraft, chorizo, sopp, parmesan og gressløk.
 
-
Tagliatelle
290,-Med scampi, blåskjell, cherrytomater, persille, chili, hvitløk og sitron.

-
Sjømat lunsj
-
Fish n chips
270,-Lange, ertepuré, tartarsaus og pommes frites.
 Â
Â
Â
Â
 
-
Fiskesuppe
255,-Dagens fisk, reker, blÃ¥skjell og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.Â
Â
Â
Â
Â
 
-
Hvitvinsdampet blåskjell
270,-Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.Â
Â
Â
 
*Kan fås laktosefri med kokosmelk.
-
Skorpe
Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."
-
Skorpe Chorizo
270,-Hvit saus, mozzarella, chorizo pølse, rødløk, chili, og grønn pesto Â
 Â
  
-
Skorpe Diavola
270,-Mozzarella, ventricina salami, rødløk, jalapenos og pesto Â
Â
 
-
Skorpe Filetto
280,-Hvit saus, mozzarella, indrefilet av okse, gorgonzola, champignonkrem og champignon.Â
 Â
 -
Skorpe Flambee
255,-Hvit saus, gruyere, mozzarella, bacon og karamellisert løk.

-
Skorpe Funghi
255,-Hvit saus, mozzarella, champignonkrem, østersopp, champignon, ruyccola og trøffelolje.Â
  
-
Skorpe Margherita
194,-Mozzarella og fersk basilikum Â
 
-
Skorpe N´duja
255,-N´duja pølse, stracciatella og fersk basilikum

-
Skorpe Parma
275,-Mozzarella, Cherrytomater, sopp, sort oliven, parmesan, spinat og parmaskinke Â
  
-
Skorpe Pollo
255,-Hvit saus, mozzarella, kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, chimichurri og parmesan Â
 Â
  
-
Skorpe Quatro Formaggi
255,-Hvit saus, mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan
 
-
Skorpe Salame
265,-Mozzarella, ventricina salami, gorgonzola, rødløk, honning og mandler.
Â
 
-
Skorpe Tartufo
270,-Hvit saus, mozzarella, trøffelsalami, champignon, parmesan og oregano.

-
Skorpe Tavernan
265,-Mozzarella, braisert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika Â
Â
  
-
Skorpe Vegan
250-Røbetpesto, bakt løk, fenikkel og squash, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.
Â
 
-
Sideretter
-
Brød og aioli
84,-
 Â
  
-
Fetaost & N´duja
190,-Fetakrem, n´duja vinaigrette, bakte tomater cherrytomat, persille, pizzabrød.
Â
Â
Â
 
-
Hvitløksbrød fra pizzaovn
96,-
 
-
Oliven
75,-
 
-
Parmesan fries med trøffel
85,-
Â
Â
Â
 
-
Pommes frites
55,-
-
Sidesalat
72,-

-
Spicy n`duja kjøttboller
160,-I hjemmelaget tomatsaus med n`duja og parmesan.
Â
 
-
Tørrfisk kroketter
96,-Med tartarsaus.
Â
Â
Â
Â
 
-
Dessert
-
2 kuler sorbet
78,-
-
Affogato
92,-Med vaniljeis og espresso

-
Butterscotch Budino
132,-Karamellkrem med salt karamell og daim crumble.
Â
 
-
Eple financière
145,-Kake laget av marsipan, med eple, vanilje, karamellsaus og vaniljeis.

-
Sjokoladekake
135,-Serveres med sjokoladekrem og bringebær coulis.
Â
Â
 
-
Sjokoladetrøffel
42,-pr stk. Â

-
Vaniljeis
92,-Serveres med olivenolje og maldonsalt. Â
Â
 
-
-
-
Salater
-
Krydderstekt kylling Salat
245,-Bladsalat, lun kyllingfilet, cherrytomat, vårløk, ristede hasselnøtter, parmesandressing og honning & sitron vinaigrette. Serveres med brød.

-
Ekstra kylling: 50,- / Ekstra bacon: 50,-
-
Chevre salat
245,-Bladsalat, chevre, bakt bete, marinert bete, valnøtter, granateple, bjørnebærdressing, honning og brød.
Â
Â
Â
  
Ekstra kylling: 50,- / Ekstra bacon: 50,-
-
Fjøler
-
Ostefjøl
240,-Flatbrød, grissini, fruktpuré og ristede nøtter Â
Â
Â
 
-
Skinkefjøl
240,-Flatbrød, grissini og chimichurri.Â
Â
 
-
Pasta
-
Mushroom Pappardelle
260,-Pappardelle pasta med champignonkrem, østerssopp, steinsopp, trøffelolje, grønnkål og parmesan.
Â
Â
 
-
Pappardelle høyrygg
270,-Pappardelle pasta med raguy av langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis, gressløk og parmesan Â
Â
 Â
Â
 
-
Risotto
270,-Steinsopp kraft, chorizo, sopp, parmesan og gressløk.
 
-
Tagliatelle
290,-Med scampi, blåskjell, cherrytomater, persille, chili, hvitløk og sitron.

-
Skorpe
Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."
-
Skorpe Chorizo
270,-Hvit saus, mozzarella, chorizo pølse, rødløk, chili, og grønn pesto Â
 Â
  
-
Skorpe Diavola
270,-Mozzarella, ventricina salami, rødløk, jalapenos og pesto Â
Â
 
-
Skorpe Filetto
280,-Hvit saus, mozzarella, indrefilet av okse, gorgonzola, champignonkrem og champignon.Â
 Â
 -
Skorpe Flambee
255,-Hvit saus, gruyere, mozzarella, bacon og karamellisert løk.

-
Skorpe Funghi
255,-Hvit saus, mozzarella, champignonkrem, østersopp, champignon, ruyccola og trøffelolje.Â
  
-
Skorpe Margherita
194,-Mozzarella og fersk basilikum Â
 
-
Skorpe N´duja
255,-N´duja pølse, stracciatella og fersk basilikum

-
Skorpe Parma
275,-Mozzarella, Cherrytomater, sopp, sort oliven, parmesan, spinat og parmaskinke Â
  
-
Skorpe Pollo
255,-Hvit saus, mozzarella, kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, chimichurri og parmesan Â
 Â
  
-
Skorpe Quatro Formaggi
255,-Hvit saus, mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan
 
-
Skorpe Salame
265,-Mozzarella, ventricina salami, gorgonzola, rødløk, honning og mandler.
Â
 
-
Skorpe Tartufo
270,-Hvit saus, mozzarella, trøffelsalami, champignon, parmesan og oregano.

-
Skorpe Tavernan
265,-Mozzarella, braisert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika Â
Â
  
-
Skorpe Vegan
250-Røbetpesto, bakt løk, fenikkel og squash, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.
Â
 
-
Grill
-
Beef & Chips
410,-Norsk indrefilet, rødvinsaus og bakte grønnsaker. Serveres med pommes frites og bernaisesaus.Â
 Â
  
-
Lammecarré
390,-Serveres med potetpurè, ovnsbakt gulrot, spinat og balsamico saus.
Â
 
-
Tre smaker
420,-(Minimum 2 personer eller flere)
Flankstek med bearnaise, kyllinglår med chimichurri og spareribs av svin med BBQ-glasur. Serveres med salat, pommes frites og skorpe naturell.
Â
Â
Â
 
-
Sjømat
-
Bakt Breiflabb
390,-Serveres med potetpurè, grønne bønner og chorizo saus. Â
Â
Â
 
-
Bakt tørrfisk
410,-Med gulrot, spinat, bakte cherrytomater, posjert egg, poteter, brunet smør og parma chips.

-
Fish n chips
270,-Lange, ertepuré, tartarsaus og pommes frites.
 Â
Â
Â
Â
 
-
Fiskesuppe
255,-Dagens fisk, reker, blÃ¥skjell og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.Â
Â
Â
Â
Â
 
-
Hvitvinsdampet blåskjell
270,-Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.Â
Â
Â
 
*Kan fås laktosefri med kokosmelk.
-
Sideretter
-
Brød og aioli
84,-
 Â
  
-
Fetaost & N´duja
190,-Fetakrem, n´duja vinaigrette, bakte tomater cherrytomat, persille, pizzabrød.
Â
Â
Â
 
-
Hvitløksbrød fra pizzaovn
96,-
 
-
Oliven
75,-
 
-
Parmesan fries med trøffel
85,-
Â
Â
Â
 
-
Pommes frites
55,-
-
Sidesalat
72,-

-
Spicy n`duja kjøttboller
160,-I hjemmelaget tomatsaus med n`duja og parmesan.
Â
 
-
Tørrfisk kroketter
96,-Med tartarsaus.
Â
Â
Â
Â
 
-
Dessert
-
2 kuler sorbet
78,-
-
Affogato
92,-Med vaniljeis og espresso

-
Butterscotch Budino
132,-Karamellkrem med salt karamell og daim crumble.
Â
 
-
Eple financière
145,-Kake laget av marsipan, med eple, vanilje, karamellsaus og vaniljeis.

-
Sjokoladekake
135,-Serveres med sjokoladekrem og bringebær coulis.
Â
Â
 
-
Sjokoladetrøffel
42,-pr stk. Â

-
Vaniljeis
92,-Serveres med olivenolje og maldonsalt. Â
Â
 
-
ALLERGENER
Kornslag, gluten
Melk –
 Egg –
 Fisk –
 Skalldyr –
Soyabønner –
Nøtter-
 Sesamfø –
 Sennep –
 Seleri
 Bløtdyr –
Svoveldioksid og sulfitter. –
Peanøtter-
Lupin-
 Valnøtter