
Meny
-
-
Buffet
-
Lunsjbuffet
230,-Mandag til Fredag 11:00-13:00
Består av varmretter som varierer fra dag til dag. Rettene inkluderer kjøtt, fisk og vegetarretter. Serveres med en smakfull salat, belgfrukter, dressinger, grønnsaker.
-
Smørbrød
-
Rekesmørbrød
184,-Pillede reker, avocado, cherry tomat, vÃ¥rløk, dillolje, fennikel og sitron Â
 Â
-
Smørbrød Kylling
184,-Krydderstekt kylling, tomat, avocado, parmensan, rødløk, mozzarella og pesto Â
 Â
Â
 Â
-
Salater
-
Ekstra kylling: 40,- / Ekstra bacon: 40,-
-
Krydderstekt kylling
196,-Bladsalat, lun kyllingfilet, cherrytomat, vÃ¥rløk, ristede hasselnøtter, parmesandressing, honning og sitronvinagrette. Serveres med brød.Â
Â
 Â
 Â
 Â
Â
-
Chevre salat
196,-Bladsalat, chevre, bakt bete, marinert bete, valnøtter, granateple, bjørnebærdressing, honning og brød.
Â
Â
Â
 Â
-
Sideretter
-
Brød og aioli
84,-Â Â
 Â
-
Caprese
260,-Med tomater, basilikum, olivenolje og pepper.
-
Carpaccio av okse
240,-Med aioli, pinjekjerner, kapers, ruccola og pinjekjerner.Â
-
Hvitløksbrød fra pizzaovn
96,-Â
-
Oliven med pesto
63,-Â
-
Pommes frites
44,- -
Sidesalat
72,- -
Tørrfisk kroketter
96,-Med tartarsaus.
Â
Â
Â
Â
Â
-
Dessert
-
2 kuler sorbet
78,- -
Affogato
92,-Med vaniljeis og espresso
-
Brioche
129,-Med sjokoladekrem, brunostkrem, vaniljeis, dronningsyltetøy og hasselnøttpraline.
-
Butterscotch Budino
132,-Karamellkrem med salt karamell og daim crumble.
Â
Â
-
Mascarpone Panna Cotta
132,-Kandisert pærekompott og karamellisert hvit sjokolade.
-
Sjokoladetrøffel
42,-pr stk. Â
-
Vaniljeis
92,-Serveres med olivenolje og maldonsalt. Â
Â
Â
-
-
-
Pasta
-
Glutenfri + 20 kr.
-
Mushroom Pappardelle
255,-Pappardelle pasta med champignonkrem, østerssopp, steinsopp, trøffelolje, grønnkål og parmesan.
Â
Â
Â
-
Pappardelle høyrygg
260,-Pappardelle pasta med raguy av langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis, gressløk og parmesan Â
Â
 Â
Â
Â
-
Risotto
230,-Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.
Â
-
Tagliatelle
290,-Med scampi, blåskjell, cherrytomater, persille, chili, hvitløk og sitron.
-
Sjømat
-
Fish n chips
245,-Lange, ertepuré, tartarsaus og pommes frites.
 Â
Â
Â
Â
Â
-
Fiskesuppe
225,-Dagens fisk, reker, blÃ¥skjell og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.Â
Â
Â
Â
Â
Â
-
Hvitvinsdampet blåskjell
245,-Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.Â
Â
Â
Â
-
Ovnsbakt Torsk
280,-Servert med potetpure, grillet broccolini, bakt tomat, pinjekjerner og chorizosmør med aprikos og persille.
-
Skorpe
Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."
-
Skorpe Chorizo
226,-Hvit saus, mozzarella, chorizo pølse, rødløk, chili, og grønn pesto Â
 Â
 Â
-
Skorpe Diavola
234,-Mozzarella, ventricina salami, rødløk, jalapenos og pesto Â
Â
Â
-
Skorpe Filleto
238,-Mozzarella, indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.Â
 Â
Â
-
Skorpe Flambee
236,-Hvit saus, gruyere, mozzarella, bacon og karamellisert løk.
-
Skorpe Funghi
232,-Hvit saus, mozzarella, champignonkrem, østersopp, champignon, ruyccola og trøffelolje.Â
 Â
-
Skorpe Margherita
189,-Mozzarella og fersk basilikum Â
Â
-
Skorpe N´duja
228,-N´duja pølse, stracciatella og fersk basilikum
-
Skorpe Parma
238,-Mozzarella, Cherrytomater, sopp, sort oliven, parmesan, spinat og parmaskinke Â
 Â
-
Skorpe Pollo
224,-Hvit saus, mozzarella, kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, chimichurri og parmesan Â
 Â
 Â
-
Skorpe Quatro Formaggi
224,-Hvit saus, mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan
Â
-
Skorpe Salame
232,-Mozzarella, ventricina salami, gorgonzola, rødløk, honning og mandler.
Â
Â
-
Skorpe Tartufo
236,-Hvit saus, mozzarella, trøffelsalami, champignon, parmesan og oregano.
-
Skorpe Tavernan
236,-Mozzarella, braisert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika Â
Â
 Â
-
Skorpe Vegan
232-Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.
Â
Â
-
-
-
Salater
-
Ekstra kylling: 40,- / Ekstra bacon: 40,-
-
Krydderstekt kylling
196,-Bladsalat, lun kyllingfilet, cherrytomat, vÃ¥rløk, ristede hasselnøtter, parmesandressing, honning og sitronvinagrette. Serveres med brød.Â
Â
 Â
 Â
 Â
Â
-
Chevre salat
196,-Bladsalat, chevre, bakt bete, marinert bete, valnøtter, granateple, bjørnebærdressing, honning og brød.
Â
Â
Â
 Â
-
Fjøler
-
Ostefjøl
235,-Flatbrød, grissini, fruktpuré og ristede nøtter Â
Â
Â
Â
-
Skinkefjøl
235,-Flatbrød, grissini og chimichurri.Â
Â
Â
-
Pasta
-
Glutenfri + 20 kr.
-
Mushroom Pappardelle
255,-Pappardelle pasta med champignonkrem, østerssopp, steinsopp, trøffelolje, grønnkål og parmesan.
Â
Â
Â
-
Pappardelle høyrygg
260,-Pappardelle pasta med raguy av langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis, gressløk og parmesan Â
Â
 Â
Â
Â
-
Risotto
230,-Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.
Â
-
Tagliatelle
290,-Med scampi, blåskjell, cherrytomater, persille, chili, hvitløk og sitron.
-
Sjømat
-
Fish n chips
245,-Lange, ertepuré, tartarsaus og pommes frites.
 Â
Â
Â
Â
Â
-
Fiskesuppe
225,-Dagens fisk, reker, blÃ¥skjell og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.Â
Â
Â
Â
Â
Â
-
Hvitvinsdampet blåskjell
245,-Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.Â
Â
Â
Â
-
Ovnsbakt Torsk
280,-Servert med potetpure, grillet broccolini, bakt tomat, pinjekjerner og chorizosmør med aprikos og persille.
-
Dessert
-
2 kuler sorbet
78,- -
Affogato
92,-Med vaniljeis og espresso
-
Brioche
129,-Med sjokoladekrem, brunostkrem, vaniljeis, dronningsyltetøy og hasselnøttpraline.
-
Butterscotch Budino
132,-Karamellkrem med salt karamell og daim crumble.
Â
Â
-
Mascarpone Panna Cotta
132,-Kandisert pærekompott og karamellisert hvit sjokolade.
-
Sjokoladetrøffel
42,-pr stk. Â
-
Vaniljeis
92,-Serveres med olivenolje og maldonsalt. Â
Â
Â
-
-
-
Skorpe
Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."
-
Skorpe Chorizo
226,-Hvit saus, mozzarella, chorizo pølse, rødløk, chili, og grønn pesto Â
 Â
 Â
-
Skorpe Diavola
234,-Mozzarella, ventricina salami, rødløk, jalapenos og pesto Â
Â
Â
-
Skorpe Filleto
238,-Mozzarella, indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.Â
 Â
Â
-
Skorpe Flambee
236,-Hvit saus, gruyere, mozzarella, bacon og karamellisert løk.
-
Skorpe Funghi
232,-Hvit saus, mozzarella, champignonkrem, østersopp, champignon, ruyccola og trøffelolje.Â
 Â
-
Skorpe Margherita
189,-Mozzarella og fersk basilikum Â
Â
-
Skorpe N´duja
228,-N´duja pølse, stracciatella og fersk basilikum
-
Skorpe Parma
238,-Mozzarella, Cherrytomater, sopp, sort oliven, parmesan, spinat og parmaskinke Â
 Â
-
Skorpe Pollo
224,-Hvit saus, mozzarella, kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, chimichurri og parmesan Â
 Â
 Â
-
Skorpe Quatro Formaggi
224,-Hvit saus, mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan
Â
-
Skorpe Salame
232,-Mozzarella, ventricina salami, gorgonzola, rødløk, honning og mandler.
Â
Â
-
Skorpe Tartufo
236,-Hvit saus, mozzarella, trøffelsalami, champignon, parmesan og oregano.
-
Skorpe Tavernan
236,-Mozzarella, braisert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika Â
Â
 Â
-
Skorpe Vegan
232-Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.
Â
Â
-
Grill
-
Beef & Chips
370,-Norsk indrefilet, rødvinsaus og bakte grønnsaker. Serveres med pommes frites og bernaisesaus.Â
 Â
 Â
-
Braisert Svinekjake
280,-Med bakt cherrytomater, sopp, grønnkål og putetpure med sprø svor, gressløk og parmesan.
-
Tre smaker
390,-(Minimum 2 personer eller flere)
Brisket med bearnaise, kyllinglÃ¥r med chimichurri og spareribs av svin med BBQ-glasur. Serveres med salat, pommes frites og skorpe naturell.Â
Â
Â
Â
-
Sideretter
-
Brød og aioli
84,-Â Â
 Â
-
Caprese
260,-Med tomater, basilikum, olivenolje og pepper.
-
Carpaccio av okse
240,-Med aioli, pinjekjerner, kapers, ruccola og pinjekjerner.Â
-
Hvitløksbrød fra pizzaovn
96,-Â
-
Oliven med pesto
63,-Â
-
Pommes frites
44,- -
Sidesalat
72,- -
Tørrfisk kroketter
96,-Med tartarsaus.
Â
Â
Â
Â
Â
-
ALLERGENER
Kornslag, gluten
Melk –
 Egg –
 Fisk –
 Skalldyr –
Soyabønner –
Nøtter-
 Sesamfø –
 Sennep –
 Seleri
 Bløtdyr –
Svoveldioksid og sulfitter. –
Peanøtter-
Lupin-
 Valnøtter
Meny
-
-
Buffet
-
Lunsjbuffet
230,-Mandag til Fredag 11:00-13:00
Består av varmretter som varierer fra dag til dag. Rettene inkluderer kjøtt, fisk og vegetarretter. Serveres med en smakfull salat, belgfrukter, dressinger, grønnsaker.
-
Smørbrød
-
Rekesmørbrød
184,-Pillede reker, avocado, cherry tomat, vÃ¥rløk, dillolje, fennikel og sitron Â
 Â
-
Smørbrød Kylling
184,-Krydderstekt kylling, tomat, avocado, parmensan, rødløk, mozzarella og pesto Â
 Â
Â
 Â
-
Salater
-
Ekstra kylling: 40,- / Ekstra bacon: 40,-
-
Krydderstekt kylling
196,-Bladsalat, lun kyllingfilet, cherrytomat, vÃ¥rløk, ristede hasselnøtter, parmesandressing, honning og sitronvinagrette. Serveres med brød.Â
Â
 Â
 Â
 Â
Â
-
Chevre salat
196,-Bladsalat, chevre, bakt bete, marinert bete, valnøtter, granateple, bjørnebærdressing, honning og brød.
Â
Â
Â
 Â
-
Pasta
-
Glutenfri + 20 kr.
-
Mushroom Pappardelle
255,-Pappardelle pasta med champignonkrem, østerssopp, steinsopp, trøffelolje, grønnkål og parmesan.
Â
Â
Â
-
Pappardelle høyrygg
260,-Pappardelle pasta med raguy av langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis, gressløk og parmesan Â
Â
 Â
Â
Â
-
Risotto
230,-Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.
Â
-
Tagliatelle
290,-Med scampi, blåskjell, cherrytomater, persille, chili, hvitløk og sitron.
-
Sjømat
-
Fish n chips
245,-Lange, ertepuré, tartarsaus og pommes frites.
 Â
Â
Â
Â
Â
-
Fiskesuppe
225,-Dagens fisk, reker, blÃ¥skjell og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.Â
Â
Â
Â
Â
Â
-
Hvitvinsdampet blåskjell
245,-Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.Â
Â
Â
Â
-
Ovnsbakt Torsk
280,-Servert med potetpure, grillet broccolini, bakt tomat, pinjekjerner og chorizosmør med aprikos og persille.
-
Skorpe
Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."
-
Skorpe Chorizo
226,-Hvit saus, mozzarella, chorizo pølse, rødløk, chili, og grønn pesto Â
 Â
 Â
-
Skorpe Diavola
234,-Mozzarella, ventricina salami, rødløk, jalapenos og pesto Â
Â
Â
-
Skorpe Filleto
238,-Mozzarella, indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.Â
 Â
Â
-
Skorpe Flambee
236,-Hvit saus, gruyere, mozzarella, bacon og karamellisert løk.
-
Skorpe Funghi
232,-Hvit saus, mozzarella, champignonkrem, østersopp, champignon, ruyccola og trøffelolje.Â
 Â
-
Skorpe Margherita
189,-Mozzarella og fersk basilikum Â
Â
-
Skorpe N´duja
228,-N´duja pølse, stracciatella og fersk basilikum
-
Skorpe Parma
238,-Mozzarella, Cherrytomater, sopp, sort oliven, parmesan, spinat og parmaskinke Â
 Â
-
Skorpe Pollo
224,-Hvit saus, mozzarella, kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, chimichurri og parmesan Â
 Â
 Â
-
Skorpe Quatro Formaggi
224,-Hvit saus, mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan
Â
-
Skorpe Salame
232,-Mozzarella, ventricina salami, gorgonzola, rødløk, honning og mandler.
Â
Â
-
Skorpe Tartufo
236,-Hvit saus, mozzarella, trøffelsalami, champignon, parmesan og oregano.
-
Skorpe Tavernan
236,-Mozzarella, braisert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika Â
Â
 Â
-
Skorpe Vegan
232-Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.
Â
Â
-
Sideretter
-
Brød og aioli
84,-Â Â
 Â
-
Caprese
260,-Med tomater, basilikum, olivenolje og pepper.
-
Carpaccio av okse
240,-Med aioli, pinjekjerner, kapers, ruccola og pinjekjerner.Â
-
Hvitløksbrød fra pizzaovn
96,-Â
-
Oliven med pesto
63,-Â
-
Pommes frites
44,- -
Sidesalat
72,- -
Tørrfisk kroketter
96,-Med tartarsaus.
Â
Â
Â
Â
Â
-
Dessert
-
2 kuler sorbet
78,- -
Affogato
92,-Med vaniljeis og espresso
-
Brioche
129,-Med sjokoladekrem, brunostkrem, vaniljeis, dronningsyltetøy og hasselnøttpraline.
-
Butterscotch Budino
132,-Karamellkrem med salt karamell og daim crumble.
Â
Â
-
Mascarpone Panna Cotta
132,-Kandisert pærekompott og karamellisert hvit sjokolade.
-
Sjokoladetrøffel
42,-pr stk. Â
-
Vaniljeis
92,-Serveres med olivenolje og maldonsalt. Â
Â
Â
-
-
-
Salater
-
Ekstra kylling: 40,- / Ekstra bacon: 40,-
-
Krydderstekt kylling
196,-Bladsalat, lun kyllingfilet, cherrytomat, vÃ¥rløk, ristede hasselnøtter, parmesandressing, honning og sitronvinagrette. Serveres med brød.Â
Â
 Â
 Â
 Â
Â
-
Chevre salat
196,-Bladsalat, chevre, bakt bete, marinert bete, valnøtter, granateple, bjørnebærdressing, honning og brød.
Â
Â
Â
 Â
-
Fjøler
-
Ostefjøl
235,-Flatbrød, grissini, fruktpuré og ristede nøtter Â
Â
Â
Â
-
Skinkefjøl
235,-Flatbrød, grissini og chimichurri.Â
Â
Â
-
Pasta
-
Glutenfri + 20 kr.
-
Mushroom Pappardelle
255,-Pappardelle pasta med champignonkrem, østerssopp, steinsopp, trøffelolje, grønnkål og parmesan.
Â
Â
Â
-
Pappardelle høyrygg
260,-Pappardelle pasta med raguy av langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis, gressløk og parmesan Â
Â
 Â
Â
Â
-
Risotto
230,-Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.
Â
-
Tagliatelle
290,-Med scampi, blåskjell, cherrytomater, persille, chili, hvitløk og sitron.
-
Skorpe
Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."
-
Skorpe Chorizo
226,-Hvit saus, mozzarella, chorizo pølse, rødløk, chili, og grønn pesto Â
 Â
 Â
-
Skorpe Diavola
234,-Mozzarella, ventricina salami, rødløk, jalapenos og pesto Â
Â
Â
-
Skorpe Filleto
238,-Mozzarella, indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.Â
 Â
Â
-
Skorpe Flambee
236,-Hvit saus, gruyere, mozzarella, bacon og karamellisert løk.
-
Skorpe Funghi
232,-Hvit saus, mozzarella, champignonkrem, østersopp, champignon, ruyccola og trøffelolje.Â
 Â
-
Skorpe Margherita
189,-Mozzarella og fersk basilikum Â
Â
-
Skorpe N´duja
228,-N´duja pølse, stracciatella og fersk basilikum
-
Skorpe Parma
238,-Mozzarella, Cherrytomater, sopp, sort oliven, parmesan, spinat og parmaskinke Â
 Â
-
Skorpe Pollo
224,-Hvit saus, mozzarella, kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, chimichurri og parmesan Â
 Â
 Â
-
Skorpe Quatro Formaggi
224,-Hvit saus, mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan
Â
-
Skorpe Salame
232,-Mozzarella, ventricina salami, gorgonzola, rødløk, honning og mandler.
Â
Â
-
Skorpe Tartufo
236,-Hvit saus, mozzarella, trøffelsalami, champignon, parmesan og oregano.
-
Skorpe Tavernan
236,-Mozzarella, braisert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika Â
Â
 Â
-
Skorpe Vegan
232-Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.
Â
Â
-
Grill
-
Beef & Chips
370,-Norsk indrefilet, rødvinsaus og bakte grønnsaker. Serveres med pommes frites og bernaisesaus.Â
 Â
 Â
-
Braisert Svinekjake
280,-Med bakt cherrytomater, sopp, grønnkål og putetpure med sprø svor, gressløk og parmesan.
-
Tre smaker
390,-(Minimum 2 personer eller flere)
Brisket med bearnaise, kyllinglÃ¥r med chimichurri og spareribs av svin med BBQ-glasur. Serveres med salat, pommes frites og skorpe naturell.Â
Â
Â
Â
-
Sjømat
-
Fish n chips
245,-Lange, ertepuré, tartarsaus og pommes frites.
 Â
Â
Â
Â
Â
-
Fiskesuppe
225,-Dagens fisk, reker, blÃ¥skjell og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.Â
Â
Â
Â
Â
Â
-
Hvitvinsdampet blåskjell
245,-Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.Â
Â
Â
Â
-
Ovnsbakt Torsk
280,-Servert med potetpure, grillet broccolini, bakt tomat, pinjekjerner og chorizosmør med aprikos og persille.
-
Sideretter
-
Brød og aioli
84,-Â Â
 Â
-
Caprese
260,-Med tomater, basilikum, olivenolje og pepper.
-
Carpaccio av okse
240,-Med aioli, pinjekjerner, kapers, ruccola og pinjekjerner.Â
-
Hvitløksbrød fra pizzaovn
96,-Â
-
Oliven med pesto
63,-Â
-
Pommes frites
44,- -
Sidesalat
72,- -
Tørrfisk kroketter
96,-Med tartarsaus.
Â
Â
Â
Â
Â
-
Dessert
-
2 kuler sorbet
78,- -
Affogato
92,-Med vaniljeis og espresso
-
Brioche
129,-Med sjokoladekrem, brunostkrem, vaniljeis, dronningsyltetøy og hasselnøttpraline.
-
Butterscotch Budino
132,-Karamellkrem med salt karamell og daim crumble.
Â
Â
-
Mascarpone Panna Cotta
132,-Kandisert pærekompott og karamellisert hvit sjokolade.
-
Sjokoladetrøffel
42,-pr stk. Â
-
Vaniljeis
92,-Serveres med olivenolje og maldonsalt. Â
Â
Â
-
ALLERGENER
Kornslag, gluten
Melk –
 Egg –
 Fisk –
 Skalldyr –
Soyabønner –
Nøtter-
 Sesamfø –
 Sennep –
 Seleri
 Bløtdyr –
Svoveldioksid og sulfitter. –
Peanøtter-
Lupin-
 Valnøtter