Meny
-
-
Buffet
-
Lunsjbuffet kl.11 til 13 (mandag til fredag)
248,-Består av varmretter som varierer fra dag til dag. Rettene inkluderer kjøtt, fisk og vegetarretter. Serveres med en smakfull salat, belgfrukter, dressinger og grønnsaker.
-
Smørbrød
-
Rekesmørbrød
194,-Pillede reker, avocado, cherry tomat, vÃ¥rløk, dillolje, fennikel og sitron   Â
-
Smørbrød Kylling
194,-Krydderstekt kylling, tomat, avocado, parmensan, rødløk, mozzarella og pesto      Â
-
Salat Lunsj
-
Krydderstekt kylling
210,-Bladsalat, lun kyllingfilet, cherrytomat, vÃ¥rløk, ristede hasselnøtter, parmesandressing, honning og sitronvinagrette. Serveres med brød.        Â
-
Chevre salat
210,-Bladsalat, chevre, bakt bete, marinert bete, valnøtter, granateple, bjørnebærdressing, honning og brød.
    Â
-
Sideretter
-
Brød og aioli
84,-Â Â Â Â
-
Fetaost & N´duja
175,-Fetakrem, n´duja vinaigrette, bakte tomater cherrytomat, persille, pizzabrød.    Â
-
Helbakt Sellerirot
175,-Ostesaus med Comtè og Tallegio, n´duja og hasselnøtt.
-
Hvitløksbrød fra pizzaovn
96,-Â
-
Oliven med pesto
63,-Â
-
Pommes frites
44,- -
Sidesalat
72,- -
Tørrfisk kroketter
96,-Med tartarsaus. Â Â Â Â Â
-
Dessert
-
2 kuler sorbet
78,- -
Affogato
92,-Med vaniljeis og espresso
-
Butterscotch Budino
132,-Karamellkrem med salt karamell og daim crumble. Â Â
-
Eple financière
145,-Kake laget av marsipan, med eple, vanilje, karamellsaus og vaniljeis.
-
Eple og rabarbra kake
140,-Med kanel, vaniljeis og mynte.
-
Sjokoladetrøffel
42,-pr stk. Â
-
Vaniljeis
92,-Serveres med olivenolje og maldonsalt.   Â
-
-
-
Pasta
-
Glutenfri + 20 kr.
-
Mushroom Pappardelle
255,-Pappardelle pasta med champignonkrem, østerssopp, steinsopp, trøffelolje, grønnkÃ¥l og parmesan.   Â
-
Pappardelle høyrygg
260,-Pappardelle pasta med raguy av langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis, gressløk og parmesan      Â
-
Ravioli med tørrfisk
335,-Med parmesankrem, erter, bacon og parmegianosaus.
-
Tagliatelle
290,-Med scampi, blåskjell, cherrytomater, persille, chili, hvitløk og sitron.
-
Sjømat lunsj
-
Fish n chips
255,-Lange, ertepuré, tartarsaus og pommes frites.      Â
-
Fiskesuppe
245,-Dagens fisk, reker, blÃ¥skjell og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.     Â
-
Hvitvinsdampet blåskjell
260,-Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.   Â
-
Skorpe
Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."
-
Skorpe Chorizo
245,-Hvit saus, mozzarella, chorizo pølse, rødløk, chili, og grønn pesto     Â
-
Skorpe Diavola
245,-Mozzarella, ventricina salami, rødløk, jalapenos og pesto   Â
-
Skorpe Filleto
265,-Mozzarella, indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.   Â
-
Skorpe Flambee
245,-Hvit saus, gruyere, mozzarella, bacon og karamellisert løk.
-
Skorpe Funghi
245,-Hvit saus, mozzarella, champignonkrem, østersopp, champignon, ruyccola og trøffelolje.  Â
-
Skorpe Margherita
194,-Mozzarella og fersk basilikum  Â
-
Skorpe N´duja
232,-N´duja pølse, stracciatella og fersk basilikum
-
Skorpe Parma
265,-Mozzarella, Cherrytomater, sopp, sort oliven, parmesan, spinat og parmaskinke   Â
-
Skorpe Pollo
245,-Hvit saus, mozzarella, kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, chimichurri og parmesan     Â
-
Skorpe Quatro Formaggi
240,-Hvit saus, mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan Â
-
Skorpe Salame
247,-Mozzarella, ventricina salami, gorgonzola, rødløk, honning og mandler.  Â
-
Skorpe Tartufo
255,-Hvit saus, mozzarella, trøffelsalami, champignon, parmesan og oregano.
-
Skorpe Tavernan
255,-Mozzarella, braisert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika    Â
-
Skorpe Vegan
242-Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.  Â
-
-
-
Salater
-
Krydderstekt kylling Salat
220,-Bladsalat, lun kyllingfilet, cherrytomat, vårløk, ristede hasselnøtter, parmesandressing og honning & sitron vinaigrette. Serveres med brød.
-
Ekstra kylling: 40,- / Ekstra bacon: 40,-
-
Chevre salat
210,-Bladsalat, chevre, bakt bete, marinert bete, valnøtter, granateple, bjørnebærdressing, honning og brød.
    Â
-
Fjøler
-
Ostefjøl
240,-Flatbrød, grissini, fruktpuré og ristede nøtter    Â
-
Skinkefjøl
240,-Flatbrød, grissini og chimichurri.  Â
-
Pasta
-
Glutenfri + 20 kr.
-
Mushroom Pappardelle
255,-Pappardelle pasta med champignonkrem, østerssopp, steinsopp, trøffelolje, grønnkÃ¥l og parmesan.   Â
-
Pappardelle høyrygg
260,-Pappardelle pasta med raguy av langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis, gressløk og parmesan      Â
-
Ravioli med tørrfisk
335,-Med parmesankrem, erter, bacon og parmegianosaus.
-
Tagliatelle
290,-Med scampi, blåskjell, cherrytomater, persille, chili, hvitløk og sitron.
-
Sjømat
-
Bakt Torsk
355,-Myk potetkrem, spisskål, eple, kyllingsaus med brunet smør, pinjekjerner og gressløk.
-
Bakt tørrfisk
380,-Med gulrot, spinat, bakte cherrytomater, posjert egg, poteter, brunet smør og parma chips.
-
Fish n chips
255,-Lange, ertepuré, tartarsaus og pommes frites.      Â
-
Fiskesuppe
245,-Dagens fisk, reker, blÃ¥skjell og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.     Â
-
Hvitvinsdampet blåskjell
260,-Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.   Â
-
Dessert
-
2 kuler sorbet
78,- -
Affogato
92,-Med vaniljeis og espresso
-
Butterscotch Budino
132,-Karamellkrem med salt karamell og daim crumble. Â Â
-
Eple financière
145,-Kake laget av marsipan, med eple, vanilje, karamellsaus og vaniljeis.
-
Eple og rabarbra kake
140,-Med kanel, vaniljeis og mynte.
-
Sjokoladetrøffel
42,-pr stk. Â
-
Vaniljeis
92,-Serveres med olivenolje og maldonsalt.   Â
-
-
-
Skorpe
Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."
-
Skorpe Chorizo
245,-Hvit saus, mozzarella, chorizo pølse, rødløk, chili, og grønn pesto     Â
-
Skorpe Diavola
245,-Mozzarella, ventricina salami, rødløk, jalapenos og pesto   Â
-
Skorpe Filleto
265,-Mozzarella, indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.   Â
-
Skorpe Flambee
245,-Hvit saus, gruyere, mozzarella, bacon og karamellisert løk.
-
Skorpe Funghi
245,-Hvit saus, mozzarella, champignonkrem, østersopp, champignon, ruyccola og trøffelolje.  Â
-
Skorpe Margherita
194,-Mozzarella og fersk basilikum  Â
-
Skorpe N´duja
232,-N´duja pølse, stracciatella og fersk basilikum
-
Skorpe Parma
265,-Mozzarella, Cherrytomater, sopp, sort oliven, parmesan, spinat og parmaskinke   Â
-
Skorpe Pollo
245,-Hvit saus, mozzarella, kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, chimichurri og parmesan     Â
-
Skorpe Quatro Formaggi
240,-Hvit saus, mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan Â
-
Skorpe Salame
247,-Mozzarella, ventricina salami, gorgonzola, rødløk, honning og mandler.  Â
-
Skorpe Tartufo
255,-Hvit saus, mozzarella, trøffelsalami, champignon, parmesan og oregano.
-
Skorpe Tavernan
255,-Mozzarella, braisert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika    Â
-
Skorpe Vegan
242-Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.  Â
-
Grill
-
Beef & Chips
380,-Norsk indrefilet, rødvinsaus og bakte grønnsaker. Serveres med pommes frites og bernaisesaus.    Â
-
Lammeskank
375,-Serveres med risotto milanese.
-
Tre smaker
390,-(Minimum 2 personer eller flere)
Brisket med bearnaise, kyllinglÃ¥r med chimichurri og spareribs av svin med BBQ-glasur. Serveres med salat, pommes frites og skorpe naturell.    Â
-
Sideretter
-
Brød og aioli
84,-Â Â Â Â
-
Fetaost & N´duja
175,-Fetakrem, n´duja vinaigrette, bakte tomater cherrytomat, persille, pizzabrød.    Â
-
Helbakt Sellerirot
175,-Ostesaus med Comtè og Tallegio, n´duja og hasselnøtt.
-
Hvitløksbrød fra pizzaovn
96,-Â
-
Oliven med pesto
63,-Â
-
Pommes frites
44,- -
Sidesalat
72,- -
Tørrfisk kroketter
96,-Med tartarsaus. Â Â Â Â Â
-
ALLERGENER
Kornslag, gluten Melk –  Egg –  Fisk –  Skalldyr – Soyabønner – Nøtter-  Sesamfø –  Sennep –  Seleri
 Bløtdyr – Svoveldioksid og sulfitter. – Peanøtter- Lupin-  Valnøtter
Meny
-
-
Buffet
-
Lunsjbuffet kl.11 til 13 (mandag til fredag)
248,-Består av varmretter som varierer fra dag til dag. Rettene inkluderer kjøtt, fisk og vegetarretter. Serveres med en smakfull salat, belgfrukter, dressinger og grønnsaker.
-
Smørbrød
-
Rekesmørbrød
194,-Pillede reker, avocado, cherry tomat, vÃ¥rløk, dillolje, fennikel og sitron   Â
-
Smørbrød Kylling
194,-Krydderstekt kylling, tomat, avocado, parmensan, rødløk, mozzarella og pesto      Â
-
Salat Lunsj
-
Krydderstekt kylling
210,-Bladsalat, lun kyllingfilet, cherrytomat, vÃ¥rløk, ristede hasselnøtter, parmesandressing, honning og sitronvinagrette. Serveres med brød.        Â
-
Chevre salat
210,-Bladsalat, chevre, bakt bete, marinert bete, valnøtter, granateple, bjørnebærdressing, honning og brød.
    Â
-
Pasta
-
Glutenfri + 20 kr.
-
Mushroom Pappardelle
255,-Pappardelle pasta med champignonkrem, østerssopp, steinsopp, trøffelolje, grønnkÃ¥l og parmesan.   Â
-
Pappardelle høyrygg
260,-Pappardelle pasta med raguy av langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis, gressløk og parmesan      Â
-
Ravioli med tørrfisk
335,-Med parmesankrem, erter, bacon og parmegianosaus.
-
Tagliatelle
290,-Med scampi, blåskjell, cherrytomater, persille, chili, hvitløk og sitron.
-
Sjømat lunsj
-
Fish n chips
255,-Lange, ertepuré, tartarsaus og pommes frites.      Â
-
Fiskesuppe
245,-Dagens fisk, reker, blÃ¥skjell og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.     Â
-
Hvitvinsdampet blåskjell
260,-Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.   Â
-
Skorpe
Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."
-
Skorpe Chorizo
245,-Hvit saus, mozzarella, chorizo pølse, rødløk, chili, og grønn pesto     Â
-
Skorpe Diavola
245,-Mozzarella, ventricina salami, rødløk, jalapenos og pesto   Â
-
Skorpe Filleto
265,-Mozzarella, indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.   Â
-
Skorpe Flambee
245,-Hvit saus, gruyere, mozzarella, bacon og karamellisert løk.
-
Skorpe Funghi
245,-Hvit saus, mozzarella, champignonkrem, østersopp, champignon, ruyccola og trøffelolje.  Â
-
Skorpe Margherita
194,-Mozzarella og fersk basilikum  Â
-
Skorpe N´duja
232,-N´duja pølse, stracciatella og fersk basilikum
-
Skorpe Parma
265,-Mozzarella, Cherrytomater, sopp, sort oliven, parmesan, spinat og parmaskinke   Â
-
Skorpe Pollo
245,-Hvit saus, mozzarella, kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, chimichurri og parmesan     Â
-
Skorpe Quatro Formaggi
240,-Hvit saus, mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan Â
-
Skorpe Salame
247,-Mozzarella, ventricina salami, gorgonzola, rødløk, honning og mandler.  Â
-
Skorpe Tartufo
255,-Hvit saus, mozzarella, trøffelsalami, champignon, parmesan og oregano.
-
Skorpe Tavernan
255,-Mozzarella, braisert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika    Â
-
Skorpe Vegan
242-Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.  Â
-
Sideretter
-
Brød og aioli
84,-Â Â Â Â
-
Fetaost & N´duja
175,-Fetakrem, n´duja vinaigrette, bakte tomater cherrytomat, persille, pizzabrød.    Â
-
Helbakt Sellerirot
175,-Ostesaus med Comtè og Tallegio, n´duja og hasselnøtt.
-
Hvitløksbrød fra pizzaovn
96,-Â
-
Oliven med pesto
63,-Â
-
Pommes frites
44,- -
Sidesalat
72,- -
Tørrfisk kroketter
96,-Med tartarsaus. Â Â Â Â Â
-
Dessert
-
2 kuler sorbet
78,- -
Affogato
92,-Med vaniljeis og espresso
-
Butterscotch Budino
132,-Karamellkrem med salt karamell og daim crumble. Â Â
-
Eple financière
145,-Kake laget av marsipan, med eple, vanilje, karamellsaus og vaniljeis.
-
Eple og rabarbra kake
140,-Med kanel, vaniljeis og mynte.
-
Sjokoladetrøffel
42,-pr stk. Â
-
Vaniljeis
92,-Serveres med olivenolje og maldonsalt.   Â
-
-
-
Salater
-
Krydderstekt kylling Salat
220,-Bladsalat, lun kyllingfilet, cherrytomat, vårløk, ristede hasselnøtter, parmesandressing og honning & sitron vinaigrette. Serveres med brød.
-
Ekstra kylling: 40,- / Ekstra bacon: 40,-
-
Chevre salat
210,-Bladsalat, chevre, bakt bete, marinert bete, valnøtter, granateple, bjørnebærdressing, honning og brød.
    Â
-
Fjøler
-
Ostefjøl
240,-Flatbrød, grissini, fruktpuré og ristede nøtter    Â
-
Skinkefjøl
240,-Flatbrød, grissini og chimichurri.  Â
-
Pasta
-
Glutenfri + 20 kr.
-
Mushroom Pappardelle
255,-Pappardelle pasta med champignonkrem, østerssopp, steinsopp, trøffelolje, grønnkÃ¥l og parmesan.   Â
-
Pappardelle høyrygg
260,-Pappardelle pasta med raguy av langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis, gressløk og parmesan      Â
-
Ravioli med tørrfisk
335,-Med parmesankrem, erter, bacon og parmegianosaus.
-
Tagliatelle
290,-Med scampi, blåskjell, cherrytomater, persille, chili, hvitløk og sitron.
-
Skorpe
Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."
-
Skorpe Chorizo
245,-Hvit saus, mozzarella, chorizo pølse, rødløk, chili, og grønn pesto     Â
-
Skorpe Diavola
245,-Mozzarella, ventricina salami, rødløk, jalapenos og pesto   Â
-
Skorpe Filleto
265,-Mozzarella, indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.   Â
-
Skorpe Flambee
245,-Hvit saus, gruyere, mozzarella, bacon og karamellisert løk.
-
Skorpe Funghi
245,-Hvit saus, mozzarella, champignonkrem, østersopp, champignon, ruyccola og trøffelolje.  Â
-
Skorpe Margherita
194,-Mozzarella og fersk basilikum  Â
-
Skorpe N´duja
232,-N´duja pølse, stracciatella og fersk basilikum
-
Skorpe Parma
265,-Mozzarella, Cherrytomater, sopp, sort oliven, parmesan, spinat og parmaskinke   Â
-
Skorpe Pollo
245,-Hvit saus, mozzarella, kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, chimichurri og parmesan     Â
-
Skorpe Quatro Formaggi
240,-Hvit saus, mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan Â
-
Skorpe Salame
247,-Mozzarella, ventricina salami, gorgonzola, rødløk, honning og mandler.  Â
-
Skorpe Tartufo
255,-Hvit saus, mozzarella, trøffelsalami, champignon, parmesan og oregano.
-
Skorpe Tavernan
255,-Mozzarella, braisert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika    Â
-
Skorpe Vegan
242-Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.  Â
-
Grill
-
Beef & Chips
380,-Norsk indrefilet, rødvinsaus og bakte grønnsaker. Serveres med pommes frites og bernaisesaus.    Â
-
Lammeskank
375,-Serveres med risotto milanese.
-
Tre smaker
390,-(Minimum 2 personer eller flere)
Brisket med bearnaise, kyllinglÃ¥r med chimichurri og spareribs av svin med BBQ-glasur. Serveres med salat, pommes frites og skorpe naturell.    Â
-
Sjømat
-
Bakt Torsk
355,-Myk potetkrem, spisskål, eple, kyllingsaus med brunet smør, pinjekjerner og gressløk.
-
Bakt tørrfisk
380,-Med gulrot, spinat, bakte cherrytomater, posjert egg, poteter, brunet smør og parma chips.
-
Fish n chips
255,-Lange, ertepuré, tartarsaus og pommes frites.      Â
-
Fiskesuppe
245,-Dagens fisk, reker, blÃ¥skjell og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.     Â
-
Hvitvinsdampet blåskjell
260,-Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.   Â
-
Sideretter
-
Brød og aioli
84,-Â Â Â Â
-
Fetaost & N´duja
175,-Fetakrem, n´duja vinaigrette, bakte tomater cherrytomat, persille, pizzabrød.    Â
-
Helbakt Sellerirot
175,-Ostesaus med Comtè og Tallegio, n´duja og hasselnøtt.
-
Hvitløksbrød fra pizzaovn
96,-Â
-
Oliven med pesto
63,-Â
-
Pommes frites
44,- -
Sidesalat
72,- -
Tørrfisk kroketter
96,-Med tartarsaus. Â Â Â Â Â
-
Dessert
-
2 kuler sorbet
78,- -
Affogato
92,-Med vaniljeis og espresso
-
Butterscotch Budino
132,-Karamellkrem med salt karamell og daim crumble. Â Â
-
Eple financière
145,-Kake laget av marsipan, med eple, vanilje, karamellsaus og vaniljeis.
-
Eple og rabarbra kake
140,-Med kanel, vaniljeis og mynte.
-
Sjokoladetrøffel
42,-pr stk. Â
-
Vaniljeis
92,-Serveres med olivenolje og maldonsalt.   Â
-
ALLERGENER
Kornslag, gluten Melk –  Egg –  Fisk –  Skalldyr – Soyabønner – Nøtter-  Sesamfø –  Sennep –  Seleri
 Bløtdyr – Svoveldioksid og sulfitter. – Peanøtter- Lupin-  Valnøtter