
Meny
-
-
Buffet
-
Lunsjbuffet
200,-Buffeten vår tar sommerferie! Den er tilbake 1.August.
Men ikke glem at vi har masse andre gode lunsjretter gjennom hele sommeren!Består av varmretter som varierer fra dag til dag. Rettene inkluderer kjøtt, fisk og vegetarretter. Serveres med en smakfull salat, belgfrukter, dressinger, grønnsaker.
-
Smørbrød
-
Rekesmørbrød
184,-Pillede reker, avocado, cherry tomat, vÃ¥rløk, dillolje, fennikel og sitron Â
 Â
-
Smørbrød Kylling
184,-Krydderstekt kylling, tomat, avocado, parmensan, rødløk, mozzarella og pesto Â
 Â
Â
 Â
-
Salater
-
Blomkål salat
186,-Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-
Â
Â
Â
Â
Â
-
Krydderstekt kylling
196,-Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vÃ¥rløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette Â
Â
 Â
 Â
 Â
-
Sideretter
-
Brød og aioli
74,-Â Â
 Â
-
Oliven med pesto
63,-Â
-
Pommes frites
44,- -
Sidesalat
63,- -
Tørrfisk kroketter
84,-Med tartarsaus.
Â
Â
Â
Â
Â
Â
-
Dessert
-
2 kuler sorbet
68,-Mango og bringebær.
-
Butterscotch Budino
115,-Med salt karamell og daim crumble.
Â
Â
-
Sitronterte
127,-Med italiensk marengs og bærsorbet.
Â
Â
Â
-
Sjokoladetrøffel Tavernan
38,-pr stk. Â
Â
-
Vaniljeis
79,-Serveres med olivenolje og maldonsalt. Â
Â
Â
-
-
-
Pasta
-
Glutenfri + 20 kr.
-
Mushroom Pappardelle
240,-Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.
-
Pappardelle
230,-Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan Â
Â
 Â
Â
Â
 Â
-
Risotto
224,-Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.
Â
-
Sjømat
-
Bakt kveite / Kun middag
340,-Med gremolata, potetpuré, broccolini, bakt gulrot og chorizosmør med mandler.
Â
Â
Â
-
Fish n chips
220,-Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus og pommes fritesÂ
 Â
Â
Â
Â
-
Fiskesuppe
182,-Fisk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.Â
Â
Â
Â
-
Hvitvinsdampet blåskjell
230,-Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli. Â
-
Skorpe
Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."
-
MÃ¥nedens Skorpe
224,-Spør servitøren om hva som er månedens anbefalte skorpe fra kjøkkenet!
-
Skorpe Chorizo
220,-Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto Â
 Â
 Â
 Â
-
Skorpe Deluxe
220,-Parma, valnøtter, honning, stracciatella og Hoffsaus.
Â
Â
-
Skorpe Diavola
220,-Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto Â
Â
Â
 Â
-
Skorpe Filleto
224,-Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.Â
 Â
Â
-
Skorpe Finocchio
198,-Fenikkel salami, oliven, artisjokk, spinat og parmesanÂ
 Â
Â
-
Skorpe Funghi
224,-Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.Â
 Â
-
Skorpe Margherita
178,-Basilikum Â
Â
-
Skorpe N´duja
220,-N´duja, straciatella og basilikum
-
Skorpe Parma
224,-Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke Â
 Â
-
Skorpe pollo
208,-Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan Â
 Â
 Â
 Â
-
Skorpe Quatro fromaggio
198,-Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan
Â
-
Skorpe Salame
214,-Mozzarella, ventricina salami, blåmuggost, rødløk, honning og mandler.
Â
Â
-
Skorpe Salsiccia
218,-Hvit saus. Salsiccia, fløte, brokkoli, ruccola, hvitløk, pinjekjerner og parmesan Â
 Â
Â
Â
-
Skorpe Tavernan
220,-Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika Â
Â
 Â
 Â
-
Skorpe Vegan
224-Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.
Â
Â
-
-
-
Salater
-
Blomkål salat
186,-Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-
Â
Â
Â
Â
Â
-
Krydderstekt kylling
196,-Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vÃ¥rløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette Â
Â
 Â
 Â
 Â
-
Fjøler
-
Ostefjøl
230,-Tørket frukt pure, ristede nøtter Â
Â
Â
Â
Â
-
Skinkefjøl
230,-Spekemat med chimichurri Â
Â
Â
Â
Â
-
Pasta
-
Glutenfri + 20 kr.
-
Mushroom Pappardelle
240,-Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.
-
Pappardelle
230,-Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan Â
Â
 Â
Â
Â
 Â
-
Risotto
224,-Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.
Â
-
Sjømat
-
Bakt kveite / Kun middag
340,-Med gremolata, potetpuré, broccolini, bakt gulrot og chorizosmør med mandler.
Â
Â
Â
-
Fish n chips
220,-Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus og pommes fritesÂ
 Â
Â
Â
Â
-
Fiskesuppe
182,-Fisk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.Â
Â
Â
Â
-
Hvitvinsdampet blåskjell
230,-Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli. Â
-
Dessert
-
2 kuler sorbet
68,-Mango og bringebær.
-
Butterscotch Budino
115,-Med salt karamell og daim crumble.
Â
Â
-
Sitronterte
127,-Med italiensk marengs og bærsorbet.
Â
Â
Â
-
Sjokoladetrøffel Tavernan
38,-pr stk. Â
Â
-
Vaniljeis
79,-Serveres med olivenolje og maldonsalt. Â
Â
Â
-
-
-
Skorpe
Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."
-
MÃ¥nedens Skorpe
224,-Spør servitøren om hva som er månedens anbefalte skorpe fra kjøkkenet!
-
Skorpe Chorizo
220,-Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto Â
 Â
 Â
 Â
-
Skorpe Deluxe
220,-Parma, valnøtter, honning, stracciatella og Hoffsaus.
Â
Â
-
Skorpe Diavola
220,-Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto Â
Â
Â
 Â
-
Skorpe Filleto
224,-Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.Â
 Â
Â
-
Skorpe Finocchio
198,-Fenikkel salami, oliven, artisjokk, spinat og parmesanÂ
 Â
Â
-
Skorpe Funghi
224,-Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.Â
 Â
-
Skorpe Margherita
178,-Basilikum Â
Â
-
Skorpe N´duja
220,-N´duja, straciatella og basilikum
-
Skorpe Parma
224,-Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke Â
 Â
-
Skorpe pollo
208,-Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan Â
 Â
 Â
 Â
-
Skorpe Quatro fromaggio
198,-Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan
Â
-
Skorpe Salame
214,-Mozzarella, ventricina salami, blåmuggost, rødløk, honning og mandler.
Â
Â
-
Skorpe Salsiccia
218,-Hvit saus. Salsiccia, fløte, brokkoli, ruccola, hvitløk, pinjekjerner og parmesan Â
 Â
Â
Â
-
Skorpe Tavernan
220,-Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika Â
Â
 Â
 Â
-
Skorpe Vegan
224-Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.
Â
Â
-
Grill
-
Beef & Chips
360,-Norsk indrefilet, rødvinssaus, bearnaise-saus og chips, Â
 Â
 Â
 Â
-
Kalv saltimbocca
340,-Med potetpuré, broccolini, bakt gulrot og morkelsaus.
Â
Â
Â
Â
-
Tre smaker
380,-(Minimum 2 personer eller flere)
Brisket med bearnaise, kyllinglÃ¥r med chimichurri og spareribs av svin med BBQ-glasur. Serveres med salat, pommes frites og skorpe naturell.Â
Â
Â
Â
-
Sideretter
-
Brød og aioli
74,-Â Â
 Â
-
Oliven med pesto
63,-Â
-
Pommes frites
44,- -
Sidesalat
63,- -
Tørrfisk kroketter
84,-Med tartarsaus.
Â
Â
Â
Â
Â
Â
-
ALLERGENER
 Gluten, hvete –
 melk –
 Egg –
 Fisk –
 Skalldyr –
 Soya –
 Hasselnøtt, nøtter –
 Sesamfø –
 Sennep –
 Seleri
 Bløtdyr –
 Sulfit –
 Mandler –
 Løk –
 Valnøtter
Meny
-
-
Buffet
-
Lunsjbuffet
200,-Buffeten vår tar sommerferie! Den er tilbake 1.August.
Men ikke glem at vi har masse andre gode lunsjretter gjennom hele sommeren!Består av varmretter som varierer fra dag til dag. Rettene inkluderer kjøtt, fisk og vegetarretter. Serveres med en smakfull salat, belgfrukter, dressinger, grønnsaker.
-
Smørbrød
-
Rekesmørbrød
184,-Pillede reker, avocado, cherry tomat, vÃ¥rløk, dillolje, fennikel og sitron Â
 Â
-
Smørbrød Kylling
184,-Krydderstekt kylling, tomat, avocado, parmensan, rødløk, mozzarella og pesto Â
 Â
Â
 Â
-
Salater
-
Blomkål salat
186,-Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-
Â
Â
Â
Â
Â
-
Krydderstekt kylling
196,-Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vÃ¥rløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette Â
Â
 Â
 Â
 Â
-
Pasta
-
Glutenfri + 20 kr.
-
Mushroom Pappardelle
240,-Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.
-
Pappardelle
230,-Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan Â
Â
 Â
Â
Â
 Â
-
Risotto
224,-Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.
Â
-
Sjømat
-
Bakt kveite / Kun middag
340,-Med gremolata, potetpuré, broccolini, bakt gulrot og chorizosmør med mandler.
Â
Â
Â
-
Fish n chips
220,-Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus og pommes fritesÂ
 Â
Â
Â
Â
-
Fiskesuppe
182,-Fisk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.Â
Â
Â
Â
-
Hvitvinsdampet blåskjell
230,-Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli. Â
-
Skorpe
Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."
-
MÃ¥nedens Skorpe
224,-Spør servitøren om hva som er månedens anbefalte skorpe fra kjøkkenet!
-
Skorpe Chorizo
220,-Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto Â
 Â
 Â
 Â
-
Skorpe Deluxe
220,-Parma, valnøtter, honning, stracciatella og Hoffsaus.
Â
Â
-
Skorpe Diavola
220,-Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto Â
Â
Â
 Â
-
Skorpe Filleto
224,-Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.Â
 Â
Â
-
Skorpe Finocchio
198,-Fenikkel salami, oliven, artisjokk, spinat og parmesanÂ
 Â
Â
-
Skorpe Funghi
224,-Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.Â
 Â
-
Skorpe Margherita
178,-Basilikum Â
Â
-
Skorpe N´duja
220,-N´duja, straciatella og basilikum
-
Skorpe Parma
224,-Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke Â
 Â
-
Skorpe pollo
208,-Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan Â
 Â
 Â
 Â
-
Skorpe Quatro fromaggio
198,-Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan
Â
-
Skorpe Salame
214,-Mozzarella, ventricina salami, blåmuggost, rødløk, honning og mandler.
Â
Â
-
Skorpe Salsiccia
218,-Hvit saus. Salsiccia, fløte, brokkoli, ruccola, hvitløk, pinjekjerner og parmesan Â
 Â
Â
Â
-
Skorpe Tavernan
220,-Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika Â
Â
 Â
 Â
-
Skorpe Vegan
224-Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.
Â
Â
-
Sideretter
-
Brød og aioli
74,-Â Â
 Â
-
Oliven med pesto
63,-Â
-
Pommes frites
44,- -
Sidesalat
63,- -
Tørrfisk kroketter
84,-Med tartarsaus.
Â
Â
Â
Â
Â
Â
-
Dessert
-
2 kuler sorbet
68,-Mango og bringebær.
-
Butterscotch Budino
115,-Med salt karamell og daim crumble.
Â
Â
-
Sitronterte
127,-Med italiensk marengs og bærsorbet.
Â
Â
Â
-
Sjokoladetrøffel Tavernan
38,-pr stk. Â
Â
-
Vaniljeis
79,-Serveres med olivenolje og maldonsalt. Â
Â
Â
-
-
-
Salater
-
Blomkål salat
186,-Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-
Â
Â
Â
Â
Â
-
Krydderstekt kylling
196,-Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vÃ¥rløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette Â
Â
 Â
 Â
 Â
-
Fjøler
-
Ostefjøl
230,-Tørket frukt pure, ristede nøtter Â
Â
Â
Â
Â
-
Skinkefjøl
230,-Spekemat med chimichurri Â
Â
Â
Â
Â
-
Pasta
-
Glutenfri + 20 kr.
-
Mushroom Pappardelle
240,-Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.
-
Pappardelle
230,-Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan Â
Â
 Â
Â
Â
 Â
-
Risotto
224,-Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.
Â
-
Skorpe
Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."
-
MÃ¥nedens Skorpe
224,-Spør servitøren om hva som er månedens anbefalte skorpe fra kjøkkenet!
-
Skorpe Chorizo
220,-Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto Â
 Â
 Â
 Â
-
Skorpe Deluxe
220,-Parma, valnøtter, honning, stracciatella og Hoffsaus.
Â
Â
-
Skorpe Diavola
220,-Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto Â
Â
Â
 Â
-
Skorpe Filleto
224,-Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.Â
 Â
Â
-
Skorpe Finocchio
198,-Fenikkel salami, oliven, artisjokk, spinat og parmesanÂ
 Â
Â
-
Skorpe Funghi
224,-Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.Â
 Â
-
Skorpe Margherita
178,-Basilikum Â
Â
-
Skorpe N´duja
220,-N´duja, straciatella og basilikum
-
Skorpe Parma
224,-Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke Â
 Â
-
Skorpe pollo
208,-Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan Â
 Â
 Â
 Â
-
Skorpe Quatro fromaggio
198,-Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan
Â
-
Skorpe Salame
214,-Mozzarella, ventricina salami, blåmuggost, rødløk, honning og mandler.
Â
Â
-
Skorpe Salsiccia
218,-Hvit saus. Salsiccia, fløte, brokkoli, ruccola, hvitløk, pinjekjerner og parmesan Â
 Â
Â
Â
-
Skorpe Tavernan
220,-Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika Â
Â
 Â
 Â
-
Skorpe Vegan
224-Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.
Â
Â
-
Grill
-
Beef & Chips
360,-Norsk indrefilet, rødvinssaus, bearnaise-saus og chips, Â
 Â
 Â
 Â
-
Kalv saltimbocca
340,-Med potetpuré, broccolini, bakt gulrot og morkelsaus.
Â
Â
Â
Â
-
Tre smaker
380,-(Minimum 2 personer eller flere)
Brisket med bearnaise, kyllinglÃ¥r med chimichurri og spareribs av svin med BBQ-glasur. Serveres med salat, pommes frites og skorpe naturell.Â
Â
Â
Â
-
Sjømat
-
Bakt kveite / Kun middag
340,-Med gremolata, potetpuré, broccolini, bakt gulrot og chorizosmør med mandler.
Â
Â
Â
-
Fish n chips
220,-Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus og pommes fritesÂ
 Â
Â
Â
Â
-
Fiskesuppe
182,-Fisk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.Â
Â
Â
Â
-
Hvitvinsdampet blåskjell
230,-Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli. Â
-
Sideretter
-
Brød og aioli
74,-Â Â
 Â
-
Oliven med pesto
63,-Â
-
Pommes frites
44,- -
Sidesalat
63,- -
Tørrfisk kroketter
84,-Med tartarsaus.
Â
Â
Â
Â
Â
Â
-
Dessert
-
2 kuler sorbet
68,-Mango og bringebær.
-
Butterscotch Budino
115,-Med salt karamell og daim crumble.
Â
Â
-
Sitronterte
127,-Med italiensk marengs og bærsorbet.
Â
Â
Â
-
Sjokoladetrøffel Tavernan
38,-pr stk. Â
Â
-
Vaniljeis
79,-Serveres med olivenolje og maldonsalt. Â
Â
Â
-
ALLERGENER
 Gluten, hvete –
 melk –
 Egg –
 Fisk –
 Skalldyr –
 Soya –
 Hasselnøtt, nøtter –
 Sesamfø –
 Sennep –
 Seleri
 Bløtdyr –
 Sulfit –
 Mandler –
 Løk –
 Valnøtter