Velg en side

Meny

    • Buffet

    • Lunsjbuffet - Stengt inntill videre pga COVID-19

      196,-

      Lunsjbuffeten serveres hver mandag - fredag fra 11.30 - 13.30

      Består av fire varmretter som varierer fra dag til dag. Rettene inkluderer kjøtt, fisk og vegetarretter. Serveres med en smakfull salat, belgfrukter, dressinger, sauser og marinerte grønnsaker.

      The Buffet it closed during the summer holidays.

    • Smørbrød

    • Rekesmørbrød

      167,-

      Pillede reker, avocado, reddik, cherry tomat, vårløk, dillolje, fennikel og sitron    

    • Smørbrød Kylling

      167,-

      Krydderstekt kylling, tomat, avocado, parmensan, rødløk, mozzarella og pesto        

    • Salater

    • Blomkål salat

      165,-

      Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-

    • Krydderstekt kylling

      174,-

      Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vårløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette          

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      69,-

          

    • Oliven med pesto

      49,-

       

    • Pommes frites

      42,-
    • Sidesalat

      49,-

    • Dessert

    • 2 kuler sorbet

      59,-

      Mango og bringebær.

    • Appelsin Trifle

      109,-

      Mandelcrumble, appelsin og mascarponekrem.

    • Butterscotch Budino

      115,-

      Serveres med salt karamell og daim crumble.

    • Sjokoladetrøffel Tavernan

      32,-

      pr stk.   

    • Vaniljeis

      79,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

    • Pasta

    • Glutenfri + 20 kr.

    • Morkelsopprisotto

      210,-

      Steinsopp med ventricina og hjemmelaget kyllingkraft. 

    • Mushroom Pappardelle

      215,-

      Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.

    • Pappardelle

      215,-

      Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan            

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Skorpe Choritzo

      194,-

      Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto        

    • Skorpe Diavola

      194,-

      Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto        

    • Skorpe Filleto

      196,-

      Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.     

    • Skorpe Finocchio

      189,-

      Fenikkel salami, oliven, artisjokk, spinat og parmesan    

    • Skorpe Flambée

      194,-

      Hvit saus, Gruyere, bacon og karamellisert løk

    • Skorpe Funghi

      210,-

      Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.    

    • Skorpe Margherita

      149,-

      Basilikum   

    • Skorpe N´duja

      194,-

      N´duja, straciatella og basilikum

    • Skorpe Parma

      196,-

      Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe pollo

      196,-

      Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan        

    • Skorpe Quatro fromaggio

      189,-

      Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe Salsiccia

      194,-

      Hvit saus. Salsiccia, fløte, brokkoli, ruccola, hvitløk, pinjekjerner og parmesan       

    • Skorpe Tavernan

      194,-

      Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika        

    • Skorpe Vegan

      200,-

      Rødbetpesto, kongeøsterssopp, morkler, ruccola og urter.

x
    • Salater

    • Blomkål salat

      165,-

      Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-

    • Krydderstekt kylling

      174,-

      Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vårløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette          

    • Fjøler

    • Ostefjøl

      195,-

      Tørket frukt pure, ristede nøtter         

    • Skinkefjøl

      195,-

      Spekemat med chimichurri         

    • Pasta

    • Glutenfri + 20 kr.

    • Morkelsopprisotto

      210,-

      Steinsopp med ventricina og hjemmelaget kyllingkraft. 

    • Mushroom Pappardelle

      215,-

      Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.

    • Pappardelle

      215,-

      Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan            

    • Sjømat

    • Bakt tørrfisk

      295,-

      Ertepure, porsjert egg, parmasmør og saltkokte poteter. 

    • Fish n chips

      198,-
      198,-

      Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus og pommes frites        

    • Fiskesuppe

      179,-

      Fisk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.       

    • Hvitvinsdampet blåskjell

      215,-

      Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.   

    • Dessert

    • 2 kuler sorbet

      59,-

      Mango og bringebær.

    • Appelsin Trifle

      109,-

      Mandelcrumble, appelsin og mascarponekrem.

    • Butterscotch Budino

      115,-

      Serveres med salt karamell og daim crumble.

    • Sjokoladetrøffel Tavernan

      32,-

      pr stk.   

    • Vaniljeis

      79,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Skorpe Choritzo

      194,-

      Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto        

    • Skorpe Diavola

      194,-

      Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto        

    • Skorpe Filleto

      196,-

      Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.     

    • Skorpe Finocchio

      189,-

      Fenikkel salami, oliven, artisjokk, spinat og parmesan    

    • Skorpe Flambée

      194,-

      Hvit saus, Gruyere, bacon og karamellisert løk

    • Skorpe Funghi

      210,-

      Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.    

    • Skorpe Margherita

      149,-

      Basilikum   

    • Skorpe N´duja

      194,-

      N´duja, straciatella og basilikum

    • Skorpe Parma

      196,-

      Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe pollo

      196,-

      Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan        

    • Skorpe Quatro fromaggio

      189,-

      Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe Salsiccia

      194,-

      Hvit saus. Salsiccia, fløte, brokkoli, ruccola, hvitløk, pinjekjerner og parmesan       

    • Skorpe Tavernan

      194,-

      Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika        

    • Skorpe Vegan

      200,-

      Rødbetpesto, kongeøsterssopp, morkler, ruccola og urter.

    • Grill

    • Beef & Chips

      296,-

      Norsk indrefilet, rødvinssaus, bearnaise-saus og chips,        

    • Grillet Iberico

      295,-

      Spansk svin med mojosaus, serveres med bakt fenikkel og grønnsaker.    

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      69,-

          

    • Oliven med pesto

      49,-

       

    • Pommes frites

      42,-
    • Sidesalat

      49,-

x

ALLERGENER

 Gluten, hvete –  melk –  Egg –  Fisk –  Skalldyr –  Soya –  Hasselnøtt, nøtter –  Sesamfø –  Sennep –  Seleri

 Bløtdyr –  Sulfit –  Mandler –  Løk –  Valnøtter

Meny

    • Buffet

    • Lunsjbuffet - Stengt inntill videre pga COVID-19

      196,-

      Lunsjbuffeten serveres hver mandag - fredag fra 11.30 - 13.30

      Består av fire varmretter som varierer fra dag til dag. Rettene inkluderer kjøtt, fisk og vegetarretter. Serveres med en smakfull salat, belgfrukter, dressinger, sauser og marinerte grønnsaker.

      The Buffet it closed during the summer holidays.

    • Smørbrød

    • Rekesmørbrød

      167,-

      Pillede reker, avocado, reddik, cherry tomat, vårløk, dillolje, fennikel og sitron    

    • Smørbrød Kylling

      167,-

      Krydderstekt kylling, tomat, avocado, parmensan, rødløk, mozzarella og pesto        

    • Salater

    • Blomkål salat

      165,-

      Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-

    • Krydderstekt kylling

      174,-

      Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vårløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette          

    • Pasta

    • Glutenfri + 20 kr.

    • Morkelsopprisotto

      210,-

      Steinsopp med ventricina og hjemmelaget kyllingkraft. 

    • Mushroom Pappardelle

      215,-

      Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.

    • Pappardelle

      215,-

      Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan            

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Skorpe Choritzo

      194,-

      Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto        

    • Skorpe Diavola

      194,-

      Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto        

    • Skorpe Filleto

      196,-

      Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.     

    • Skorpe Finocchio

      189,-

      Fenikkel salami, oliven, artisjokk, spinat og parmesan    

    • Skorpe Flambée

      194,-

      Hvit saus, Gruyere, bacon og karamellisert løk

    • Skorpe Funghi

      210,-

      Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.    

    • Skorpe Margherita

      149,-

      Basilikum   

    • Skorpe N´duja

      194,-

      N´duja, straciatella og basilikum

    • Skorpe Parma

      196,-

      Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe pollo

      196,-

      Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan        

    • Skorpe Quatro fromaggio

      189,-

      Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe Salsiccia

      194,-

      Hvit saus. Salsiccia, fløte, brokkoli, ruccola, hvitløk, pinjekjerner og parmesan       

    • Skorpe Tavernan

      194,-

      Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika        

    • Skorpe Vegan

      200,-

      Rødbetpesto, kongeøsterssopp, morkler, ruccola og urter.

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      69,-

          

    • Oliven med pesto

      49,-

       

    • Pommes frites

      42,-
    • Sidesalat

      49,-

    • Dessert

    • 2 kuler sorbet

      59,-

      Mango og bringebær.

    • Appelsin Trifle

      109,-

      Mandelcrumble, appelsin og mascarponekrem.

    • Butterscotch Budino

      115,-

      Serveres med salt karamell og daim crumble.

    • Sjokoladetrøffel Tavernan

      32,-

      pr stk.   

    • Vaniljeis

      79,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

x
    • Salater

    • Blomkål salat

      165,-

      Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-

    • Krydderstekt kylling

      174,-

      Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vårløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette          

    • Fjøler

    • Ostefjøl

      195,-

      Tørket frukt pure, ristede nøtter         

    • Skinkefjøl

      195,-

      Spekemat med chimichurri         

    • Pasta

    • Glutenfri + 20 kr.

    • Morkelsopprisotto

      210,-

      Steinsopp med ventricina og hjemmelaget kyllingkraft. 

    • Mushroom Pappardelle

      215,-

      Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.

    • Pappardelle

      215,-

      Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan            

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Skorpe Choritzo

      194,-

      Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto        

    • Skorpe Diavola

      194,-

      Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto        

    • Skorpe Filleto

      196,-

      Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.     

    • Skorpe Finocchio

      189,-

      Fenikkel salami, oliven, artisjokk, spinat og parmesan    

    • Skorpe Flambée

      194,-

      Hvit saus, Gruyere, bacon og karamellisert løk

    • Skorpe Funghi

      210,-

      Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.    

    • Skorpe Margherita

      149,-

      Basilikum   

    • Skorpe N´duja

      194,-

      N´duja, straciatella og basilikum

    • Skorpe Parma

      196,-

      Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe pollo

      196,-

      Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan        

    • Skorpe Quatro fromaggio

      189,-

      Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe Salsiccia

      194,-

      Hvit saus. Salsiccia, fløte, brokkoli, ruccola, hvitløk, pinjekjerner og parmesan       

    • Skorpe Tavernan

      194,-

      Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika        

    • Skorpe Vegan

      200,-

      Rødbetpesto, kongeøsterssopp, morkler, ruccola og urter.

    • Grill

    • Beef & Chips

      296,-

      Norsk indrefilet, rødvinssaus, bearnaise-saus og chips,        

    • Grillet Iberico

      295,-

      Spansk svin med mojosaus, serveres med bakt fenikkel og grønnsaker.    

    • Sjømat

    • Bakt tørrfisk

      295,-

      Ertepure, porsjert egg, parmasmør og saltkokte poteter. 

    • Fish n chips

      198,-
      198,-

      Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus og pommes frites        

    • Fiskesuppe

      179,-

      Fisk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.       

    • Hvitvinsdampet blåskjell

      215,-

      Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.   

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      69,-

          

    • Oliven med pesto

      49,-

       

    • Pommes frites

      42,-
    • Sidesalat

      49,-

    • Dessert

    • 2 kuler sorbet

      59,-

      Mango og bringebær.

    • Appelsin Trifle

      109,-

      Mandelcrumble, appelsin og mascarponekrem.

    • Butterscotch Budino

      115,-

      Serveres med salt karamell og daim crumble.

    • Sjokoladetrøffel Tavernan

      32,-

      pr stk.   

    • Vaniljeis

      79,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

x

ALLERGENER

 Gluten, hvete –  melk –  Egg –  Fisk –  Skalldyr –  Soya –  Hasselnøtt, nøtter –  Sesamfø –  Sennep –  Seleri

 Bløtdyr –  Sulfit –  Mandler –  Løk –  Valnøtter