Velg en side

Meny

    • Buffet

    • Lunsjbuffet

      230,-

      Mandag til Fredag 11:00-13:00

      Består av varmretter som varierer fra dag til dag. Rettene inkluderer kjøtt, fisk og vegetarretter. Serveres med en smakfull salat, belgfrukter, dressinger, grønnsaker.

       

    • Smørbrød

    • Rekesmørbrød

      184,-

      Pillede reker, avocado, cherry tomat, vårløk, dillolje, fennikel og sitron    

    • Smørbrød Kylling

      184,-

      Krydderstekt kylling, tomat, avocado, parmensan, rødløk, mozzarella og pesto        

    • Salater

    • Ekstra kylling: 40,- / Ekstra bacon: 40,-

    • Krydderstekt kylling

      196,-

      Bladsalat, lun kyllingfilet, cherrytomat, vårløk, ristede hasselnøtter, parmesandressing, honning og sitronvinagrette. Serveres med brød.           

    • Chevre salat

      196,-

      Bladsalat, chevre, bakt bete, marinert bete, valnøtter, granateple, bjørnebærdressing, honning og brød.
              

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      84,-

          

    • Caprese

      260,-

      Med tomater, basilikum, olivenolje og pepper.

    • Carpaccio av okse

      240,-

      Med aioli, pinjekjerner, kapers, ruccola og pinjekjerner. 

    • Hvitløksbrød fra pizzaovn

      96,-

       

    • Oliven med pesto

      63,-

       

    • Pommes frites

      44,-
    • Sidesalat

      72,-

    • Tørrfisk kroketter

      96,-

      Med tartarsaus.          

    • Dessert

    • 2 kuler sorbet

      78,-

    • Affogato

      92,-

      Med vaniljeis og espresso

    • Brioche

      129,-

      Med sjokoladekrem, brunostkrem, vaniljeis, dronningsyltetøy og hasselnøttpraline.

    • Butterscotch Budino

      132,-

      Karamellkrem med salt karamell og daim crumble.    

    • Mascarpone Panna Cotta

      132,-

      Kandisert pærekompott og karamellisert hvit sjokolade.

    • Sjokoladetrøffel

      42,-

      pr stk.  

    • Vaniljeis

      92,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

    • Pasta

    • Glutenfri + 20 kr.

    • Mushroom Pappardelle

      255,-

      Pappardelle pasta med champignonkrem, østerssopp, steinsopp, trøffelolje, grønnkål og parmesan.      

    • Pappardelle høyrygg

      260,-

      Pappardelle pasta med raguy av langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis, gressløk og parmesan         

    • Risotto

      230,-

      Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.  

    • Tagliatelle

      290,-

      Med scampi, blåskjell, cherrytomater, persille, chili, hvitløk og sitron.

    • Sjømat

    • Fish n chips

      245,-

      Lange, ertepuré, tartarsaus og pommes frites.          

    • Fiskesuppe

      225,-

      Dagens fisk, reker, blåskjell og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.           

    • Hvitvinsdampet blåskjell

      245,-

      Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.       

    • Ovnsbakt Torsk

      280,-

      Servert med potetpure, grillet broccolini, bakt tomat, pinjekjerner og chorizosmør med aprikos og persille.

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Skorpe Chorizo

      226,-

      Hvit saus, mozzarella, chorizo pølse, rødløk, chili, og grønn pesto      

    • Skorpe Diavola

      234,-

      Mozzarella, ventricina salami, rødløk, jalapenos og pesto     

    • Skorpe Filleto

      238,-

      Mozzarella, indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.     

    • Skorpe Flambee

      236,-

      Hvit saus, gruyere, mozzarella, bacon og karamellisert løk.

    • Skorpe Funghi

      232,-

      Hvit saus, mozzarella, champignonkrem, østersopp, champignon, ruyccola og trøffelolje.    

    • Skorpe Margherita

      189,-

      Mozzarella og fersk basilikum   

    • Skorpe N´duja

      228,-

      N´duja pølse, stracciatella og fersk basilikum

    • Skorpe Parma

      238,-

      Mozzarella, Cherrytomater, sopp, sort oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe Pollo

      224,-

      Hvit saus, mozzarella, kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, chimichurri og parmesan      

    • Skorpe Quatro Formaggi

      224,-

      Hvit saus, mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe Salame

      232,-

      Mozzarella, ventricina salami, gorgonzola, rødløk, honning og mandler.    

    • Skorpe Tartufo

      236,-

      Hvit saus, mozzarella, trøffelsalami, champignon, parmesan og oregano.

    • Skorpe Tavernan

      236,-

      Mozzarella, braisert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika      

    • Skorpe Vegan

      232-

      Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.    

x
    • Salater

    • Ekstra kylling: 40,- / Ekstra bacon: 40,-

    • Krydderstekt kylling

      196,-

      Bladsalat, lun kyllingfilet, cherrytomat, vårløk, ristede hasselnøtter, parmesandressing, honning og sitronvinagrette. Serveres med brød.           

    • Chevre salat

      196,-

      Bladsalat, chevre, bakt bete, marinert bete, valnøtter, granateple, bjørnebærdressing, honning og brød.
              

    • Fjøler

    • Ostefjøl

      235,-

      Flatbrød, grissini, fruktpuré og ristede nøtter       

    • Skinkefjøl

      235,-

      Flatbrød, grissini og chimichurri.     

    • Pasta

    • Glutenfri + 20 kr.

    • Mushroom Pappardelle

      255,-

      Pappardelle pasta med champignonkrem, østerssopp, steinsopp, trøffelolje, grønnkål og parmesan.      

    • Pappardelle høyrygg

      260,-

      Pappardelle pasta med raguy av langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis, gressløk og parmesan         

    • Risotto

      230,-

      Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.  

    • Tagliatelle

      290,-

      Med scampi, blåskjell, cherrytomater, persille, chili, hvitløk og sitron.

    • Sjømat

    • Fish n chips

      245,-

      Lange, ertepuré, tartarsaus og pommes frites.          

    • Fiskesuppe

      225,-

      Dagens fisk, reker, blåskjell og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.           

    • Hvitvinsdampet blåskjell

      245,-

      Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.       

    • Ovnsbakt Torsk

      280,-

      Servert med potetpure, grillet broccolini, bakt tomat, pinjekjerner og chorizosmør med aprikos og persille.

    • Dessert

    • 2 kuler sorbet

      78,-

    • Affogato

      92,-

      Med vaniljeis og espresso

    • Brioche

      129,-

      Med sjokoladekrem, brunostkrem, vaniljeis, dronningsyltetøy og hasselnøttpraline.

    • Butterscotch Budino

      132,-

      Karamellkrem med salt karamell og daim crumble.    

    • Mascarpone Panna Cotta

      132,-

      Kandisert pærekompott og karamellisert hvit sjokolade.

    • Sjokoladetrøffel

      42,-

      pr stk.  

    • Vaniljeis

      92,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Skorpe Chorizo

      226,-

      Hvit saus, mozzarella, chorizo pølse, rødløk, chili, og grønn pesto      

    • Skorpe Diavola

      234,-

      Mozzarella, ventricina salami, rødløk, jalapenos og pesto     

    • Skorpe Filleto

      238,-

      Mozzarella, indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.     

    • Skorpe Flambee

      236,-

      Hvit saus, gruyere, mozzarella, bacon og karamellisert løk.

    • Skorpe Funghi

      232,-

      Hvit saus, mozzarella, champignonkrem, østersopp, champignon, ruyccola og trøffelolje.    

    • Skorpe Margherita

      189,-

      Mozzarella og fersk basilikum   

    • Skorpe N´duja

      228,-

      N´duja pølse, stracciatella og fersk basilikum

    • Skorpe Parma

      238,-

      Mozzarella, Cherrytomater, sopp, sort oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe Pollo

      224,-

      Hvit saus, mozzarella, kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, chimichurri og parmesan      

    • Skorpe Quatro Formaggi

      224,-

      Hvit saus, mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe Salame

      232,-

      Mozzarella, ventricina salami, gorgonzola, rødløk, honning og mandler.    

    • Skorpe Tartufo

      236,-

      Hvit saus, mozzarella, trøffelsalami, champignon, parmesan og oregano.

    • Skorpe Tavernan

      236,-

      Mozzarella, braisert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika      

    • Skorpe Vegan

      232-

      Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.    

    • Grill

    • Beef & Chips

      370,-

      Norsk indrefilet, rødvinsaus og bakte grønnsaker. Serveres med pommes frites og bernaisesaus.      

    • Braisert Svinekjake

      280,-

      Med bakt cherrytomater, sopp, grønnkål og putetpure med sprø svor, gressløk og parmesan.

    • Tre smaker

      390,-

      (Minimum 2 personer eller flere)
      Brisket med bearnaise, kyllinglår med chimichurri og spareribs av svin med BBQ-glasur. Serveres med salat, pommes frites og skorpe naturell.        

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      84,-

          

    • Caprese

      260,-

      Med tomater, basilikum, olivenolje og pepper.

    • Carpaccio av okse

      240,-

      Med aioli, pinjekjerner, kapers, ruccola og pinjekjerner. 

    • Hvitløksbrød fra pizzaovn

      96,-

       

    • Oliven med pesto

      63,-

       

    • Pommes frites

      44,-
    • Sidesalat

      72,-

    • Tørrfisk kroketter

      96,-

      Med tartarsaus.          

x

ALLERGENER

Kornslag, gluten Melk –  Egg –  Fisk –  Skalldyr – Soyabønner – Nøtter-  Sesamfø –  Sennep –  Seleri

 Bløtdyr – Svoveldioksid og sulfitter. – Peanøtter- Lupin-  Valnøtter

Meny

    • Buffet

    • Lunsjbuffet

      230,-

      Mandag til Fredag 11:00-13:00

      Består av varmretter som varierer fra dag til dag. Rettene inkluderer kjøtt, fisk og vegetarretter. Serveres med en smakfull salat, belgfrukter, dressinger, grønnsaker.

       

    • Smørbrød

    • Rekesmørbrød

      184,-

      Pillede reker, avocado, cherry tomat, vårløk, dillolje, fennikel og sitron    

    • Smørbrød Kylling

      184,-

      Krydderstekt kylling, tomat, avocado, parmensan, rødløk, mozzarella og pesto        

    • Salater

    • Ekstra kylling: 40,- / Ekstra bacon: 40,-

    • Krydderstekt kylling

      196,-

      Bladsalat, lun kyllingfilet, cherrytomat, vårløk, ristede hasselnøtter, parmesandressing, honning og sitronvinagrette. Serveres med brød.           

    • Chevre salat

      196,-

      Bladsalat, chevre, bakt bete, marinert bete, valnøtter, granateple, bjørnebærdressing, honning og brød.
              

    • Pasta

    • Glutenfri + 20 kr.

    • Mushroom Pappardelle

      255,-

      Pappardelle pasta med champignonkrem, østerssopp, steinsopp, trøffelolje, grønnkål og parmesan.      

    • Pappardelle høyrygg

      260,-

      Pappardelle pasta med raguy av langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis, gressløk og parmesan         

    • Risotto

      230,-

      Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.  

    • Tagliatelle

      290,-

      Med scampi, blåskjell, cherrytomater, persille, chili, hvitløk og sitron.

    • Sjømat

    • Fish n chips

      245,-

      Lange, ertepuré, tartarsaus og pommes frites.          

    • Fiskesuppe

      225,-

      Dagens fisk, reker, blåskjell og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.           

    • Hvitvinsdampet blåskjell

      245,-

      Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.       

    • Ovnsbakt Torsk

      280,-

      Servert med potetpure, grillet broccolini, bakt tomat, pinjekjerner og chorizosmør med aprikos og persille.

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Skorpe Chorizo

      226,-

      Hvit saus, mozzarella, chorizo pølse, rødløk, chili, og grønn pesto      

    • Skorpe Diavola

      234,-

      Mozzarella, ventricina salami, rødløk, jalapenos og pesto     

    • Skorpe Filleto

      238,-

      Mozzarella, indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.     

    • Skorpe Flambee

      236,-

      Hvit saus, gruyere, mozzarella, bacon og karamellisert løk.

    • Skorpe Funghi

      232,-

      Hvit saus, mozzarella, champignonkrem, østersopp, champignon, ruyccola og trøffelolje.    

    • Skorpe Margherita

      189,-

      Mozzarella og fersk basilikum   

    • Skorpe N´duja

      228,-

      N´duja pølse, stracciatella og fersk basilikum

    • Skorpe Parma

      238,-

      Mozzarella, Cherrytomater, sopp, sort oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe Pollo

      224,-

      Hvit saus, mozzarella, kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, chimichurri og parmesan      

    • Skorpe Quatro Formaggi

      224,-

      Hvit saus, mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe Salame

      232,-

      Mozzarella, ventricina salami, gorgonzola, rødløk, honning og mandler.    

    • Skorpe Tartufo

      236,-

      Hvit saus, mozzarella, trøffelsalami, champignon, parmesan og oregano.

    • Skorpe Tavernan

      236,-

      Mozzarella, braisert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika      

    • Skorpe Vegan

      232-

      Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.    

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      84,-

          

    • Caprese

      260,-

      Med tomater, basilikum, olivenolje og pepper.

    • Carpaccio av okse

      240,-

      Med aioli, pinjekjerner, kapers, ruccola og pinjekjerner. 

    • Hvitløksbrød fra pizzaovn

      96,-

       

    • Oliven med pesto

      63,-

       

    • Pommes frites

      44,-
    • Sidesalat

      72,-

    • Tørrfisk kroketter

      96,-

      Med tartarsaus.          

    • Dessert

    • 2 kuler sorbet

      78,-

    • Affogato

      92,-

      Med vaniljeis og espresso

    • Brioche

      129,-

      Med sjokoladekrem, brunostkrem, vaniljeis, dronningsyltetøy og hasselnøttpraline.

    • Butterscotch Budino

      132,-

      Karamellkrem med salt karamell og daim crumble.    

    • Mascarpone Panna Cotta

      132,-

      Kandisert pærekompott og karamellisert hvit sjokolade.

    • Sjokoladetrøffel

      42,-

      pr stk.  

    • Vaniljeis

      92,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

x
    • Salater

    • Ekstra kylling: 40,- / Ekstra bacon: 40,-

    • Krydderstekt kylling

      196,-

      Bladsalat, lun kyllingfilet, cherrytomat, vårløk, ristede hasselnøtter, parmesandressing, honning og sitronvinagrette. Serveres med brød.           

    • Chevre salat

      196,-

      Bladsalat, chevre, bakt bete, marinert bete, valnøtter, granateple, bjørnebærdressing, honning og brød.
              

    • Fjøler

    • Ostefjøl

      235,-

      Flatbrød, grissini, fruktpuré og ristede nøtter       

    • Skinkefjøl

      235,-

      Flatbrød, grissini og chimichurri.     

    • Pasta

    • Glutenfri + 20 kr.

    • Mushroom Pappardelle

      255,-

      Pappardelle pasta med champignonkrem, østerssopp, steinsopp, trøffelolje, grønnkål og parmesan.      

    • Pappardelle høyrygg

      260,-

      Pappardelle pasta med raguy av langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis, gressløk og parmesan         

    • Risotto

      230,-

      Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.  

    • Tagliatelle

      290,-

      Med scampi, blåskjell, cherrytomater, persille, chili, hvitløk og sitron.

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Skorpe Chorizo

      226,-

      Hvit saus, mozzarella, chorizo pølse, rødløk, chili, og grønn pesto      

    • Skorpe Diavola

      234,-

      Mozzarella, ventricina salami, rødløk, jalapenos og pesto     

    • Skorpe Filleto

      238,-

      Mozzarella, indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.     

    • Skorpe Flambee

      236,-

      Hvit saus, gruyere, mozzarella, bacon og karamellisert løk.

    • Skorpe Funghi

      232,-

      Hvit saus, mozzarella, champignonkrem, østersopp, champignon, ruyccola og trøffelolje.    

    • Skorpe Margherita

      189,-

      Mozzarella og fersk basilikum   

    • Skorpe N´duja

      228,-

      N´duja pølse, stracciatella og fersk basilikum

    • Skorpe Parma

      238,-

      Mozzarella, Cherrytomater, sopp, sort oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe Pollo

      224,-

      Hvit saus, mozzarella, kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, chimichurri og parmesan      

    • Skorpe Quatro Formaggi

      224,-

      Hvit saus, mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe Salame

      232,-

      Mozzarella, ventricina salami, gorgonzola, rødløk, honning og mandler.    

    • Skorpe Tartufo

      236,-

      Hvit saus, mozzarella, trøffelsalami, champignon, parmesan og oregano.

    • Skorpe Tavernan

      236,-

      Mozzarella, braisert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika      

    • Skorpe Vegan

      232-

      Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.    

    • Grill

    • Beef & Chips

      370,-

      Norsk indrefilet, rødvinsaus og bakte grønnsaker. Serveres med pommes frites og bernaisesaus.      

    • Braisert Svinekjake

      280,-

      Med bakt cherrytomater, sopp, grønnkål og putetpure med sprø svor, gressløk og parmesan.

    • Tre smaker

      390,-

      (Minimum 2 personer eller flere)
      Brisket med bearnaise, kyllinglår med chimichurri og spareribs av svin med BBQ-glasur. Serveres med salat, pommes frites og skorpe naturell.        

    • Sjømat

    • Fish n chips

      245,-

      Lange, ertepuré, tartarsaus og pommes frites.          

    • Fiskesuppe

      225,-

      Dagens fisk, reker, blåskjell og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.           

    • Hvitvinsdampet blåskjell

      245,-

      Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.       

    • Ovnsbakt Torsk

      280,-

      Servert med potetpure, grillet broccolini, bakt tomat, pinjekjerner og chorizosmør med aprikos og persille.

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      84,-

          

    • Caprese

      260,-

      Med tomater, basilikum, olivenolje og pepper.

    • Carpaccio av okse

      240,-

      Med aioli, pinjekjerner, kapers, ruccola og pinjekjerner. 

    • Hvitløksbrød fra pizzaovn

      96,-

       

    • Oliven med pesto

      63,-

       

    • Pommes frites

      44,-
    • Sidesalat

      72,-

    • Tørrfisk kroketter

      96,-

      Med tartarsaus.          

    • Dessert

    • 2 kuler sorbet

      78,-

    • Affogato

      92,-

      Med vaniljeis og espresso

    • Brioche

      129,-

      Med sjokoladekrem, brunostkrem, vaniljeis, dronningsyltetøy og hasselnøttpraline.

    • Butterscotch Budino

      132,-

      Karamellkrem med salt karamell og daim crumble.    

    • Mascarpone Panna Cotta

      132,-

      Kandisert pærekompott og karamellisert hvit sjokolade.

    • Sjokoladetrøffel

      42,-

      pr stk.  

    • Vaniljeis

      92,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

x

ALLERGENER

Kornslag, gluten Melk –  Egg –  Fisk –  Skalldyr – Soyabønner – Nøtter-  Sesamfø –  Sennep –  Seleri

 Bløtdyr – Svoveldioksid og sulfitter. – Peanøtter- Lupin-  Valnøtter