
Meny
-
-
Buffet
-
Lunsjbuffet
196,-Endelig er lunsjbuffeten tilbake!! Fra kl.11.00 til 13.00
Består av fire varmretter som varierer fra dag til dag. Rettene inkluderer kjøtt, fisk og vegetarretter. Serveres med en smakfull salat, belgfrukter, dressinger, sauser og marinerte grønnsaker.
The Buffet it closed during the summer holidays.
-
Smørbrød
-
Rekesmørbrød
172,-Pillede reker, avocado, reddik, cherry tomat, vÃ¥rløk, dillolje, fennikel og sitron Â
 Â
-
Smørbrød Kylling
172,-Krydderstekt kylling, tomat, avocado, parmensan, rødløk, mozzarella og pesto Â
 Â
Â
 Â
-
Salater
-
Blomkål salat
174,-Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-
Â
Â
Â
Â
Â
-
Krydderstekt kylling
184,-Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vÃ¥rløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette Â
Â
 Â
 Â
 Â
-
Sideretter
-
Brød og aioli
69,-Â Â
 Â
-
Oliven med pesto
49,-Â
-
Pommes frites
42,- -
Sidesalat
59,- -
Tørrfisk kroketter
79,-Med tartarsaus.
Â
Â
Â
Â
Â
Â
-
Dessert
-
2 kuler sorbet
64,-Mango og bringebær.
-
Butterscotch Budino
115,-Med salt karamell og daim crumble.
Â
Â
-
Sitronterte
125,-Med italiensk marengs og bærsorbet.
Â
Â
Â
-
Sjokoladetrøffel Tavernan
36,-pr stk. Â
Â
-
Vaniljeis
79,-Serveres med olivenolje og maldonsalt. Â
Â
Â
-
-
-
Pasta
-
Glutenfri + 20 kr.
-
Mushroom Pappardelle
220,-Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.
-
Pappardelle
215,-Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan Â
Â
 Â
Â
Â
 Â
-
Risotto
210,-Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.
Â
-
Sjømat
-
Bakt kveite / Kun middag
315,-Med gremolata, potetpuré, broccolini, bakt gulrot og chorizosmør med mandler.
Â
Â
Â
-
Fish n chips
208,-Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus og pommes fritesÂ
 Â
Â
Â
Â
-
Fiskesuppe
179,-Fisk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.Â
Â
Â
Â
-
Hvitvinsdampet blåskjell
220,-Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli. Â
-
Skorpe
Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."
-
MÃ¥nedens Skorpe
210,-Spør servitøren om hva som er månedens anbefalte skorpe fra kjøkkenet!
-
Skorpe Chorizo
206,-Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto Â
 Â
 Â
 Â
-
Skorpe Deluxe
206,-Parma, valnøtter, honning, stracciatella og Hoffsaus.
Â
Â
-
Skorpe Diavola
206,-Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto Â
Â
Â
 Â
-
Skorpe Filleto
196,-Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.Â
 Â
Â
-
Skorpe Finocchio
198,-Fenikkel salami, oliven, artisjokk, spinat og parmesanÂ
 Â
Â
-
Skorpe Funghi
210,-Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.Â
 Â
-
Skorpe Margherita
162,-Basilikum Â
Â
-
Skorpe N´duja
206,-N´duja, straciatella og basilikum
-
Skorpe Parma
198,-Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke Â
 Â
-
Skorpe pollo
198,-Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan Â
 Â
 Â
 Â
-
Skorpe Quatro fromaggio
198,-Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan
Â
-
Skorpe Salame
209,-Mozzarella, ventricina salami, blåmuggost, rødløk, honning og mandler.
Â
Â
-
Skorpe Salsiccia
204,-Hvit saus. Salsiccia, fløte, brokkoli, ruccola, hvitløk, pinjekjerner og parmesan Â
 Â
Â
Â
-
Skorpe Tavernan
206,-Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika Â
Â
 Â
 Â
-
Skorpe Vegan
210-Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.
Â
Â
-
-
-
Salater
-
Blomkål salat
174,-Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-
Â
Â
Â
Â
Â
-
Krydderstekt kylling
184,-Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vÃ¥rløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette Â
Â
 Â
 Â
 Â
-
Fjøler
-
Ostefjøl
195,-Tørket frukt pure, ristede nøtter Â
Â
Â
Â
Â
-
Skinkefjøl
195,-Spekemat med chimichurri Â
Â
Â
Â
Â
-
Pasta
-
Glutenfri + 20 kr.
-
Mushroom Pappardelle
220,-Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.
-
Pappardelle
215,-Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan Â
Â
 Â
Â
Â
 Â
-
Risotto
210,-Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.
Â
-
Sjømat
-
Bakt kveite / Kun middag
315,-Med gremolata, potetpuré, broccolini, bakt gulrot og chorizosmør med mandler.
Â
Â
Â
-
Fish n chips
208,-Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus og pommes fritesÂ
 Â
Â
Â
Â
-
Fiskesuppe
179,-Fisk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.Â
Â
Â
Â
-
Hvitvinsdampet blåskjell
220,-Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli. Â
-
Dessert
-
2 kuler sorbet
64,-Mango og bringebær.
-
Butterscotch Budino
115,-Med salt karamell og daim crumble.
Â
Â
-
Sitronterte
125,-Med italiensk marengs og bærsorbet.
Â
Â
Â
-
Sjokoladetrøffel Tavernan
36,-pr stk. Â
Â
-
Vaniljeis
79,-Serveres med olivenolje og maldonsalt. Â
Â
Â
-
-
-
Skorpe
Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."
-
MÃ¥nedens Skorpe
210,-Spør servitøren om hva som er månedens anbefalte skorpe fra kjøkkenet!
-
Skorpe Chorizo
206,-Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto Â
 Â
 Â
 Â
-
Skorpe Deluxe
206,-Parma, valnøtter, honning, stracciatella og Hoffsaus.
Â
Â
-
Skorpe Diavola
206,-Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto Â
Â
Â
 Â
-
Skorpe Filleto
196,-Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.Â
 Â
Â
-
Skorpe Finocchio
198,-Fenikkel salami, oliven, artisjokk, spinat og parmesanÂ
 Â
Â
-
Skorpe Funghi
210,-Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.Â
 Â
-
Skorpe Margherita
162,-Basilikum Â
Â
-
Skorpe N´duja
206,-N´duja, straciatella og basilikum
-
Skorpe Parma
198,-Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke Â
 Â
-
Skorpe pollo
198,-Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan Â
 Â
 Â
 Â
-
Skorpe Quatro fromaggio
198,-Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan
Â
-
Skorpe Salame
209,-Mozzarella, ventricina salami, blåmuggost, rødløk, honning og mandler.
Â
Â
-
Skorpe Salsiccia
204,-Hvit saus. Salsiccia, fløte, brokkoli, ruccola, hvitløk, pinjekjerner og parmesan Â
 Â
Â
Â
-
Skorpe Tavernan
206,-Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika Â
Â
 Â
 Â
-
Skorpe Vegan
210-Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.
Â
Â
-
Grill
-
Beef & Chips
330,-330,-Norsk indrefilet, rødvinssaus, bearnaise-saus og chips, Â
 Â
 Â
 Â
-
Kalv saltimbocca
295,-Med potetpuré, broccolini, bakt gulrot og morkelsaus.
Â
Â
Â
Â
-
Tre smaker
355,-(Minimum 2 personer eller flere)
Brisket med bearnaise, kyllinglÃ¥r med chimichurri og spareribs av svin med BBQ-glasur. Serveres med salat, pommes frites og skorpe naturell.Â
Â
Â
Â
-
Sideretter
-
Brød og aioli
69,-Â Â
 Â
-
Oliven med pesto
49,-Â
-
Pommes frites
42,- -
Sidesalat
59,- -
Tørrfisk kroketter
79,-Med tartarsaus.
Â
Â
Â
Â
Â
Â
-
ALLERGENER
 Gluten, hvete –
 melk –
 Egg –
 Fisk –
 Skalldyr –
 Soya –
 Hasselnøtt, nøtter –
 Sesamfø –
 Sennep –
 Seleri
 Bløtdyr –
 Sulfit –
 Mandler –
 Løk –
 Valnøtter
Meny
-
-
Buffet
-
Lunsjbuffet
196,-Endelig er lunsjbuffeten tilbake!! Fra kl.11.00 til 13.00
Består av fire varmretter som varierer fra dag til dag. Rettene inkluderer kjøtt, fisk og vegetarretter. Serveres med en smakfull salat, belgfrukter, dressinger, sauser og marinerte grønnsaker.
The Buffet it closed during the summer holidays.
-
Smørbrød
-
Rekesmørbrød
172,-Pillede reker, avocado, reddik, cherry tomat, vÃ¥rløk, dillolje, fennikel og sitron Â
 Â
-
Smørbrød Kylling
172,-Krydderstekt kylling, tomat, avocado, parmensan, rødløk, mozzarella og pesto Â
 Â
Â
 Â
-
Salater
-
Blomkål salat
174,-Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-
Â
Â
Â
Â
Â
-
Krydderstekt kylling
184,-Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vÃ¥rløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette Â
Â
 Â
 Â
 Â
-
Pasta
-
Glutenfri + 20 kr.
-
Mushroom Pappardelle
220,-Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.
-
Pappardelle
215,-Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan Â
Â
 Â
Â
Â
 Â
-
Risotto
210,-Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.
Â
-
Sjømat
-
Bakt kveite / Kun middag
315,-Med gremolata, potetpuré, broccolini, bakt gulrot og chorizosmør med mandler.
Â
Â
Â
-
Fish n chips
208,-Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus og pommes fritesÂ
 Â
Â
Â
Â
-
Fiskesuppe
179,-Fisk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.Â
Â
Â
Â
-
Hvitvinsdampet blåskjell
220,-Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli. Â
-
Skorpe
Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."
-
MÃ¥nedens Skorpe
210,-Spør servitøren om hva som er månedens anbefalte skorpe fra kjøkkenet!
-
Skorpe Chorizo
206,-Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto Â
 Â
 Â
 Â
-
Skorpe Deluxe
206,-Parma, valnøtter, honning, stracciatella og Hoffsaus.
Â
Â
-
Skorpe Diavola
206,-Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto Â
Â
Â
 Â
-
Skorpe Filleto
196,-Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.Â
 Â
Â
-
Skorpe Finocchio
198,-Fenikkel salami, oliven, artisjokk, spinat og parmesanÂ
 Â
Â
-
Skorpe Funghi
210,-Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.Â
 Â
-
Skorpe Margherita
162,-Basilikum Â
Â
-
Skorpe N´duja
206,-N´duja, straciatella og basilikum
-
Skorpe Parma
198,-Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke Â
 Â
-
Skorpe pollo
198,-Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan Â
 Â
 Â
 Â
-
Skorpe Quatro fromaggio
198,-Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan
Â
-
Skorpe Salame
209,-Mozzarella, ventricina salami, blåmuggost, rødløk, honning og mandler.
Â
Â
-
Skorpe Salsiccia
204,-Hvit saus. Salsiccia, fløte, brokkoli, ruccola, hvitløk, pinjekjerner og parmesan Â
 Â
Â
Â
-
Skorpe Tavernan
206,-Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika Â
Â
 Â
 Â
-
Skorpe Vegan
210-Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.
Â
Â
-
Sideretter
-
Brød og aioli
69,-Â Â
 Â
-
Oliven med pesto
49,-Â
-
Pommes frites
42,- -
Sidesalat
59,- -
Tørrfisk kroketter
79,-Med tartarsaus.
Â
Â
Â
Â
Â
Â
-
Dessert
-
2 kuler sorbet
64,-Mango og bringebær.
-
Butterscotch Budino
115,-Med salt karamell og daim crumble.
Â
Â
-
Sitronterte
125,-Med italiensk marengs og bærsorbet.
Â
Â
Â
-
Sjokoladetrøffel Tavernan
36,-pr stk. Â
Â
-
Vaniljeis
79,-Serveres med olivenolje og maldonsalt. Â
Â
Â
-
-
-
Salater
-
Blomkål salat
174,-Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-
Â
Â
Â
Â
Â
-
Krydderstekt kylling
184,-Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vÃ¥rløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette Â
Â
 Â
 Â
 Â
-
Fjøler
-
Ostefjøl
195,-Tørket frukt pure, ristede nøtter Â
Â
Â
Â
Â
-
Skinkefjøl
195,-Spekemat med chimichurri Â
Â
Â
Â
Â
-
Pasta
-
Glutenfri + 20 kr.
-
Mushroom Pappardelle
220,-Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.
-
Pappardelle
215,-Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan Â
Â
 Â
Â
Â
 Â
-
Risotto
210,-Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.
Â
-
Skorpe
Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."
-
MÃ¥nedens Skorpe
210,-Spør servitøren om hva som er månedens anbefalte skorpe fra kjøkkenet!
-
Skorpe Chorizo
206,-Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto Â
 Â
 Â
 Â
-
Skorpe Deluxe
206,-Parma, valnøtter, honning, stracciatella og Hoffsaus.
Â
Â
-
Skorpe Diavola
206,-Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto Â
Â
Â
 Â
-
Skorpe Filleto
196,-Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.Â
 Â
Â
-
Skorpe Finocchio
198,-Fenikkel salami, oliven, artisjokk, spinat og parmesanÂ
 Â
Â
-
Skorpe Funghi
210,-Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.Â
 Â
-
Skorpe Margherita
162,-Basilikum Â
Â
-
Skorpe N´duja
206,-N´duja, straciatella og basilikum
-
Skorpe Parma
198,-Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke Â
 Â
-
Skorpe pollo
198,-Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan Â
 Â
 Â
 Â
-
Skorpe Quatro fromaggio
198,-Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan
Â
-
Skorpe Salame
209,-Mozzarella, ventricina salami, blåmuggost, rødløk, honning og mandler.
Â
Â
-
Skorpe Salsiccia
204,-Hvit saus. Salsiccia, fløte, brokkoli, ruccola, hvitløk, pinjekjerner og parmesan Â
 Â
Â
Â
-
Skorpe Tavernan
206,-Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika Â
Â
 Â
 Â
-
Skorpe Vegan
210-Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.
Â
Â
-
Grill
-
Beef & Chips
330,-330,-Norsk indrefilet, rødvinssaus, bearnaise-saus og chips, Â
 Â
 Â
 Â
-
Kalv saltimbocca
295,-Med potetpuré, broccolini, bakt gulrot og morkelsaus.
Â
Â
Â
Â
-
Tre smaker
355,-(Minimum 2 personer eller flere)
Brisket med bearnaise, kyllinglÃ¥r med chimichurri og spareribs av svin med BBQ-glasur. Serveres med salat, pommes frites og skorpe naturell.Â
Â
Â
Â
-
Sjømat
-
Bakt kveite / Kun middag
315,-Med gremolata, potetpuré, broccolini, bakt gulrot og chorizosmør med mandler.
Â
Â
Â
-
Fish n chips
208,-Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus og pommes fritesÂ
 Â
Â
Â
Â
-
Fiskesuppe
179,-Fisk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.Â
Â
Â
Â
-
Hvitvinsdampet blåskjell
220,-Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli. Â
-
Sideretter
-
Brød og aioli
69,-Â Â
 Â
-
Oliven med pesto
49,-Â
-
Pommes frites
42,- -
Sidesalat
59,- -
Tørrfisk kroketter
79,-Med tartarsaus.
Â
Â
Â
Â
Â
Â
-
Dessert
-
2 kuler sorbet
64,-Mango og bringebær.
-
Butterscotch Budino
115,-Med salt karamell og daim crumble.
Â
Â
-
Sitronterte
125,-Med italiensk marengs og bærsorbet.
Â
Â
Â
-
Sjokoladetrøffel Tavernan
36,-pr stk. Â
Â
-
Vaniljeis
79,-Serveres med olivenolje og maldonsalt. Â
Â
Â
-
ALLERGENER
 Gluten, hvete –
 melk –
 Egg –
 Fisk –
 Skalldyr –
 Soya –
 Hasselnøtt, nøtter –
 Sesamfø –
 Sennep –
 Seleri
 Bløtdyr –
 Sulfit –
 Mandler –
 Løk –
 Valnøtter