Velg en side

Meny

    • Buffet

    • Lunsjbuffet

      196,-

      Endelig er lunsjbuffeten tilbake!! Fra kl.11.00 til 13.00

      Består av fire varmretter som varierer fra dag til dag. Rettene inkluderer kjøtt, fisk og vegetarretter. Serveres med en smakfull salat, belgfrukter, dressinger, sauser og marinerte grønnsaker.

      The Buffet it closed during the summer holidays.

    • Smørbrød

    • Rekesmørbrød

      172,-

      Pillede reker, avocado, reddik, cherry tomat, vårløk, dillolje, fennikel og sitron    

    • Smørbrød Kylling

      172,-

      Krydderstekt kylling, tomat, avocado, parmensan, rødløk, mozzarella og pesto        

    • Salater

    • Blomkål salat

      174,-

      Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-
               

    • Krydderstekt kylling

      184,-

      Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vårløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette          

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      69,-

          

    • Oliven med pesto

      49,-

       

    • Pommes frites

      42,-
    • Sidesalat

      59,-

    • Tørrfisk kroketter

      79,-

      Med tartarsaus.            

    • Dessert

    • 2 kuler sorbet

      64,-

      Mango og bringebær.

    • Butterscotch Budino

      115,-

      Med salt karamell og daim crumble.    

    • Sitronterte

      125,-

      Med italiensk marengs og bærsorbet.      

    • Sjokoladetrøffel Tavernan

      36,-

      pr stk.   

    • Vaniljeis

      79,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

    • Pasta

    • Glutenfri + 20 kr.

    • Mushroom Pappardelle

      220,-

      Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.

    • Pappardelle

      215,-

      Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan            

    • Risotto

      210,-

      Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.  

    • Sjømat

    • Bakt kveite / Kun middag

      315,-

      Med gremolata, potetpuré, broccolini, bakt gulrot og chorizosmør med mandler.      

    • Fish n chips

      208,-

      Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus og pommes frites        

    • Fiskesuppe

      179,-

      Fisk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.       

    • Hvitvinsdampet blåskjell

      220,-

      Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.   

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Månedens Skorpe

      210,-

      Spør servitøren om hva som er månedens anbefalte skorpe fra kjøkkenet!

    • Skorpe Chorizo

      206,-

      Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto        

    • Skorpe Deluxe

      206,-

      Parma, valnøtter, honning, stracciatella og Hoffsaus.    

    • Skorpe Diavola

      206,-

      Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto        

    • Skorpe Filleto

      196,-

      Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.     

    • Skorpe Finocchio

      198,-

      Fenikkel salami, oliven, artisjokk, spinat og parmesan    

    • Skorpe Funghi

      210,-

      Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.    

    • Skorpe Margherita

      162,-

      Basilikum   

    • Skorpe N´duja

      206,-

      N´duja, straciatella og basilikum

    • Skorpe Parma

      198,-

      Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe pollo

      198,-

      Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan        

    • Skorpe Quatro fromaggio

      198,-

      Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe Salame

      209,-

      Mozzarella, ventricina salami, blåmuggost, rødløk, honning og mandler.    

    • Skorpe Salsiccia

      204,-

      Hvit saus. Salsiccia, fløte, brokkoli, ruccola, hvitløk, pinjekjerner og parmesan       

    • Skorpe Tavernan

      206,-

      Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika        

    • Skorpe Vegan

      210-

      Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.    

x
    • Salater

    • Blomkål salat

      174,-

      Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-
               

    • Krydderstekt kylling

      184,-

      Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vårløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette          

    • Fjøler

    • Ostefjøl

      195,-

      Tørket frukt pure, ristede nøtter         

    • Skinkefjøl

      195,-

      Spekemat med chimichurri         

    • Pasta

    • Glutenfri + 20 kr.

    • Mushroom Pappardelle

      220,-

      Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.

    • Pappardelle

      215,-

      Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan            

    • Risotto

      210,-

      Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.  

    • Sjømat

    • Bakt kveite / Kun middag

      315,-

      Med gremolata, potetpuré, broccolini, bakt gulrot og chorizosmør med mandler.      

    • Fish n chips

      208,-

      Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus og pommes frites        

    • Fiskesuppe

      179,-

      Fisk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.       

    • Hvitvinsdampet blåskjell

      220,-

      Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.   

    • Dessert

    • 2 kuler sorbet

      64,-

      Mango og bringebær.

    • Butterscotch Budino

      115,-

      Med salt karamell og daim crumble.    

    • Sitronterte

      125,-

      Med italiensk marengs og bærsorbet.      

    • Sjokoladetrøffel Tavernan

      36,-

      pr stk.   

    • Vaniljeis

      79,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Månedens Skorpe

      210,-

      Spør servitøren om hva som er månedens anbefalte skorpe fra kjøkkenet!

    • Skorpe Chorizo

      206,-

      Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto        

    • Skorpe Deluxe

      206,-

      Parma, valnøtter, honning, stracciatella og Hoffsaus.    

    • Skorpe Diavola

      206,-

      Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto        

    • Skorpe Filleto

      196,-

      Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.     

    • Skorpe Finocchio

      198,-

      Fenikkel salami, oliven, artisjokk, spinat og parmesan    

    • Skorpe Funghi

      210,-

      Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.    

    • Skorpe Margherita

      162,-

      Basilikum   

    • Skorpe N´duja

      206,-

      N´duja, straciatella og basilikum

    • Skorpe Parma

      198,-

      Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe pollo

      198,-

      Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan        

    • Skorpe Quatro fromaggio

      198,-

      Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe Salame

      209,-

      Mozzarella, ventricina salami, blåmuggost, rødløk, honning og mandler.    

    • Skorpe Salsiccia

      204,-

      Hvit saus. Salsiccia, fløte, brokkoli, ruccola, hvitløk, pinjekjerner og parmesan       

    • Skorpe Tavernan

      206,-

      Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika        

    • Skorpe Vegan

      210-

      Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.    

    • Grill

    • Beef & Chips

      330,-
      330,-

      Norsk indrefilet, rødvinssaus, bearnaise-saus og chips,        

    • Kalv saltimbocca

      295,-

      Med potetpuré, broccolini, bakt gulrot og morkelsaus.        

    • Tre smaker

      355,-

      (Minimum 2 personer eller flere)
      Brisket med bearnaise, kyllinglår med chimichurri og spareribs av svin med BBQ-glasur. Serveres med salat, pommes frites og skorpe naturell.        

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      69,-

          

    • Oliven med pesto

      49,-

       

    • Pommes frites

      42,-
    • Sidesalat

      59,-

    • Tørrfisk kroketter

      79,-

      Med tartarsaus.            

x

ALLERGENER

 Gluten, hvete –  melk –  Egg –  Fisk –  Skalldyr –  Soya –  Hasselnøtt, nøtter –  Sesamfø –  Sennep –  Seleri

 Bløtdyr –  Sulfit –  Mandler –  Løk –  Valnøtter

Meny

    • Buffet

    • Lunsjbuffet

      196,-

      Endelig er lunsjbuffeten tilbake!! Fra kl.11.00 til 13.00

      Består av fire varmretter som varierer fra dag til dag. Rettene inkluderer kjøtt, fisk og vegetarretter. Serveres med en smakfull salat, belgfrukter, dressinger, sauser og marinerte grønnsaker.

      The Buffet it closed during the summer holidays.

    • Smørbrød

    • Rekesmørbrød

      172,-

      Pillede reker, avocado, reddik, cherry tomat, vårløk, dillolje, fennikel og sitron    

    • Smørbrød Kylling

      172,-

      Krydderstekt kylling, tomat, avocado, parmensan, rødløk, mozzarella og pesto        

    • Salater

    • Blomkål salat

      174,-

      Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-
               

    • Krydderstekt kylling

      184,-

      Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vårløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette          

    • Pasta

    • Glutenfri + 20 kr.

    • Mushroom Pappardelle

      220,-

      Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.

    • Pappardelle

      215,-

      Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan            

    • Risotto

      210,-

      Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.  

    • Sjømat

    • Bakt kveite / Kun middag

      315,-

      Med gremolata, potetpuré, broccolini, bakt gulrot og chorizosmør med mandler.      

    • Fish n chips

      208,-

      Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus og pommes frites        

    • Fiskesuppe

      179,-

      Fisk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.       

    • Hvitvinsdampet blåskjell

      220,-

      Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.   

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Månedens Skorpe

      210,-

      Spør servitøren om hva som er månedens anbefalte skorpe fra kjøkkenet!

    • Skorpe Chorizo

      206,-

      Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto        

    • Skorpe Deluxe

      206,-

      Parma, valnøtter, honning, stracciatella og Hoffsaus.    

    • Skorpe Diavola

      206,-

      Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto        

    • Skorpe Filleto

      196,-

      Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.     

    • Skorpe Finocchio

      198,-

      Fenikkel salami, oliven, artisjokk, spinat og parmesan    

    • Skorpe Funghi

      210,-

      Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.    

    • Skorpe Margherita

      162,-

      Basilikum   

    • Skorpe N´duja

      206,-

      N´duja, straciatella og basilikum

    • Skorpe Parma

      198,-

      Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe pollo

      198,-

      Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan        

    • Skorpe Quatro fromaggio

      198,-

      Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe Salame

      209,-

      Mozzarella, ventricina salami, blåmuggost, rødløk, honning og mandler.    

    • Skorpe Salsiccia

      204,-

      Hvit saus. Salsiccia, fløte, brokkoli, ruccola, hvitløk, pinjekjerner og parmesan       

    • Skorpe Tavernan

      206,-

      Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika        

    • Skorpe Vegan

      210-

      Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.    

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      69,-

          

    • Oliven med pesto

      49,-

       

    • Pommes frites

      42,-
    • Sidesalat

      59,-

    • Tørrfisk kroketter

      79,-

      Med tartarsaus.            

    • Dessert

    • 2 kuler sorbet

      64,-

      Mango og bringebær.

    • Butterscotch Budino

      115,-

      Med salt karamell og daim crumble.    

    • Sitronterte

      125,-

      Med italiensk marengs og bærsorbet.      

    • Sjokoladetrøffel Tavernan

      36,-

      pr stk.   

    • Vaniljeis

      79,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

x
    • Salater

    • Blomkål salat

      174,-

      Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-
               

    • Krydderstekt kylling

      184,-

      Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vårløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette          

    • Fjøler

    • Ostefjøl

      195,-

      Tørket frukt pure, ristede nøtter         

    • Skinkefjøl

      195,-

      Spekemat med chimichurri         

    • Pasta

    • Glutenfri + 20 kr.

    • Mushroom Pappardelle

      220,-

      Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.

    • Pappardelle

      215,-

      Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan            

    • Risotto

      210,-

      Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.  

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Månedens Skorpe

      210,-

      Spør servitøren om hva som er månedens anbefalte skorpe fra kjøkkenet!

    • Skorpe Chorizo

      206,-

      Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto        

    • Skorpe Deluxe

      206,-

      Parma, valnøtter, honning, stracciatella og Hoffsaus.    

    • Skorpe Diavola

      206,-

      Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto        

    • Skorpe Filleto

      196,-

      Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.     

    • Skorpe Finocchio

      198,-

      Fenikkel salami, oliven, artisjokk, spinat og parmesan    

    • Skorpe Funghi

      210,-

      Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.    

    • Skorpe Margherita

      162,-

      Basilikum   

    • Skorpe N´duja

      206,-

      N´duja, straciatella og basilikum

    • Skorpe Parma

      198,-

      Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe pollo

      198,-

      Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan        

    • Skorpe Quatro fromaggio

      198,-

      Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe Salame

      209,-

      Mozzarella, ventricina salami, blåmuggost, rødløk, honning og mandler.    

    • Skorpe Salsiccia

      204,-

      Hvit saus. Salsiccia, fløte, brokkoli, ruccola, hvitløk, pinjekjerner og parmesan       

    • Skorpe Tavernan

      206,-

      Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika        

    • Skorpe Vegan

      210-

      Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.    

    • Grill

    • Beef & Chips

      330,-
      330,-

      Norsk indrefilet, rødvinssaus, bearnaise-saus og chips,        

    • Kalv saltimbocca

      295,-

      Med potetpuré, broccolini, bakt gulrot og morkelsaus.        

    • Tre smaker

      355,-

      (Minimum 2 personer eller flere)
      Brisket med bearnaise, kyllinglår med chimichurri og spareribs av svin med BBQ-glasur. Serveres med salat, pommes frites og skorpe naturell.        

    • Sjømat

    • Bakt kveite / Kun middag

      315,-

      Med gremolata, potetpuré, broccolini, bakt gulrot og chorizosmør med mandler.      

    • Fish n chips

      208,-

      Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus og pommes frites        

    • Fiskesuppe

      179,-

      Fisk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.       

    • Hvitvinsdampet blåskjell

      220,-

      Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.   

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      69,-

          

    • Oliven med pesto

      49,-

       

    • Pommes frites

      42,-
    • Sidesalat

      59,-

    • Tørrfisk kroketter

      79,-

      Med tartarsaus.            

    • Dessert

    • 2 kuler sorbet

      64,-

      Mango og bringebær.

    • Butterscotch Budino

      115,-

      Med salt karamell og daim crumble.    

    • Sitronterte

      125,-

      Med italiensk marengs og bærsorbet.      

    • Sjokoladetrøffel Tavernan

      36,-

      pr stk.   

    • Vaniljeis

      79,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

x

ALLERGENER

 Gluten, hvete –  melk –  Egg –  Fisk –  Skalldyr –  Soya –  Hasselnøtt, nøtter –  Sesamfø –  Sennep –  Seleri

 Bløtdyr –  Sulfit –  Mandler –  Løk –  Valnøtter