Velg en side

Meny

    • Buffet

    • Lunsjbuffet

      200,-

      Består av varmretter som varierer fra dag til dag. Rettene inkluderer kjøtt, fisk og vegetarretter. Serveres med en smakfull salat, belgfrukter, dressinger, grønnsaker.

       

    • Smørbrød

    • Rekesmørbrød

      184,-

      Pillede reker, avocado, cherry tomat, vårløk, dillolje, fennikel og sitron    

    • Smørbrød Kylling

      184,-

      Krydderstekt kylling, tomat, avocado, parmensan, rødløk, mozzarella og pesto        

    • Salater

    • Blomkål salat

      186,-

      Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-
               

    • Krydderstekt kylling

      196,-

      Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vårløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette          

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      74,-

          

    • Oliven med pesto

      63,-

       

    • Pommes frites

      44,-
    • Sidesalat

      63,-

    • Tørrfisk kroketter

      84,-

      Med tartarsaus.            

    • Dessert

    • 2 kuler sorbet

      68,-

      Mango og bringebær.

    • Butterscotch Budino

      115,-

      Med salt karamell og daim crumble.    

    • Pavlova

      126,-

      Med sitronkrem, kardermomme, bakt plomme og pistasjenøtter.

    • Sjokoladetrøffel Tavernan

      38,-

      pr stk.   

    • Vaniljeis

      79,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

    • Varm Financiere

      129,-

      Med rabarbra og eplekompott, vaniljeis og sprø solsikkefrø.

    • Pasta

    • Glutenfri + 20 kr.

    • Mushroom Pappardelle

      240,-

      Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.

    • Pappardelle

      230,-

      Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan            

    • Risotto

      224,-

      Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.  

    • Sjømat

    • Bakt kveite / Kun middag

      340,-

      Med gremolata, potetpuré, broccolini, bakt gulrot og chorizosmør med mandler.      

    • Fish n chips

      220,-

      Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus og pommes frites        

    • Fiskesuppe

      182,-

      Fisk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.       

    • Hvitvinsdampet blåskjell

      230,-

      Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.   

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Månedens Skorpe

      224,-

      Spør servitøren om hva som er månedens anbefalte skorpe fra kjøkkenet!

    • Skorpe Chorizo

      220,-

      Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto        

    • Skorpe Deluxe

      220,-

      Parma, valnøtter, honning, stracciatella og Hoffsaus.    

    • Skorpe Diavola

      220,-

      Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto        

    • Skorpe Filleto

      224,-

      Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.     

    • Skorpe Funghi

      224,-

      Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.    

    • Skorpe Margherita

      178,-

      Basilikum   

    • Skorpe N´duja

      220,-

      N´duja, straciatella og basilikum

    • Skorpe Parma

      224,-

      Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe pollo

      208,-

      Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan        

    • Skorpe Quatro fromaggio

      198,-

      Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe Salame

      214,-

      Mozzarella, ventricina salami, blåmuggost, rødløk, honning og mandler.    

    • Skorpe Spicy Bacon

      216,-

      Cheddar, bacon, hvitløk, ananas og kandisert jalapeño.

    • Skorpe Tartufo

      216,-

      Hvit saus, mozzarella, trøffelsalami, champignon, parmesan og oregano.

    • Skorpe Tavernan

      220,-

      Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika        

    • Skorpe Vegan

      224-

      Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.    

x
    • Salater

    • Blomkål salat

      186,-

      Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-
               

    • Krydderstekt kylling

      196,-

      Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vårløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette          

    • Fjøler

    • Ostefjøl

      230,-

      Tørket frukt pure, ristede nøtter         

    • Skinkefjøl

      230,-

      Spekemat med chimichurri         

    • Pasta

    • Glutenfri + 20 kr.

    • Mushroom Pappardelle

      240,-

      Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.

    • Pappardelle

      230,-

      Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan            

    • Risotto

      224,-

      Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.  

    • Sjømat

    • Bakt kveite / Kun middag

      340,-

      Med gremolata, potetpuré, broccolini, bakt gulrot og chorizosmør med mandler.      

    • Fish n chips

      220,-

      Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus og pommes frites        

    • Fiskesuppe

      182,-

      Fisk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.       

    • Hvitvinsdampet blåskjell

      230,-

      Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.   

    • Dessert

    • 2 kuler sorbet

      68,-

      Mango og bringebær.

    • Butterscotch Budino

      115,-

      Med salt karamell og daim crumble.    

    • Pavlova

      126,-

      Med sitronkrem, kardermomme, bakt plomme og pistasjenøtter.

    • Sjokoladetrøffel Tavernan

      38,-

      pr stk.   

    • Vaniljeis

      79,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

    • Varm Financiere

      129,-

      Med rabarbra og eplekompott, vaniljeis og sprø solsikkefrø.

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Månedens Skorpe

      224,-

      Spør servitøren om hva som er månedens anbefalte skorpe fra kjøkkenet!

    • Skorpe Chorizo

      220,-

      Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto        

    • Skorpe Deluxe

      220,-

      Parma, valnøtter, honning, stracciatella og Hoffsaus.    

    • Skorpe Diavola

      220,-

      Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto        

    • Skorpe Filleto

      224,-

      Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.     

    • Skorpe Funghi

      224,-

      Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.    

    • Skorpe Margherita

      178,-

      Basilikum   

    • Skorpe N´duja

      220,-

      N´duja, straciatella og basilikum

    • Skorpe Parma

      224,-

      Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe pollo

      208,-

      Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan        

    • Skorpe Quatro fromaggio

      198,-

      Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe Salame

      214,-

      Mozzarella, ventricina salami, blåmuggost, rødløk, honning og mandler.    

    • Skorpe Spicy Bacon

      216,-

      Cheddar, bacon, hvitløk, ananas og kandisert jalapeño.

    • Skorpe Tartufo

      216,-

      Hvit saus, mozzarella, trøffelsalami, champignon, parmesan og oregano.

    • Skorpe Tavernan

      220,-

      Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika        

    • Skorpe Vegan

      224-

      Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.    

    • Grill

    • Beef & Chips

      360,-

      Norsk indrefilet, rødvinssaus, bearnaise-saus og chips,        

    • Kalv saltimbocca

      340,-

      Med potetpuré, broccolini, bakt gulrot og morkelsaus.        

    • Tre smaker

      380,-

      (Minimum 2 personer eller flere)
      Flankstek med bearnaise, kyllinglår med chimichurri og spareribs av svin med BBQ-glasur. Serveres med salat, pommes frites og skorpe naturell.        

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      74,-

          

    • Oliven med pesto

      63,-

       

    • Pommes frites

      44,-
    • Sidesalat

      63,-

    • Tørrfisk kroketter

      84,-

      Med tartarsaus.            

x

ALLERGENER

 Gluten, hvete –  melk –  Egg –  Fisk –  Skalldyr –  Soya –  Hasselnøtt, nøtter –  Sesamfø –  Sennep –  Seleri

 Bløtdyr –  Sulfit –  Mandler –  Løk –  Valnøtter

Meny

    • Buffet

    • Lunsjbuffet

      200,-

      Består av varmretter som varierer fra dag til dag. Rettene inkluderer kjøtt, fisk og vegetarretter. Serveres med en smakfull salat, belgfrukter, dressinger, grønnsaker.

       

    • Smørbrød

    • Rekesmørbrød

      184,-

      Pillede reker, avocado, cherry tomat, vårløk, dillolje, fennikel og sitron    

    • Smørbrød Kylling

      184,-

      Krydderstekt kylling, tomat, avocado, parmensan, rødløk, mozzarella og pesto        

    • Salater

    • Blomkål salat

      186,-

      Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-
               

    • Krydderstekt kylling

      196,-

      Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vårløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette          

    • Pasta

    • Glutenfri + 20 kr.

    • Mushroom Pappardelle

      240,-

      Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.

    • Pappardelle

      230,-

      Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan            

    • Risotto

      224,-

      Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.  

    • Sjømat

    • Bakt kveite / Kun middag

      340,-

      Med gremolata, potetpuré, broccolini, bakt gulrot og chorizosmør med mandler.      

    • Fish n chips

      220,-

      Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus og pommes frites        

    • Fiskesuppe

      182,-

      Fisk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.       

    • Hvitvinsdampet blåskjell

      230,-

      Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.   

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Månedens Skorpe

      224,-

      Spør servitøren om hva som er månedens anbefalte skorpe fra kjøkkenet!

    • Skorpe Chorizo

      220,-

      Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto        

    • Skorpe Deluxe

      220,-

      Parma, valnøtter, honning, stracciatella og Hoffsaus.    

    • Skorpe Diavola

      220,-

      Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto        

    • Skorpe Filleto

      224,-

      Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.     

    • Skorpe Funghi

      224,-

      Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.    

    • Skorpe Margherita

      178,-

      Basilikum   

    • Skorpe N´duja

      220,-

      N´duja, straciatella og basilikum

    • Skorpe Parma

      224,-

      Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe pollo

      208,-

      Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan        

    • Skorpe Quatro fromaggio

      198,-

      Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe Salame

      214,-

      Mozzarella, ventricina salami, blåmuggost, rødløk, honning og mandler.    

    • Skorpe Spicy Bacon

      216,-

      Cheddar, bacon, hvitløk, ananas og kandisert jalapeño.

    • Skorpe Tartufo

      216,-

      Hvit saus, mozzarella, trøffelsalami, champignon, parmesan og oregano.

    • Skorpe Tavernan

      220,-

      Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika        

    • Skorpe Vegan

      224-

      Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.    

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      74,-

          

    • Oliven med pesto

      63,-

       

    • Pommes frites

      44,-
    • Sidesalat

      63,-

    • Tørrfisk kroketter

      84,-

      Med tartarsaus.            

    • Dessert

    • 2 kuler sorbet

      68,-

      Mango og bringebær.

    • Butterscotch Budino

      115,-

      Med salt karamell og daim crumble.    

    • Pavlova

      126,-

      Med sitronkrem, kardermomme, bakt plomme og pistasjenøtter.

    • Sjokoladetrøffel Tavernan

      38,-

      pr stk.   

    • Vaniljeis

      79,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

    • Varm Financiere

      129,-

      Med rabarbra og eplekompott, vaniljeis og sprø solsikkefrø.

x
    • Salater

    • Blomkål salat

      186,-

      Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-
               

    • Krydderstekt kylling

      196,-

      Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vårløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette          

    • Fjøler

    • Ostefjøl

      230,-

      Tørket frukt pure, ristede nøtter         

    • Skinkefjøl

      230,-

      Spekemat med chimichurri         

    • Pasta

    • Glutenfri + 20 kr.

    • Mushroom Pappardelle

      240,-

      Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.

    • Pappardelle

      230,-

      Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan            

    • Risotto

      224,-

      Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.  

    • Skorpe

      Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."

    • Månedens Skorpe

      224,-

      Spør servitøren om hva som er månedens anbefalte skorpe fra kjøkkenet!

    • Skorpe Chorizo

      220,-

      Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto        

    • Skorpe Deluxe

      220,-

      Parma, valnøtter, honning, stracciatella og Hoffsaus.    

    • Skorpe Diavola

      220,-

      Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto        

    • Skorpe Filleto

      224,-

      Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.     

    • Skorpe Funghi

      224,-

      Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.    

    • Skorpe Margherita

      178,-

      Basilikum   

    • Skorpe N´duja

      220,-

      N´duja, straciatella og basilikum

    • Skorpe Parma

      224,-

      Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke    

    • Skorpe pollo

      208,-

      Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan        

    • Skorpe Quatro fromaggio

      198,-

      Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan  

    • Skorpe Salame

      214,-

      Mozzarella, ventricina salami, blåmuggost, rødløk, honning og mandler.    

    • Skorpe Spicy Bacon

      216,-

      Cheddar, bacon, hvitløk, ananas og kandisert jalapeño.

    • Skorpe Tartufo

      216,-

      Hvit saus, mozzarella, trøffelsalami, champignon, parmesan og oregano.

    • Skorpe Tavernan

      220,-

      Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika        

    • Skorpe Vegan

      224-

      Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.    

    • Grill

    • Beef & Chips

      360,-

      Norsk indrefilet, rødvinssaus, bearnaise-saus og chips,        

    • Kalv saltimbocca

      340,-

      Med potetpuré, broccolini, bakt gulrot og morkelsaus.        

    • Tre smaker

      380,-

      (Minimum 2 personer eller flere)
      Flankstek med bearnaise, kyllinglår med chimichurri og spareribs av svin med BBQ-glasur. Serveres med salat, pommes frites og skorpe naturell.        

    • Sjømat

    • Bakt kveite / Kun middag

      340,-

      Med gremolata, potetpuré, broccolini, bakt gulrot og chorizosmør med mandler.      

    • Fish n chips

      220,-

      Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus og pommes frites        

    • Fiskesuppe

      182,-

      Fisk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.       

    • Hvitvinsdampet blåskjell

      230,-

      Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli.   

    • Sideretter

    • Brød og aioli

      74,-

          

    • Oliven med pesto

      63,-

       

    • Pommes frites

      44,-
    • Sidesalat

      63,-

    • Tørrfisk kroketter

      84,-

      Med tartarsaus.            

    • Dessert

    • 2 kuler sorbet

      68,-

      Mango og bringebær.

    • Butterscotch Budino

      115,-

      Med salt karamell og daim crumble.    

    • Pavlova

      126,-

      Med sitronkrem, kardermomme, bakt plomme og pistasjenøtter.

    • Sjokoladetrøffel Tavernan

      38,-

      pr stk.   

    • Vaniljeis

      79,-

      Serveres med olivenolje og maldonsalt.     

    • Varm Financiere

      129,-

      Med rabarbra og eplekompott, vaniljeis og sprø solsikkefrø.

x

ALLERGENER

 Gluten, hvete –  melk –  Egg –  Fisk –  Skalldyr –  Soya –  Hasselnøtt, nøtter –  Sesamfø –  Sennep –  Seleri

 Bløtdyr –  Sulfit –  Mandler –  Løk –  Valnøtter