
Meny
-
-
Buffet
-
Lunsjbuffet
200,-Består av varmretter som varierer fra dag til dag. Rettene inkluderer kjøtt, fisk og vegetarretter. Serveres med en smakfull salat, belgfrukter, dressinger, grønnsaker.
-
Smørbrød
-
Rekesmørbrød
184,-Pillede reker, avocado, cherry tomat, vÃ¥rløk, dillolje, fennikel og sitron Â
 Â
-
Smørbrød Kylling
184,-Krydderstekt kylling, tomat, avocado, parmensan, rødløk, mozzarella og pesto Â
 Â
Â
 Â
-
Salater
-
Blomkål salat
186,-Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-
Â
Â
Â
Â
Â
-
Krydderstekt kylling
196,-Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vÃ¥rløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette Â
Â
 Â
 Â
 Â
-
Sideretter
-
Brød og aioli
74,-Â Â
 Â
-
Oliven med pesto
63,-Â
-
Pommes frites
44,- -
Sidesalat
63,- -
Tørrfisk kroketter
84,-Med tartarsaus.
Â
Â
Â
Â
Â
Â
-
Dessert
-
2 kuler sorbet
68,-Mango og bringebær.
-
Butterscotch Budino
115,-Med salt karamell og daim crumble.
Â
Â
-
Pavlova
126,-Med sitronkrem, kardermomme, bakt plomme og pistasjenøtter.
-
Sjokoladetrøffel Tavernan
38,-pr stk. Â
Â
-
Vaniljeis
79,-Serveres med olivenolje og maldonsalt. Â
Â
Â
-
Varm Financiere
129,-Med rabarbra og eplekompott, vaniljeis og sprø solsikkefrø.
-
-
-
Pasta
-
Glutenfri + 20 kr.
-
Mushroom Pappardelle
240,-Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.
-
Pappardelle
230,-Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan Â
Â
 Â
Â
Â
 Â
-
Risotto
224,-Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.
Â
-
Sjømat
-
Bakt kveite / Kun middag
340,-Med gremolata, potetpuré, broccolini, bakt gulrot og chorizosmør med mandler.
Â
Â
Â
-
Fish n chips
220,-Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus og pommes fritesÂ
 Â
Â
Â
Â
-
Fiskesuppe
182,-Fisk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.Â
Â
Â
Â
-
Hvitvinsdampet blåskjell
230,-Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli. Â
-
Skorpe
Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."
-
MÃ¥nedens Skorpe
224,-Spør servitøren om hva som er månedens anbefalte skorpe fra kjøkkenet!
-
Skorpe Chorizo
220,-Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto Â
 Â
 Â
 Â
-
Skorpe Deluxe
220,-Parma, valnøtter, honning, stracciatella og Hoffsaus.
Â
Â
-
Skorpe Diavola
220,-Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto Â
Â
Â
 Â
-
Skorpe Filleto
224,-Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.Â
 Â
Â
-
Skorpe Funghi
224,-Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.Â
 Â
-
Skorpe Margherita
178,-Basilikum Â
Â
-
Skorpe N´duja
220,-N´duja, straciatella og basilikum
-
Skorpe Parma
224,-Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke Â
 Â
-
Skorpe pollo
208,-Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan Â
 Â
 Â
 Â
-
Skorpe Quatro fromaggio
198,-Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan
Â
-
Skorpe Salame
214,-Mozzarella, ventricina salami, blåmuggost, rødløk, honning og mandler.
Â
Â
-
Skorpe Spicy Bacon
216,-Cheddar, bacon, hvitløk, ananas og kandisert jalapeño.
-
Skorpe Tartufo
216,-Hvit saus, mozzarella, trøffelsalami, champignon, parmesan og oregano.
-
Skorpe Tavernan
220,-Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika Â
Â
 Â
 Â
-
Skorpe Vegan
224-Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.
Â
Â
-
-
-
Salater
-
Blomkål salat
186,-Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-
Â
Â
Â
Â
Â
-
Krydderstekt kylling
196,-Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vÃ¥rløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette Â
Â
 Â
 Â
 Â
-
Fjøler
-
Ostefjøl
230,-Tørket frukt pure, ristede nøtter Â
Â
Â
Â
Â
-
Skinkefjøl
230,-Spekemat med chimichurri Â
Â
Â
Â
Â
-
Pasta
-
Glutenfri + 20 kr.
-
Mushroom Pappardelle
240,-Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.
-
Pappardelle
230,-Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan Â
Â
 Â
Â
Â
 Â
-
Risotto
224,-Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.
Â
-
Sjømat
-
Bakt kveite / Kun middag
340,-Med gremolata, potetpuré, broccolini, bakt gulrot og chorizosmør med mandler.
Â
Â
Â
-
Fish n chips
220,-Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus og pommes fritesÂ
 Â
Â
Â
Â
-
Fiskesuppe
182,-Fisk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.Â
Â
Â
Â
-
Hvitvinsdampet blåskjell
230,-Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli. Â
-
Dessert
-
2 kuler sorbet
68,-Mango og bringebær.
-
Butterscotch Budino
115,-Med salt karamell og daim crumble.
Â
Â
-
Pavlova
126,-Med sitronkrem, kardermomme, bakt plomme og pistasjenøtter.
-
Sjokoladetrøffel Tavernan
38,-pr stk. Â
Â
-
Vaniljeis
79,-Serveres med olivenolje og maldonsalt. Â
Â
Â
-
Varm Financiere
129,-Med rabarbra og eplekompott, vaniljeis og sprø solsikkefrø.
-
-
-
Skorpe
Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."
-
MÃ¥nedens Skorpe
224,-Spør servitøren om hva som er månedens anbefalte skorpe fra kjøkkenet!
-
Skorpe Chorizo
220,-Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto Â
 Â
 Â
 Â
-
Skorpe Deluxe
220,-Parma, valnøtter, honning, stracciatella og Hoffsaus.
Â
Â
-
Skorpe Diavola
220,-Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto Â
Â
Â
 Â
-
Skorpe Filleto
224,-Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.Â
 Â
Â
-
Skorpe Funghi
224,-Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.Â
 Â
-
Skorpe Margherita
178,-Basilikum Â
Â
-
Skorpe N´duja
220,-N´duja, straciatella og basilikum
-
Skorpe Parma
224,-Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke Â
 Â
-
Skorpe pollo
208,-Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan Â
 Â
 Â
 Â
-
Skorpe Quatro fromaggio
198,-Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan
Â
-
Skorpe Salame
214,-Mozzarella, ventricina salami, blåmuggost, rødløk, honning og mandler.
Â
Â
-
Skorpe Spicy Bacon
216,-Cheddar, bacon, hvitløk, ananas og kandisert jalapeño.
-
Skorpe Tartufo
216,-Hvit saus, mozzarella, trøffelsalami, champignon, parmesan og oregano.
-
Skorpe Tavernan
220,-Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika Â
Â
 Â
 Â
-
Skorpe Vegan
224-Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.
Â
Â
-
Grill
-
Beef & Chips
360,-Norsk indrefilet, rødvinssaus, bearnaise-saus og chips, Â
 Â
 Â
 Â
-
Kalv saltimbocca
340,-Med potetpuré, broccolini, bakt gulrot og morkelsaus.
Â
Â
Â
Â
-
Tre smaker
380,-(Minimum 2 personer eller flere)
Flankstek med bearnaise, kyllinglÃ¥r med chimichurri og spareribs av svin med BBQ-glasur. Serveres med salat, pommes frites og skorpe naturell.Â
Â
Â
Â
-
Sideretter
-
Brød og aioli
74,-Â Â
 Â
-
Oliven med pesto
63,-Â
-
Pommes frites
44,- -
Sidesalat
63,- -
Tørrfisk kroketter
84,-Med tartarsaus.
Â
Â
Â
Â
Â
Â
-
ALLERGENER
 Gluten, hvete –
 melk –
 Egg –
 Fisk –
 Skalldyr –
 Soya –
 Hasselnøtt, nøtter –
 Sesamfø –
 Sennep –
 Seleri
 Bløtdyr –
 Sulfit –
 Mandler –
 Løk –
 Valnøtter
Meny
-
-
Buffet
-
Lunsjbuffet
200,-Består av varmretter som varierer fra dag til dag. Rettene inkluderer kjøtt, fisk og vegetarretter. Serveres med en smakfull salat, belgfrukter, dressinger, grønnsaker.
-
Smørbrød
-
Rekesmørbrød
184,-Pillede reker, avocado, cherry tomat, vÃ¥rløk, dillolje, fennikel og sitron Â
 Â
-
Smørbrød Kylling
184,-Krydderstekt kylling, tomat, avocado, parmensan, rødløk, mozzarella og pesto Â
 Â
Â
 Â
-
Salater
-
Blomkål salat
186,-Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-
Â
Â
Â
Â
Â
-
Krydderstekt kylling
196,-Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vÃ¥rløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette Â
Â
 Â
 Â
 Â
-
Pasta
-
Glutenfri + 20 kr.
-
Mushroom Pappardelle
240,-Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.
-
Pappardelle
230,-Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan Â
Â
 Â
Â
Â
 Â
-
Risotto
224,-Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.
Â
-
Sjømat
-
Bakt kveite / Kun middag
340,-Med gremolata, potetpuré, broccolini, bakt gulrot og chorizosmør med mandler.
Â
Â
Â
-
Fish n chips
220,-Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus og pommes fritesÂ
 Â
Â
Â
Â
-
Fiskesuppe
182,-Fisk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.Â
Â
Â
Â
-
Hvitvinsdampet blåskjell
230,-Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli. Â
-
Skorpe
Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."
-
MÃ¥nedens Skorpe
224,-Spør servitøren om hva som er månedens anbefalte skorpe fra kjøkkenet!
-
Skorpe Chorizo
220,-Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto Â
 Â
 Â
 Â
-
Skorpe Deluxe
220,-Parma, valnøtter, honning, stracciatella og Hoffsaus.
Â
Â
-
Skorpe Diavola
220,-Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto Â
Â
Â
 Â
-
Skorpe Filleto
224,-Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.Â
 Â
Â
-
Skorpe Funghi
224,-Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.Â
 Â
-
Skorpe Margherita
178,-Basilikum Â
Â
-
Skorpe N´duja
220,-N´duja, straciatella og basilikum
-
Skorpe Parma
224,-Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke Â
 Â
-
Skorpe pollo
208,-Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan Â
 Â
 Â
 Â
-
Skorpe Quatro fromaggio
198,-Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan
Â
-
Skorpe Salame
214,-Mozzarella, ventricina salami, blåmuggost, rødløk, honning og mandler.
Â
Â
-
Skorpe Spicy Bacon
216,-Cheddar, bacon, hvitløk, ananas og kandisert jalapeño.
-
Skorpe Tartufo
216,-Hvit saus, mozzarella, trøffelsalami, champignon, parmesan og oregano.
-
Skorpe Tavernan
220,-Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika Â
Â
 Â
 Â
-
Skorpe Vegan
224-Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.
Â
Â
-
Sideretter
-
Brød og aioli
74,-Â Â
 Â
-
Oliven med pesto
63,-Â
-
Pommes frites
44,- -
Sidesalat
63,- -
Tørrfisk kroketter
84,-Med tartarsaus.
Â
Â
Â
Â
Â
Â
-
Dessert
-
2 kuler sorbet
68,-Mango og bringebær.
-
Butterscotch Budino
115,-Med salt karamell og daim crumble.
Â
Â
-
Pavlova
126,-Med sitronkrem, kardermomme, bakt plomme og pistasjenøtter.
-
Sjokoladetrøffel Tavernan
38,-pr stk. Â
Â
-
Vaniljeis
79,-Serveres med olivenolje og maldonsalt. Â
Â
Â
-
Varm Financiere
129,-Med rabarbra og eplekompott, vaniljeis og sprø solsikkefrø.
-
-
-
Salater
-
Blomkål salat
186,-Salat, granateple, couscous, hasselnøtt, brokkolini, kikerter, gremolata og parmesandressing. Serveres med brød. Ekstra kylling: 35,- / Ekstra bacon: 25,-
Â
Â
Â
Â
Â
-
Krydderstekt kylling
196,-Bladsalat, ristede hasselnøtter, tomater, vÃ¥rløk, parmesandressing, brød, honning og sitronvinagrette Â
Â
 Â
 Â
 Â
-
Fjøler
-
Ostefjøl
230,-Tørket frukt pure, ristede nøtter Â
Â
Â
Â
Â
-
Skinkefjøl
230,-Spekemat med chimichurri Â
Â
Â
Â
Â
-
Pasta
-
Glutenfri + 20 kr.
-
Mushroom Pappardelle
240,-Østerssopp, morkler, champignonkrem, trøffel og parmesan.
-
Pappardelle
230,-Med langtidskokt høyrygg av okse, tomat, anis og parmesan Â
Â
 Â
Â
Â
 Â
-
Risotto
224,-Med Ventricina pølse, morkler og parmesan.
Â
-
Skorpe
Skorpe er vår egen tolkning av pizza. Vår skorpe er med fersk mozzarella og hjemmelaget tomatsaus, med mindre det står "hvit saus."
-
MÃ¥nedens Skorpe
224,-Spør servitøren om hva som er månedens anbefalte skorpe fra kjøkkenet!
-
Skorpe Chorizo
220,-Hvit saus. Chorizo, rødløk, chili, og grønn pesto Â
 Â
 Â
 Â
-
Skorpe Deluxe
220,-Parma, valnøtter, honning, stracciatella og Hoffsaus.
Â
Â
-
Skorpe Diavola
220,-Ventricina, rødløk, jalapenos og pesto Â
Â
Â
 Â
-
Skorpe Filleto
224,-Indrefilet av okse, løk, bakt squash, bakt cherrytomat.Â
 Â
Â
-
Skorpe Funghi
224,-Hvit saus. Østersopp, champignon, ruccola, svart oliven og champignonkrem.Â
 Â
-
Skorpe Margherita
178,-Basilikum Â
Â
-
Skorpe N´duja
220,-N´duja, straciatella og basilikum
-
Skorpe Parma
224,-Cherrytomater, sopp, marinert svart oliven, parmesan, spinat og parmaskinke Â
 Â
-
Skorpe pollo
208,-Hvit saus. Kylling, syltet rødløk, spinat, pinjekjerner, spinat, chimichurri og parmesan Â
 Â
 Â
 Â
-
Skorpe Quatro fromaggio
198,-Hvit saus. Mozzarella, gorgonzola, brie og parmesan
Â
-
Skorpe Salame
214,-Mozzarella, ventricina salami, blåmuggost, rødløk, honning og mandler.
Â
Â
-
Skorpe Spicy Bacon
216,-Cheddar, bacon, hvitløk, ananas og kandisert jalapeño.
-
Skorpe Tartufo
216,-Hvit saus, mozzarella, trøffelsalami, champignon, parmesan og oregano.
-
Skorpe Tavernan
220,-Brassert høyrygg, rødløkkompott og bakt paprika Â
Â
 Â
 Â
-
Skorpe Vegan
224-Røbetpesto, balsamicomarinert løk, fenikkel og gulrot, urter, cherrytomat, rødbetter, ruccula, hasselnøtt og balsamico.
Â
Â
-
Grill
-
Beef & Chips
360,-Norsk indrefilet, rødvinssaus, bearnaise-saus og chips, Â
 Â
 Â
 Â
-
Kalv saltimbocca
340,-Med potetpuré, broccolini, bakt gulrot og morkelsaus.
Â
Â
Â
Â
-
Tre smaker
380,-(Minimum 2 personer eller flere)
Flankstek med bearnaise, kyllinglÃ¥r med chimichurri og spareribs av svin med BBQ-glasur. Serveres med salat, pommes frites og skorpe naturell.Â
Â
Â
Â
-
Sjømat
-
Bakt kveite / Kun middag
340,-Med gremolata, potetpuré, broccolini, bakt gulrot og chorizosmør med mandler.
Â
Â
Â
-
Fish n chips
220,-Fritert torsk, ertekrem, tartarsaus og pommes fritesÂ
 Â
Â
Â
Â
-
Fiskesuppe
182,-Fisk, reker og julienne av gulrot og purreløk. Serveres med brød.Â
Â
Â
Â
-
Hvitvinsdampet blåskjell
230,-Ingefær, chili, hvitløk og fløte. Serveres med pommes frites og aioli. Â
-
Sideretter
-
Brød og aioli
74,-Â Â
 Â
-
Oliven med pesto
63,-Â
-
Pommes frites
44,- -
Sidesalat
63,- -
Tørrfisk kroketter
84,-Med tartarsaus.
Â
Â
Â
Â
Â
Â
-
Dessert
-
2 kuler sorbet
68,-Mango og bringebær.
-
Butterscotch Budino
115,-Med salt karamell og daim crumble.
Â
Â
-
Pavlova
126,-Med sitronkrem, kardermomme, bakt plomme og pistasjenøtter.
-
Sjokoladetrøffel Tavernan
38,-pr stk. Â
Â
-
Vaniljeis
79,-Serveres med olivenolje og maldonsalt. Â
Â
Â
-
Varm Financiere
129,-Med rabarbra og eplekompott, vaniljeis og sprø solsikkefrø.
-
ALLERGENER
 Gluten, hvete –
 melk –
 Egg –
 Fisk –
 Skalldyr –
 Soya –
 Hasselnøtt, nøtter –
 Sesamfø –
 Sennep –
 Seleri
 Bløtdyr –
 Sulfit –
 Mandler –
 Løk –
 Valnøtter